![]() |
Niech was reka boska broni przed zakupem Blackberry 9500 (storm).
ten telefon jest ladny. I tylko tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tez polecam ci K800i , mam go juz pół roku i dziala bez zarzutu:). Z dżojstikiem rowniez nie mam problemow. A na allegro jak juz ktos wczesniej napisal spokojnie znajdziesz go za 450zl. |
Mam samsunga j700. Gdy wrzucam na telefon aplikacje (np. gre), która waży więcej niż 400kb to podczas instalacji pojawia się komunikat "Plik JAR przekracza maksymalną wielkość". Co zrobić zeby dało się te gry zainstalować? :[
|
Cytat:
|
Pamięci mam wystarczająco dużo. Czytałem, że ludzie mają takie same problemy, ale nigdzie nie znalalzłem rozwiązania problemu.
|
Mam do wyboru jedna sposrod 3 Nokii :
Nokia E51 , Nokia N95 i Nokia E66 Pytanie do znawcow-ktora wybrac i dlaczego? |
Cytat:
|
Cytat:
włącz porównywarke i sprawdz... ja brałbym N95, najwiecej pamieci wbudowanej, najwiekszy wyswietlacz, najlepszy aparat... tamte tez maja swoje zalety, pozostaje jeszcze kwestia wygladu, jesli N95 Ci odpowiada to bierz raczej tą, takie moje skromne zdanie :) jak coś złego to nie ja :D pozdr |
Cytat:
|
Cytat:
|
co polecacie N70 czy K800i??w sumie odpowieć powinna być jasna ale mam dylemat co kupić...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zna ktoś jakieś dobre strony z aplikacjami, grami i motywami na Iphone - oprócz ihacks.ru, iapplications.ru. Poszukuje gier: Rolando i Crash Bandicoot Kart Racing.
|
App store
te gry sa po 4 euro. |
Cytat:
Nie czyta mi żadnej spośród 3ech kart kredytowych jak i również tej do transakcji internetowej. Nawet nie chodzi o to, że sępie i piracę ale wkońcu się w****iłem i odblokowałem. Jak nie chcą zarobić, to nie mój problem. |
Nokia 6650 T-Mobile czy ktoś ma, zna lub używał ?? Jakieś opinie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Zdecydowanie E66 nowy model jak kolega wcześniej pisał slider poprawiony bo w E65 był nie pierwszej jakości, bateria z tego co czytałem w testach około 3-4 dni(b.dobry wynik jak na tego typu tel), ma GPS wbudowany(do E51 mozna dokupić) :P E51 tez fajna ale gorszy aparat (jeśli zwracasz na to uwagę) większa, starsza wersja symbiana, bateria 4 dni (sprawdzone tata taki ma) :) a N 95 podstawowa wada bateria wytrzymuje kilka do kilkunastu godzin :) |
Ok,dzieki.
|
Zauwazylem ostatnio, ze mam permanentne problemy z zasiegiem. Objawiaja sie one nie tyle tym, ze ja nie moge dzwonci, bo wlasciwie jakies tam kreski zlapie zawsze, ale problem pojawia sie, gdy dzwoni ktos do mnie. Telefon jest caly czas wlaczony, caly czas ma zasieg, a u sooby dzwoniacej jakas sympatyczna pani mowi, ze abonent jest poza zasiegiem sieci. Zna ktos na to rade? Jesli to istotne telefon jest abonamentowy w Orange, ma pol roku. Nokia 6500 slide.
|
ile kosztuję ściągnięcie simlocka do motoroli Z10 ? i gdzie w Krakowie lub Tarnowie można to załatwić?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś czy jest możliwe ściągnięcie simlocka w Sagem MY x6-2?
Pytam bo już 3 rok tel niemal nowy leży bezużyteczny, pytałem jakieś pół roku temu ostatnio i nie było to możliwe. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl