![]() |
A tak wyglądają typy bukmacherów:
Lech x Wisla 2,65 - 3,10 - 2,55 bet-at-home (sponsor Wisły): 2,50 - 3,20 - 2,60 betclick (sponsor koziołków): 2.60 - 3.00 - 2.60 bwin (sponsor poległych): Krótko mówiąc każdy stawia na swojego a bwin na remis:D |
Cytat:
|
A taka ciekawostka, nasi piłkarze obecni dziś w Grodzisku na meczu Dyskobolia - Luboński FC 2:3.
|
Jutro czas zmazać plamę po meczu z Levadią bo z całym szacunkiem ale zespoły typu Ruchu itp to przeciętność więc z Lechem będzie prawdziwy wykładnik.Liczę oczywiście na 3 punkty po świetnej grze!
|
Cytat:
W dobie kryzysu... Cytat:
|
Lech to kolos na glinianych nogach, kolos oczywiście w realiach polskich. Damy radę, choć może wpaść jakaś bramka bo Lech rzadko u siebie nie zdobywa bramek.
|
Sądze że tutaj szybko dostane odpowiedz. W zeszlym sezonie była taka prowokacja w strone leszka w meczu PP. Taka sektorowka i moje pytanie i czy LPH LPU LPJ tez cos znacza?
|
Jest już gdzieś podana kadra wielkopolan na jutrzejszy mecz? Arboleda wyleczył kontuzje?
Cytat:
|
LPH- Lech Poznań Hooligans
LPU-Lech Poznań Ultras LPJ-Lech Poznań Janusze (motyw z wyjazdu do Gdańska). |
Cytat:
Ja tam wole nawet i brzydkie zwyciesktwo :) to nie jazda figurowa :) Ja mysle ze obie strony znajac wage tego meczu pojda jutro na wojne Ciekawne niby 1/4 sezonu dopiero ,a tak na dobra sprawe w wypadku zwyciestwa na Amika nasza pewaga moze wyniesc 14 pkt-przeciez to w cholere duzo ....jak to mozlwie ze oni tyle punktow pogubili |
1/3 sezonu.
wygramy...albo remis 2:2...:) |
A co oznacza LPC ??
|
My ciągle ścigamy się o mistrza z Legią czy Lechem a patrząc na tabelę to raczej na Ruch czy Polonię musimy patrzeć.
Na razie sezon podobny do tego z przed 3 lat i tylko że Wisła się z tego schematu wyłamuje |
A może jeszcze Bełchatów będzie nas ścigał?
Polonia Bytom i Ruch za tydzień grają miedzy sobą. Ponadto żaden z tych zespołów nie grał z Legią i Lechem. To są mecze gdzie mają szanse pogubić punkty. Dopiero pod koniec rundy zobaczymy kto nas ściga i myślę że Legia będzie wśród tych drużyn. (Lech nie jestem pewien) Bełchatów już grał z nami, Lechem, Ruchem i ma teraz (poza Legią) teoretycznie łatwiejszych rywali:D |
Zwycięztwo dzisiaj będzie bardzo dobrze smakować. Mile widziane.
|
Nic Was nie nauczyła Levadia? Nie wolno lekceważyć żadnego rywala, a zwłaszcza Amiki i Legii.
|
Witam Koledzy:) Sluchajcie mam Pytanko czy dzisiejszy mecz bedzie w odkodowanym canal + ??
|
Cytat:
|
Cytat:
W kontekście wczorajszego wyniku Legii, remis biorę w ciemno. |
No tak na tvp 2 bedzie ale w tamtym sezonie byly i na tvp i na cyfrze ?? I mnie interesuje czy bedzie na cyfrze bo ciekawiej sie mecz oglada lepszy klimat :D w tamtym sezonie pare mecziow bylo odkodowanych na cyfrze ;p i stad oje pytanko
|
Cytat:
|
Dzięki MCX za odpowiedz a skad wiesz ze bedzie odkodowany??
|
Lpc nie wiem.ale to było leCh
lpH . lpU ... lpJ wg.mnie na koniec rundy pierwsze 5 miejsc będa wyglądały 1.Wisła 2.Ruch 3.Polonia B. 4.Legia 5.Lechia |
http://www.youtube.com/watch?v=wJu-xPZoYOo życzę każdemu z nas wielu takich chwil dziś miedzy 17 a 18.49. No bo pewnie 4 minuty doliczą;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zagra Bandrowski?
|
Cytat:
|
Cytat:
"Dobrą informacją dla trenera lechitów jest to, że coraz lepiej czuje się Tomasz Bandrowski i nie wykluczone, że w niedzielę pojawi się już na boisku - Bander wygląda już całkiem nieźle. Pracuje na treningach z pełnym obciążeniem i mam nadzieję, że w meczu z Wisłą będzie już gotowy do gry - mówi szkoleniowiec Kolejorza." http://www.lechpoznan.pl/art,12839,l...odz._17_00.htm |
Ależ pewnośc bije z Wiślackiego forum...
Obysmy się nie przejechali,im balon mocniej napompowany tym łatwiej go przebić. Zadowolę się 1:0 dla Wisły,nawet po samobóju. Wygrana Wisełki da mi siłę na przetrwanie kolejnego tygodnia pracy;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl