Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Praca (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3012)

fcz1985 29.05.2009 21:13

Szukam jakiejś pracy dorywczej w której płacą, a nie jak na przykładu telemarketera mówią, że zapłacą, albo ulotki 1 zł za kilogram;-)
Jakby ktoś coś ciekawego widział albo mógł polecić to proszę priv. Nie musi być z umową.

M.C (nowy kleparz) 30.05.2009 08:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kolumbus (Post 728166)
Potrzebuję informacji o tym ile może zarobić osoba, ktora ma ofertę pracy jako profesjonalny przedstawiciel handlowy.Chodzi konkretnie o : branżę budowlaną(sprzedaż kostki brukowej), ochrona mienia i profesjonalne sprzątanie oraz spożywcza(soki itp).

Jak mają się do takiej pracy pory roku, tzn czy np. występuje jakiś zastój w czasie okolic wakacyjnych?Jak w obecnej sytuacji prezentuję się rynek budowlany?
Problem polega na tym, że moja znajoma ma oferty pracy właśnie z takich trzech branż, wszystkie w charakterze przedstawiciela handlowego, która oferta wydaje się być najpewniejsza i teoretycznie najlepsza?

Jak to jeszcze istotne,to odezwij się do mnie na priv

oletrene 30.05.2009 23:45

Witam , od września swoją działalność zaczyna sportoweprzedszkole .Do pracy z dziećmi poszukiwac bede 2 pomocnikow .Jesli posiadacie dobry kontakt z dziecmi i lubicie grac w pilke to zaprszam .
Trenigi beda sie odbywac 3 razy w tyg z roznych miejscach o godzinach 16-17 .
12 godzin pomocy w ciagu miesiaca , bedzie zadowoleni z wynagroszenia (bardzo) .

Szanse dostaną osoby ktore, zglosza sie na trenigi pokazowe ktore odbeda sie dnia :

-Dnia 8 czerwca o godzinie 17.00 na boisku "Orlik" koło parku Lilli Wenedy przy ulicy Jerzmanowskiego.
-Dnia 10 czerwca godzinie 16.00 na boisku wielofunkcyjnym przy szkole podstawowej numer 130 Os.Oświecenia 30 .

Szczegóły na http://www.sportoweprzedszkole.pl/

Zapraszam ludzi młodych zaintersowanych wychowaniem fizycznym oraz zdobyciem praktyk w pracy z dziećmi.
Kontak do mnie jest podany na stronie w zakladce krakow , w razie jakis pytan prosze dzwonic.

pozdi91 07.06.2009 16:10

Witam, czy zna ktoś może firmy szukające osób do roznoszenia ulotek? Wraz ze znajomymi podejmiemy się takich zadań, zatem bardzo proszę o ew. wiadomości ;) Chodzi nam także o jakieś informacje dot. kolportażu METRA lub ECHA. W grę wchodzą także inne oferty dla licealistów na wakacjach;]

Będziemy wdzięczni za każde info.

kryzek 07.06.2009 21:13

Czy ktoś może polecić jakiś ośrodek szkolenia na wózek widłowy???

maTyS. 08.06.2009 10:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kryzek (Post 742150)

poszukaj w ogłoszeniach gazety wyborczej bądź też dziennika polskiego tam powinno się coś takiego znajdować bo ostatnio widziałem.

Jarza 08.06.2009 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kryzek (Post 742150)

Ośrodek Szkolenia "Białecki"

30-149 Kraków
ul. Balicka 73

tel. +48 12 397 18 01
tel. +48 12 397 18 02
tel. +48 12 397 18 03
tel./ fax +48 12 636 08 00
INFOLINIA: 0 801 08 06 08

Pracowałem tam, więc mogę Ci polecić z czystym sumieniem - bo kadra wysoko wykwlaifikowana

pozdi91 09.06.2009 10:59

Mam pytanie odnośnie wyrobienia książeczki sanepidowskiej. Czy mogę pójść do któregokolwiek urzędu/przychodni gdzie się je wyrabia, czy istnieje jakiś przydział punktów np. ze wzgl. na miejsce zamieszkania? I co za tym idzie ile teraz może trwać wyrobienie i oczekiwanie na wydanie książeczki?

Druga część pytania dotyczy pracy na hali lub magazynie w supermarkecie, dokłądnie Real na Bora Komorowskiego. Jeżeli ktoś ma jakies doświadczenia lub informację bardzo proszę o kontakt na PW.

Pozdrawiam.

garca 09.06.2009 17:39

Witam, Portal izimany.pl, ogłasza się u nas na uczelni że za oglądanie reklam płaci kase dokladnie 1 gr/sek. Ma ktoś z Was moze podpisaną z nimi umowe ? Albo czy slyszeliscie jakies opinie na ten temat

El'kabat 09.06.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pozdi91 (Post 742798)
Mam pytanie odnośnie wyrobienia książeczki sanepidowskiej. Czy mogę pójść do któregokolwiek urzędu/przychodni gdzie się je wyrabia, czy istnieje jakiś przydział punktów np. ze wzgl. na miejsce zamieszkania? I co za tym idzie ile teraz może trwać wyrobienie i oczekiwanie na wydanie książeczki?

Druga część pytania dotyczy pracy na hali lub magazynie w supermarkecie, dokłądnie Real na Bora Komorowskiego. Jeżeli ktoś ma jakies doświadczenia lub informację bardzo proszę o kontakt na PW.

Pozdrawiam.

Nie ma przydzialu zadnego. Idziesz do sanepidu na prądnicką,napierw do kasy,gdzie placisz za badania,nosisz kał 3 dni pod rzad,idziesz tam znowu po wyniki,ja mialem po 5 dniach.Niepamietam,ale chyba za badania ok 70zl sie placi.Potem bierzesz wyniki,kupujesz ksiazeczke sanepidowska w kiosku pod sanepidem i idziesz do jakiegokolwiek lekarza medycyny pracy,zeby po prostu wyniki Ci wpisal do ksiazeczki.U tego lekarza medycyny pracy placi sie za to ok 50 zł,ale na szczescie u tej lekarki gdzie ja bylem studenci nie placa :)

Wiec mi to zajelo 3dni badan +5 dni oczekiwania na wynik i w ten sam dzien zalatwilem lekarza med.pracy

Above 09.06.2009 18:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pozdi91 (Post 742798)

Książeczke sanepidowską wyrabia sie w stacji sanepidu (w Krakowie np. na ul. Gazowej na Kazimierzu).
Koszt wyrobienia w tamtym roku wynosił 69zł.
3 dni pod rząd przynosisz im próbkę wiadomo czego i na wyniki i wyrobienie książeczki czeka sie około tygodnia.
Tak było przynajmniej w połowie 2008r. ;)

Garbaż1906 09.06.2009 20:08

a pracował ktoś z Was na stacji benzynowej za kasą ? jaka praca ? jak płacą ?

Speedy 09.06.2009 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Garbaż1906 (Post 743104)
a pracował ktoś z Was na stacji benzynowej za kasą ? jaka praca ? jak płacą ?

Kumpel pracuje na orlenie, placa?? ok 1000 na reke + jakas tam premie ok 200/300zl.. pracujesz kiedy ci wypadnie, sobota, swieto, boze narodzenie, w nocy. Ogolnie nie poleca i rozglada sie za nowa.

pozdi91 09.06.2009 22:10

Ok dzieki wielkie Above i El'kabat

Mlody19061906 10.06.2009 14:49

Witam! Mam 16 lat (rocznikowo 17) i chciałbym się dowiedzieć czy mogę już pracować na umowę. Jeśli tak to ile max godzin dziennie/ tygodniowo, czy obejmuje to wszystkie branże itp. Najlepiej gdyby ktoś mógł zarzucić linkiem, w którym są napisane informacje dotyczące pracy w moim wieku. Z góry dzięki za odpowiedź.

węgorz2 10.06.2009 17:13

poszukiwał bym osoby ktora w lipcu podjęla by sie zrobienia mi przedpokoju tz. polozenie np; tynku(farby) strukturalnej ,podwieszenie sufitu (,firma montuje mi szafe przesuwną i drzwi wejsciowe), więc mysle że dla fachowca to nie problem i pewnie nie wiecej niz tydzien roboty
jest ktos z budowlańców zainteresowany lub macie namiar na jakis fachowców w tym temacie?

R33 12.06.2009 09:49

Jęsli jest tutaj jakaś osoba co roznosiła/roznosi ulotki (albo wykonuje jakas podobna robotę) w Krakowie to prosiłbym na PW.

maTyS. 12.06.2009 11:11

wie ktoś może jak z pracą w korporacji icar ? jaka płaca wymagania godziny itp. ?

matt1906 12.06.2009 11:24

Poszukuje pracy na wakacje, jeśli macie coś to prosze na priv.

NowaHutaWNH 13.06.2009 10:22

Poszukuje pracy na wakacje. Coś typu roznoszenie ulotek itd. Jestem osobą niepełnoletnią.
jak coś macie proszę o kontakt na priv.

South 15.06.2009 18:02

pracuje/pracował ktoś w Tesco ? jak wrażenia ,jak płaca itd..

adTSam 15.06.2009 18:37

Witam
Szukam z kumplem pracy jako operator koparko-ładowrki Może wie ktoś o jakiś przyjęciach ewentulanie o jakiś firmach gdzie mają taki sprzęt
Pozdrawiam

aluszkaa 16.06.2009 15:57

Do centrum budowlanego na stanowiska:

HANDLOWIEC

nr ref. 4P/H/0609

SPRZEDAWCA / KASJER

nr ref. 4P/SK/0609

SPECJALISTA DS. ZAOPATRZENIA
nr ref. 4P/SZ/0609

KOORDYNATOR SKLEPU
nr ref. 4P/KS/0609

SPECJALISTA DS. PERSONALNYCH
nr ref. 4P/SP/0609

Do Hurtowni części do samochodów:

MAGAZYNIER

nr ref. 5P/M/0609

wymagania:
- dokładność i skrupulatność
- wykształcenie min. średnie
- znajomość branży motoryzacyjnej
- dyspozycyjność
- umiejętność rozwiązywania problemów
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku

PRACOWNIK DZIAŁU SPRZEDAŻY
nr ref. 5P/PS/0609

wymagania:
- dokładność i skrupulatność
- wykształcenie min. średnie
- znajomość branży motoryzacyjnej
- dobra znajomość pakietu MS Office
- umiejętność rozwiązywania problemów
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku

oferujemy:

- odpowiedzialną i dynamiczną pracę w stabilnej firmie
- perspektywę awansu i rozwoju zawodowego
- motywacyjne wynagrodzenie

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV, z numerem referencyjnym w tytule wiadomości na adres:
[email protected]
ewentualnie pw.
Szczegóły ofert - info telefoniczne, po przesłaniu CV.

hudinho 23.06.2009 10:52

pracował ktoś z was w Decathlonie ew exisport? jaka płaca, atmosfera itd... z góry dzieki

bearex 25.06.2009 19:33

Nie wie ktoś czy jest jakaś robota na wakacje w Myślenicach albo okolicach? Mam 15 lat i chciałbym coś zarobić.

gooro33 26.06.2009 14:33

Potrzebuje odbyc w wakacje praktyke w budowlance jestem studentem IV roku ,czy ma ktos jakies oferty???

WhiteStarDvisionTheBest 01.07.2009 22:13

mam takie pytanie,słyszałem,że osiedle pilotów jest niebezpieczne a moge tam podjąć prace w sklepie i wracałbym do domu nocą jesli ktoś kto wie jak tam jest mógłby się wypowiedzieć to bedze wdzieczny.

pff 02.07.2009 10:20

Potrzebuje osoby która zajmuje/zajmowała się pisaniem/sprawdzaniem biznesplanów, jest ktoś taki?Jak coś to na priv

nar 02.07.2009 19:06

Gdzie pracę dorywczą

Poszukajcie na portalu pracy dorywczej www.dorywczak.pl

WzT 03.07.2009 13:48

Orientuję się ktoś jakie zarobki są w Auchanie na stanowisku kasjera lub jako pracownik hali ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl