![]() |
Orientuje sie ile juz poszlo karnetow?? Wiem ze w 10 dni poszlo 4 tys. a teraz??
|
Cytat:
i tak powinno starczy dla wszystkich mi gosc powiedzial ze bede mial spokojnie. musialo byc zejsc 10000 w 6 dni a to raczej nie mozliwe |
Dziękuje wszystkim za pomoc . Byłem wczoraj po karnety i rzeczywiście bez problemu sprzedali pomimo ego że nie wznawiałem :)
P.S. Dobrze i funkcjoanlnie zmienili przestrzeń w WŚ. I jeszcze uprzejmi byli. Świat idzie do przodu (Wiślacki Świat :) i jeszcze się mnie zapytali czy mi rząd 9 na D4 odpowiada :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I "teoretycznie" będziemy "siedzieć" w tym samym rzędzie :D |
czy jakis niepiknik kupuje karnet na E bo nie chce byc sam? a na D sam chodzic i
|
...
to troche nienajlepiej |
Na E chodzi tez duzo ludzi ktorzy nie sa piknikami ale nie chca tez byc na mlynie...
|
Cytat:
Aczkolwiek może w tej będzie inaczej... w końcu C wyburzone to może parę osób zasili tą fanatyczną trynunę E... |
Cytat:
|
Uwaga!
Dla osob jadacych z daleka, byłem po karnet około 30 min temu, nie było prądu podobno transforamtory poszły czy coś, dlatego przed wyjazdem zadzwoncie lepiej żeby nie wrócić z pustymi rękoma jak ja.... |
Podobno ponad 6 tys juz sprzedali
|
Działa już wszystko.
|
Będzie rekord?
Czy uda się w tym roku pobić rekord sprzedaży karnetów z 2004 roku? Wtedy to fani Wisły kupili 10 tysięcy wejściówek na pół sezonu. Powodem takiego zainteresowania był mecz z Realem Madryt. Wiosną tego roku stałych wejściówek rozeszło się 8 tysięcy, więc można spokojnie założyć, że to minimalna liczba zagorzałych sympatyków Białej Gwiazdy. - Jesteśmy zainteresowani sprzedażą jak największej liczby karnetów, bo wpływy z nich to pewna gotówka - przyznaje dyrektor handlowy Wisły Rafał Smalcerz. Obecna pojemność stadionu po zamknięciu trybuny C to około 16 tysięcy. Ceny karnetów wynoszą od 220 do 330 zł, lub od 170 do 230zł dla członków SKWK. Ważne są one na 12 spotkań, 9 ligowych + 3 w Pucharze Ekstraklasy. Karnety uprawniają do zniżek na mecze eliminacji LM, być może fazy grupowej albo Pucharu UEFA (w przypadku odpadnięcia z eliminacji Champions League). To atrakcyjna sprawa. Klub myśli też o poprawie oferty kateringowej, która nie jest w tym momencie zbyt dobra... Źródło: TSW.com.pl/sports.pl Żeby nie było ciągłego pytania ile karnetów sprzedali:-) |
Mam pytanie czy jak mam Kk i karnet to musze isc do WS po bilet czy to juz jest na tym??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ważne pytanie: czy opłaca się kupować karnet, jeśli stadion Wisły ma być /kiedy?/ zamykany z powodu budowy?
2. Czy budowa trybuny od parku jordana będzie się odbywać równolegle z rozgrywaniem rundy jesiennej? 3. Jeśli zapisze się niebawem do SKWK, to czy będę mieć od razu zniżkę na karnet? |
1.opaca sie kupowac karnet bo stadion zamykany jest dopiero na wiosne
2 tak 3 nie bardzo bo karnety mozna kupowac do jutro:) PS: zal czytac tego typu pytania |
Cytat:
jesli tak, to na szczescie juz za pozno. |
Po dwudniowej banicji to mój pierwszy post.
Po pierwsze miałem bardzo nerwowe 3 dni, bo gdzieś posiałem 2 karnety i mnie szlag jasny trafiał, żona miała mnie dosyć etc., a chcąc uzyskać jakiekolwiek info w WŚ przez tel. nie dało się dodzwonić bo cały czas zajęty numer. Wkurzyłem się i zadzwoniłem do działu marketingu. Chciałem uzyskać informacje na temat możliwości uzyskania duplikatów bez osobistego stawiennictwa przy składaniu wniosku lub uzyskania na mecz z Ruchem 2 biletów zastępczych. Dlatego tego miejsca bardzo chciałby podziękować Panu Szymonowi K. za profesjonalną obsługę zwykłego „Kowalskiego” a nie zbycie i olanie tematu. Po zakończonej rozmowie zadzwonił i zaproponował bardzo rozsądne wyjście z sytuacji. Dzisiaj się karnety odnalazły i zadzwoniłem i całe szczęści nie wystawili jeszcze duplikatów duplikatów nikt mi z racji „zawracania dupy” nie zrobił problemu. Dlatego jeszcze raz dziękuje. Przepraszam za mały OT. |
czy wiadomo juz ile zeszło na poszczególne sektory. czyli ile na D,A,B,E?
|
nie wiem czy to dobry temat ale wiadomo kiedy mają byc rozegrane te 3 mecze PE ktore sa na karnetach??
|
Cytat:
Na razie to nie wiadomo w ogóle kto będzie grał w tym pucharze :) |
karnety dalej są w sprzedaży?
|
Cytat:
|
Wole się upewnić, zanim się wybiorę:
Karnety sprzedawane są cały czas, póki nie znamy terminu startu ligi, tak? Planuję iść dziś/jutro i nie chciałabym się naciąć. EDIT: Dzięki PvD |
Cytat:
Informujemy, iż w związku z zamieszaniem w polskiej ektraklasie związanymz aferą korupcyjną i odwołaniem pierwszych dwóch kolejek Wisła Kraków SA w dalszym ciągu prowadzi sprzedaż abonamentów na rundę jesienną sezonu 2008/2009. Ceny na poszczególne sektory kształtują się następująco: Sektory A i B - 330 zł Sektory D i E - 240 zł SKWK: A i B - 230 zł, D i E - 170 zł Źródło: SKWK |
Jest mozliwosc isc do wislackiego swiata i poprosic o korekte by zmienili karnet z E na D?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl