![]() |
czemu zleży jakie pozostałe gabaryty posiada , ale ogólnie to elka szczególnie z ta z kółkiem sie żle kojarzy wszyskim z R22 :) ...więc raczej xl .
|
nie wiecie czasem czemu Pawełek gra w stroju z zeszłego sezonu? czy mi się tylko wydaje?
|
Cytat:
|
A mi się ta bluza Pawełka bardzo podoba xD:) Ładnie mu z żółtym xD
|
Oj no nie wiecie dlaczego Pawełek gra w żółtej bluzie!? Przecież żółty jest kolorem sezonu! Więc nasz bramkarz nie ma wyjścia, jeśli chce być modnie ubrany :D
|
No masz racje... ŻÓŁTY KOLOREM SEZONU:) ale nie każdemu w żółtym ładnie ;P
|
Cytat:
|
gdzies czytałem że gwiazda w sezonie 2005 2006 byla z okazji stulecia a jak to bylo z tym ze kibice poprosili czy jakos tak zebyw sezonie 2008 2009 gwiazda powrocila??? kto to skwk?? byly jakies dokladne wzkazowki gdzie ??Bo tak patrzylem na zdjecie KALU w meczu z pao na glownej i zobaczylem ze pieknie to wyglada ale z drugiej strony logo klubu tez musi byc niewiem moze : ( logo umbro gwiazda) - patrzac na pilkarza od przodu czytajac od lewej swojej
|
Cytat:
Biała Gwiazda na sercu i już ;) |
Ciekaw jestem gdzie masz serce... W takim razie ;)
|
zle mnie rozumiecie!! wlasnie chodzi o to zeby gwiazda byla na sercu !! troche namieszalem to mnie nierozumiecie
|
Zrozumieli zrozumieli, stad te światelka i bombki w poście M152T4La. Logo, znaczek Umbro, Gwiazda i jeszcze sponsor do tego - trochę duzo nie sądzisz?
|
no duzo troch ale jakby dobrze to rozmiescic sam juz niewiem umnbro najlepiej wyzucic gdzies na rekaw
|
Cytat:
|
no to Panowie, można powiedzieć że Wisełka ma nowe koszulki :) z nowym sponsorem bet-at-home.com. Ciekawe ja się będą prezentować...Mi nawet "wstępne" projekt się podobają...choć TF kable moim zdaniem ładniej wyglądało :)
|
Kurde a przed świętami kupiłem jeszcze Telefoniki... :/ Ale cóż, nie liczy się sponsor ale Biała Gwiazda na piersi:p
|
|
oby tylko fajnie wkomponowali to logo na koszulkę. Bo nazwa jest dość długa...
|
Cytat:
|
Fajne koszulki...gdyby tylko nie ten zielony kolor.
|
Niebieska też niczego sobie :
http://i43.tinypic.com/34fz4hy.jpg |
Zgadzam sie,zielony nie bardzo pasuje,może trochę ulegnie zmianie..
|
Cytat:
z całym szacunkiem ale wyglądamy w nich jak pewna mundurowa ekipa (zaraz będzie że przewrażliwony jestem) |
Zielony kompletnie nie pasuje. Powinni miec na uwadze barwy klubowe. Niebieski pasek na czerwonych i czerwony na niebieskich .
|
Cytat:
I zamiast "-" w nazwie dac biale gwiazdki. Zejdz dziecko na ziemie |
Cytat:
|
ale za to niebieska nieźle wygląda:D
|
Zielony sie zupelnie nie komponuje z reszta ale coz zrobic.Na szczescie rozmawiamy o futbolu a nie o pokazach mody.
|
Znowu z logo SSA ;/. Biała Gwiazda na koszulki!
|
Strasznie beznadziejne te koszulki nowe :/
Wolałbym zostać przy starych, są naprawde fajne. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl