![]() |
Ja .......e, dają powtórkę KSG- Ruch, a Wisły na żywo nie dadzą, noż ku*wa mać!
|
ani radio ani tv ani net ani radio forza?
|
Atak : Niedzielan,Kmiecik
no to zobaczymy jak napastnicy zagraja :/ |
Cytat:
|
Nie bede mial nic przeciwko
Bo Niedzielan musi sie przydac fajnie Jirsak na prawym skrzydle, bedzie mogl celnie dosrodkowac na banie Kmiecika |
widze ze sie rozkrecaja ... chlopcy
|
Nasi jeszcze śpią ? 1-0 dla Piasta ,niby nic złego się nie dzieje , ale jeśli nie wygrają spotkania z przeciętnym Piastem to będzie duży wstyd . Mimo wszystko wierzę że stać ich na strzelenie 3,4 bramek .
|
k...a
Grac panowie bez takich jaj jak w srode |
z relacji TWSD:
4' No i przegrywamy, Wytrzymaliśmy krócej niż w środę. Po błędzie Sobolewskiego bramkę otwierającą wynik meczu zdobył głową Marcin Folc. z relacji z glównej: 04' Z autu piłkę dostał Andraszak, który przedłużył ją do Folca. Ten zaskakującym strzałem z 16 metrów zaskoczył Juszczyka Eee? Zaskakujący strzał głową z 16 metrów? :rotfl: Edytka: No i się wyjasniło :) |
Ten Juszczyk mnie zadziwia jak puszcza bramki z 16 metrów .. głową ?! To co będzie z Tottenhamem jak nie wyzdrowieje Pawełek ?
|
co to ku...a z ta relacja?
a jest w radoi krakow? |
:lol: Ej ludzie ludzie :D ogarnijcie się, narzekacie, aż głowa mała
567890 |
LoL hehehe
|
To był zarcik redakcji TWSD;] nadal jest 0-0
11'Zrobiliśmy taki żarcik :D Dalej jest 0:0. pozdrawiamy :) Strzał Folca z 4 minuty poszedł nad poprzeczką. Niech ta sytuacja będzie dowodem na niełatwe warunki pracy w takim słońcu. Jaka redakcja takie zarty... |
No tak cała redakcja ;)
|
Cytat:
10 znaczków |
http://www.xscores.com/LiveScore.do tu tez sie nabrali
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktos wie czemu nie gra nasz nowy obronca brazylijski?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma jeszcze certyfikatu i po za tym jest w Brazyli aby zalatwic papiery jakies. |
Bo go nie ma w kraju. Pojechał do Brazylii załatwiać sprawy z pozwoleniem na pracę w Polsce.
|
Ogólnie czytając relację można wywnioskować że naszym znowu nie chce się grać :|
|
Niedobrze...
|
padłem
gramy jednym napastnikiem którego funkcję pełni Dawidowski eh... przydałoby się, żeby się przełamał... edit. nie dziwię ze im sie nie chce... w takiej temperaturze? jakby grali o 20 byłoby lepiej... |
Cytat:
|
mimo sympatii do Tomka (spoko się z nim raz gadało) miało by to - niestety - swoje plusy
jakie? może grałby teraz Batko, który wczoraj strzelił 3 bramki Borkowi i strzela jak na zawołanie w ME |
Ogolnie to szkoda ze Niedzielana sciagnol bo on powinien grac jak najwiecej,a Dawidowski to tragedia juz bym wolal mlodego Batko
...Piotrek Brożek w napaści, a Barreto z Singlarem po lewej stronie. "Pietia" musi grać z przodu, bo Dawidowski na szpicy to żadne zagrożenie... nie rozumiem dlaczego trener na niego stawia |
Mam wrażenie że my traktujemy mecze PE bardziej na luzie niż sparingi. Teraz Piotr Brożek w ataku i co chwile zmiany ustawienia :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl