![]() |
strasznie gramy, na stojąco
dobry tylko wynik ale jeszcze 45 minut ciekawie sie ten Smoliński prezentuja, na lewe skrzydlo za Zienczuka moze by sie nadał |
Najważniejsze, że prowadzimy ale... nic nie gramy. Zero ruchu, głowy poopuszczane. Tempo meczu dramatyczne.
|
Po co wy gracie,jak ambicji nie macie??
Na trzy kolejki przed zakończeniem sezonu trzeba zapierdalać,tymbardziej,że wszystko się może jeszcze zdarzyć.Jak można całe 45 minut łazić,jak krowa po boisku?? |
hehe slyszeliscie wypowiedz Maleckiego? Szacunek za te slowa!!
|
BrAVO MAŁYYY !! MAŁY Z NAMI KIBICAMI !!
|
Panowie... A wam by się chciało biegać jak tak słońce pali...?
No to nie dziwcie się im :P |
popieram Jaroo1
dobrze mówi... wam ciągle jest źle graja dobrze maja sytuacje źle... nie strzelaja goli źle strzelaja bramke po bezbarwnych 45 minutach źle jak wam dogodzić :| |
brawo Mały. za bramke i za to co w wywiadzie mowil. jeb*c tych baranow.
|
Cytat:
|
Piękny wywiad z Małeckim w przerwie! PATRYK MAŁECKI!
|
Poziom po prostu tragiczny,mam nadzieje,ze Skorża ich tam solidnie opier.doli i chłopaki zaczna wkładac wiecej serca w gre w 2 połowie,bo jedna akcja Łksu wyjdzie i majster sie bardzo daleko oddali.A w takiej formie watpie,abysmy byli w stanie gonic wynik....
|
Cytat:
Ja rozumiem, żeby presja jest duża, ale trzeba trochę biegać. |
Wygląda to tak, jakbyśmy chcieli wygrać jak najmniejszym kosztem. Lekki stojanov z obu stron i czasem przebłyski głównie ze strony ŁKS-u. Długa piła na Brozia zadziałała tylko raz. Przydałoby się częściej bokami, bo w środku Diaz trochę nieskoordynowanie gra.
|
Mały pięknie powiedział o Wisełce. Ogólnie to się zgadza poziom jest tragiczny, piękny był ten moment jak 6 piłkarzy normalnie stało po odzywskaniu piłki, zero ruchu. Ja tego nie rozumiem:( I nie ma co mówić, ale Lech lepiej dla oka gra od nas, a wiem co mówie, bo oglądałem cały piątkowy mecz. Legia też słaba jak my.
|
a co Mały powiedział ?
|
Cytat:
|
Wynik lepszy od gry.Czasem mam wrażenie że też by pasowało odwiedzić naszych piłkarzy na treningu i obdarować ich koszulkami z odpowiednim napisem.Co jak co ale jest zero pomysłu na grę i ta bramka to naprawdę cud z taką grą.Cóż zobaczymy co Skorża powie naszym w szatni i jak zagrają drugą połowe.
|
niech ktoś streści słowa Małego bo akurat byłem po piwko i nie słyszałem :/
|
Brawo Mały, za wypowiedź w przerwie, szacunek!
oby w drugiej połowie znowu udało Ci się uciszyć bydło łudzkie! gramy słabo, wręcz nonszalancko, dużo straconych piłek, ale jeżeli to ma być sposób na Łks, to niech tak będzie, najważniejsze 3 pkt. |
Jaroo1, uważam, że poziom jest żenujący ale jednocześnie cieszę się, że prowadzimy - czy to się wyklucza ?
|
pyta jest wg mnie dlatego, ze nie ma kto rozgrywac, rozrzucac pilek. Brakuje Boguskiego ktory rzuci pile do przodu do Brozka, czy na skrzydlo. Moze Tomek Jirsak by wszedl panie trenerze !
|
Boże, 4 liga Uzbekistanu...Czemu ONI NIE GRAJĄ PO ZIEMI??!!
|
co z was za kibice.. wstyd panowie
|
gdybysmy po 45 minutach przegrywali chyba nikt z nas, i piłkarzy NIE byłby zaskoczony, gramy naprawde słabo,zreszta kazdy z nas to widział.
na szczescie piłka nozna jest niesprawiedliwa i prowadzimy 1-0.Wierzę ze na II połowe wyjdziemy bardziej zmobilizowani ! to że jestesmy znacznie,znacznie lepsza druzyną od ŁKS, trzeba pokazać na boisku !! ps. brawo Patryk! |
Dajcie sobie siana, teraz nie jest wazny styl a pkt. Niech lech i legia graja jak barca a gubia pkt a my wygrajmy nie wazne w jakim stylku te ostatnie 3 mecze i bedzie super!!
|
Cytat:
Poza tym pokazcie mi kto zagrał z ŁKSem ładnie ( z tych zepsolow z czolowki). To jest taka druzyna ze z nia sie gra piach! |
Jednemu Małeckiemu chce się biegać - reszta chodzi po boisku- skandal i brak ambicji, która potem wychodzi w pucharach- ciekawie zapowiada się okienko transferowe w obliczu odejścia Baszcza, Zienia, Singlara etc...
Tak grając i zdobyć mistrzostwo można tylko w bardzo słabej lidze - na stojąco to się leje w krzaki a nie gra w piłkę- Brożek wraca do dawnej tragicznej formy!!! |
Świetnie, że prowadzimy i brawa dla Małeckiego ale jeśli tak będziemy grać w drugiej połowie to może być bardzo ciężko o zwycięstwo. Wprowadziłbym Jirsaka za Zieńczuka i kazał naszym szanować piłkę. Bo gra długą piłką i obrona Częstochowy z ŁKS-em to zakrawa lekko na kpine.
PS: Grając w ten sposób kompletnie nie wykorzystujemy potencjału Brożka. |
Mecz wygląda tak, że gdyby piłkarze zamienili się koszulkami to nikt nie byłby zdziwiony. Widać, że Sobol i Diaz grają dziś troszkę słabiej i nasza 2 linia prezentuje się marnie. Przydałby się Jirsak za Zieńczuka, a Ćwielong przeszedłby na skrzydło. Oby 2 połowa była lepsza dla nas:-)
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl