Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w pucharach europejskich 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5815)

royalmichael 15.06.2009 23:26

Czy ja wiem, ostatnio zaimponował mi Jagoda w trakcje dekoracji po finale LM
Cytat:

Myślę, że można tu dodać polski akcent, a czego by nie! Wisła Kraków jest jednym z dwóch zespołów które wygrały mecz z Barceloną w tej edycji Ligi Mistrzów
http://sport.interia.pl/raport/wisla...a-oboz,1323865

Oby wrócił do zdrowia i formy i byśmy mieli przynajmniej 6 piłkarzy "internation level" na faze grupową LM/LE :) chyba wiadomo o kogo chodzi, wszyscy piłkarze na skrzydłach prócz Piotra Brożka muszą jeszcze sporo pracy na treningach włożyć żeby dorównac do poziomu kolegów

Eustachy 16.06.2009 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 746530)
http://sport.interia.pl/raport/wisla...a-oboz,1323865

Oby wrócił do zdrowia i formy i byśmy mieli przynajmniej 6 piłkarzy "internation level" na faze grupową LM/LE :) chyba wiadomo o kogo chodzi, wszyscy piłkarze na skrzydłach prócz Piotra Brożka muszą jeszcze sporo pracy na treningach włożyć żeby dorównac do poziomu kolegów

Akurat on powinien wykonac najwiecej pracy na treingach, w szczegolnosci pod katem wyprowadzania pilki z wlasnej polowy, bo to ze 3/4 jego podan nie dociera do kolegow z zespolu, na pewno nie jest w porzadku

Kossik 16.06.2009 19:25

Eliminacje będziemy grać w Sosnowcu. Moim zdaniem to jest zła decyzja ponieważ wydaje mi się że Stadion w Sosnowcu nie jest wystarcająco dobrze przygotowany na taką imprezę jak Liga Mistrzów. Chociaż by ze względu na kibiców Zagłebia którzy jak wiemy nie są naszymi przyjaciółmi i mogą nam zepsóć atmosfere na stadionie. Natomiast uważam że rozgrywanie meczów fazy grupowej (o ile awansujemy) na stadionie Zagłebia w Lubinie jest bardzo dobra. Jest to nowy stadion i znakomicie przygotowany i mam nadzieje że awansujemy do fazy grupowej i wyjedziemy z niej w pięknym stylu. Chociaż sam awans do grupy byłby bardzo dużym sukcesem Wisły i całego polskiego futbolu w ostatnich latach.

royalmichael 16.06.2009 19:44

Myślę, że wszystkie bilety trafią do Krakowa na sprzedaż a nie do Sosnowca..
a pozostałe mecze miejmy nadzieję że będą na Śląskim

http://sport.interia.pl/raport/elms2...ly-leo,1324837
Nie ma innej opcji, gramy na Śląskim.
Jeżeli będzie inaczej tzn, że zarząd zje... bo inaczej tego określić nie można

Kosa93 21.06.2009 09:38

Gdzie będzie można obejrzeć jutrzejsze losowanie? W programie Eurosportu, TVP Sport, Polsatu i nSport nic nie jest napisane o transmisji...

banasik 21.06.2009 09:48

najprawdopodobniej na uefa.com będzie relacja LIVE z losowania

szabla19 21.06.2009 10:21

Jutro losowanie I i II rundy eLM i poznamy potencjalnych rywali w III. Jak mam to rozumieć?

DjInas 21.06.2009 10:38

Potencjalnych rywali poznamy dopiero między 1, a 2 meczem 2 rundy eLM. dlatego jeszcze przed rewanżem bedziemy wiedzieli na kogo bedziemy mogli trafić w 3 rundzie

NHwiernyTS 21.06.2009 11:41

Losowanie będzie zapewne tak jak w tamtym roku na tvn24. Tylko oczywiście nie będzie tego w programie tylko wezmą zrobią przerwę i połączą się na polskie zespoły.

carlitos 21.06.2009 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szabla19 (Post 748632)
Jutro losowanie I i II rundy eLM i poznamy potencjalnych rywali w III. Jak mam to rozumieć?

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League_2009%E2%80%9310

tu masz wszystko wytłumaczone : chodzi o to że jak przejdziemy np : Debrecen to w nastepnej rundzie zagramy z np i bedzie Stabeak/ Tirana i tak dalej . i tych mozliwości bedzie 10 .

Szeryf Tyraspol :D

wilis 21.06.2009 13:58

jak myslicie? na kogo trafimy?>:D

!!IRIVER!! 21.06.2009 14:01

Ktokolwiek by to nie był to trzeba temu rywalowi zrobić solidny łomot :D
Serce mówi: Luksemburg/Andora
Rozum mówi: Azerbejdżan lub Gruzja.
A coś innego mi znów podpowiada - byle nie Bośnia/Irlandia/Węgry :P

element 21.06.2009 14:03

Byle nie Aktobe Lento..
z otwartymi rękoma przywitam Debreceni VSC i znając nasze szczęscie do losować powinniśmy właśnie na nich trafić, jako że są najsilniejsi spośród wszystkich.
Oby.

Proud 21.06.2009 14:14

Bohemians
Zrinjski
Debrecen
Sheriff Tiraspol
WIT Georgia
Makedonija Gjorče Petrov
Baku
Levadia
Tirana
Aktobe
Pyunik Yerevan
Rhyl
Glentoran
EB/Streymur
F91 Dudelange

te zespoły wydają się najkorzystniejsze ze względu na poziom i położenie geograficzne. Ma być tanio, łatwo i przyjemnie :lol:

Wasiu 21.06.2009 14:16

No ja nie wiem czy Irlandczycy to takie ogory.
Zapomniales jeszcze o Andorze i Czarnogorze. Ja bym sie z checia do tego ostatniego miejsca wybral.

Proud 21.06.2009 14:19

no tak, jeszcze Andora, bo Czarnogóra nie ciekawa jako przeciwnik, ale wyjazd fajny :)

a Irlandczyków się zdecydowanie mniej obawiam jak Macedończyków czy Bośniaków, bo technicznie odstają od Wisły.

AYALA 21.06.2009 14:38

Niewygodne są zespoły z dawnej ZSRR (WIT Georgia,Sheriff Tiraspol,Neftci Baku,Pyunik Erewań,Levadia Tallin).Z pozostałymi nie powinno byc najmniejszych problemów

pablo92TSW 21.06.2009 14:46

Mi sie wydaje, że jak zwykle bedziemy mieli pecha i trafimy na najtrudniejszego mozliwego rywala :) czyli mistrza Węgier :) Mimo to nie powinnismy miec z nimi wiekszych problemów :)Jak ograliśmy Barcelone to co nam zrobi taki klubik:)

brylant17 21.06.2009 14:52

a ja chce WIT Georgia łatwy rywal do przejścia, troche daleko ale :p

WISŁAZWE 21.06.2009 14:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pablo92TSW (Post 748782)
Mi sie wydaje, że jak zwykle bedziemy mieli pecha i trafimy na najtrudniejszego mozliwego rywala :) czyli mistrza Węgier :) Mimo to nie powinnismy miec z nimi wiekszych problemów :)Jak ograliśmy Barcelone to co nam zrobi taki klubik:)

Z takim myśleniem to gratuluje podejścia do sprawy, przecież jak wygraliśmy z Barceloną to dlaczego nie wygraliśmy z Piastem, Polonią Bytom itp.
Ale to nie temat na takie rozmowy.

Ja uważam że trafimy na Glentoran albo Dudelange...

<Crasch> 21.06.2009 15:07

Ja też sie pobawie w strzelanie; ) myśle że to będzie Tirana i to nie taki łatwy rywal:P

janko04 21.06.2009 15:08

Makedonija Gjorče Petrov na ten zespol trafimy :> jak zgadne stawiacie piwo:>

carlitos 21.06.2009 15:09

Szeryf Tyraspol :D

1q2 21.06.2009 15:12

Na każdego z tych przeciwników mamy trochę poniżej 7 procent szans i tego się trzymajmy;)

Najlepszy kibicowsko byłby pewnie Debreczyn, ja jednak w tej rundzie wolałbym jakiś ogórków.Nie żebym uważał Węgrów za jakąś mocną drużynę ale pionki to też nie są a fajnie było by wejść w rytm, wygrywając na luzie.

Baala 21.06.2009 15:17

Dawać Dudelange, blisko, latwo i zobaczy sie tego Polskiego napastnika wreszcie :)

royalmichael 21.06.2009 15:19

Jeżeli już typujemy to ja strzelam na F91 Dudelange
Jutro zobaczymy komu się udało:D

PotiWisla 21.06.2009 15:20

A ja stawiam na Debreczyn bo jak zwykle musimy mieć najmocniejszego rywala.Chociaż mam nadzieje że szczęscie się w końcu do nas uśmiechnie i dostaniemy Bułgarów w ostatniej rundzie :)

grogoriogreg 21.06.2009 15:27

A ja myśle, że ten rok będzie bardzo szczęśliwy dla Nas w losowaniach. Limit pecha chyba się wyczerpał.

Najlepsze kibicowsko i sportowo? Jak dla mnie Bohemians Dublin FC - dużo Polaków w Irlandii i przeciwnik jeden z lepszych z możliwych do wylosowania, Wiślacy nie będą mogli nawet myśleć o odpuszczeniu meczu, a dodatkowo miła niespodzianka dla emigrantów.

Czy w F91 Dudelange gra najlepszy polski strzelec grający zagranicą - Tomek Gruszczyński :)?

WISŁAZWE 21.06.2009 15:32

Każdy zespół jest mocny bo żeby zagrać w el. L'M musiał osiągnąć sukces na swoim podwórku, trochę źle się stało że nie gramy na Reymonta ponieważ będziemy jedyną drużyną która 2 mecze rozegra tak jakby na wyjeździe i to też może mieć znaczenie w końcowym rozrachunku, przyznajcie sami że mecze w Sosnowcu będą zupełnie inne niż u Nas... Mimo wszystko wierze w awans.

PotiWisla 21.06.2009 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grogoriogreg (Post 748819)
Czy w F91 Dudelange gra najlepszy polski strzelec grający zagranicą - Tomek Gruszczyński :)?

Tak właśnie tam gra :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl