![]() |
Może to i jest jakiś pomysł :)
Moim zdaniem skład będzie taki: Pawełek, Baszczyński, Głowacki, Marcelo, Brożek Małecki, Diaz, Sobol, Źieńczuk Boguski, Niedzielan/Beto |
Zamienie Bilet Z E Na D!!!!!!
|
Powoli się ruszam na pętlę i śmigam na mecz... Nie wiem czemu tak się dzieje, ale jestem jakiś dziwnie poddenerwowany i nie spokojny... Ehhh kur... denerwuje mnie to...chyba sobie jeszcze zapalę przed wyjściem... DO BOJUUUUUUUU WISEŁKAAAAAAAAAA!!! ...
|
Cytat:
|
Atmosfera przedmeczowa się udziela bo spałem trzy godziny przez dziwny sen o remisie (według tych z Kałuży remis to czasem wygrana) niewiarygodnie mnie zdenerwował teraz trzeba już ruszyc powoli cztery litery i zasuwac na mecz dac wszystko z siebie by jakies tam remisy nie prześladowały we śnie .
|
Mi się śniło 3:1, jedną bramkę strzelił Głowacki :> Nie wierze za bardzo w sny ale mam nadzieje że ten się ziści xD
|
Cytat:
|
Hahah incongnito :D Heh oby nie do naszej :)
A powaznie to 2:0 :) |
A niech sobie strzela kto chce,nawet niech icki sobie samobóje strzelają byle by dopisać po tym meczu 3 pkt.
|
3-1 będzie dla WISEŁKI takie przeczucie
pozdro dla tych wszystkich co na R22 żeby tak na kazdym meczu było... |
Mariusz Pawełek - Marcin Baszczyński, Marcelo, Arkadiusz Głowacki, Piotr Brożek - Patryk Małecki, Radosław Sobolewski, Junior Diaz, Marek Zieńczuk - Beto, Piotr Ćwielong
Szkoda, ze nie gra Wtorek, dobrze że Boguski na ławce, licze ze bedzie Jokerem :] |
oh shit !!!!!!!!!!! brama.. przelobowany
|
CHUJOZA, czarno to widze...
|
Jaaaaa Pieeerdooooooo*********!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Paweeełeeek! k****a... ! Dziekujemy Ci za te lata spedzone w Wisle... ale Twój czas sie skonczyl... :-/ |
ja .......e...
takiego pecha tylko my mozemy miec |
Kompromitacja Pawelka...wystarczy obejrzec powtorke, facet wychodzi z bramki. Co ten kopacz jeszcze robi w Wisle?!
A co do meczu, to poziom zenujacy. Jak ktos twierdzi, ze nasza liga sie poprawia, to chyba jest niewidomy. Ja ogladalem tez mecze Legii i Lecha w tej kolejce i to jest zenada. |
Ja przestałem wierzyć w czystość naszej ligi. Niemożliwe żeby 2. kolejka pod rząd była kolejką "cudów". Tak to jest jak bukmacherzy zaczynają sponsorować Ekstraklasę...
|
@#%#%^ !!
Prosze nawet nie probowac tego przetlumaczyc ! |
Beto schodzi, Rafa wchodzi?
Zobaczymy, czy cos pomoze.:> Cwel, Cwel! Cracovia! :D |
Boguski wchodzi,moze cos podciagnie gre,bo jak na razie to wszystko kuleje;/
|
podoba mi się to, że doping nadal jest na maxaaaa !!
|
*Beto - Czyżby koniec marzeń o jego dobrej grze. Koleś nic nie robi na boisku. Tak jak już mówiłem.
|
Czyżby Wisła chciała przebić Legię oraz Amicę w tej kolejce i zagrać jeszcze gorszy mecz? :)
Jak do tej pory Craxa gra lepiej. |
Kompromitujemy sie po raz trzeci z rzedu
Przeciez tam bramek nie ma kto strzelac... |
doping super ale poziom meczu - żenada
|
no i prawie druga bramka. Boguski na razie dno
|
No żesz ku#$#^#a jego mać !!
Powinno być już 0-2 !! |
Matko Boska! Malecki :D! Gdyby to byl Blaszczu, albo Uche, to byloby 1 : 1.
|
Jeśli nie wygramy z przedostatnią drużyną w tabeli, to sam powinien odejść w cholere jasną !!!
|
Cytat:
farta to my w tym roku nie mamy... :/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl