![]() |
|
Zobaczcie co się dzieje w Wiśle Kraków :
(...) |
Na stronie głównej jest informacji że w Wiślackim Świecie wielka wyprzedaż, nie tylko rzeczy Umbro ale wielu innych. Wie ktoś może czy Adidas oprócz koszulek meczowych dostarczy inne pamiątki czy Wisła złożyła zamówienie na jakieś nowe wzory koszulek, bluz itp.?
|
Cytat:
|
Wie ktoś morze czy w Fanatyku lub Wiślackim Świecie są breloczki do kluczy w kształcie koszulki Wisły?
|
z tego co mi się wydaje to były w Wiślackim Świecie, ale czy są nadal dostępne to niestety nie wiem...
|
ja kupilem w m1 po 7 zł jak byłem jakiś 2 tygodnie temu były w wiślackim świecie powinny też być
|
Dzięki, za odpowiedzi, a ten brelok jest plastikowy czy metalowy?
|
Cytat:
|
kupywał ktos cos moze ostatnio w fanatyku(chodzi mi o sklep internetowy)....problem mam taki ,że własnie kupiłem i zero odzewu ....czekam juz 3 tygodnie i nic...pisałem do nich tez milczą.....istnieje wogóle jeszcze ten sklep:)
|
ta istnieje! :S ale mamy problem ze stroną - to chyba widać..
Jeszcze mamy telefon więc można zawsze zadzwonić... W sklepie dostepnę sa już orginalne koszulki meczowe ADIDASA |
Cytat:
|
Cytat:
SKWK...... |
Czy w WS lub Fanatyku sa moze te koszulki polo Wisly ?
http://galeria.wislakrakow.com/20100904/nikol/59.jpg |
Cytat:
było to podajze ok 16 sierpnia....telefonu nie otrzymałem do dzis wiec lekko dziwne podejscie do klienta na siłe mam cos u was kupic i pieniadze wpychac?? nie pisze tego aby atakowac....lecz troszke uporządkowania i zainteresowania klientem by sie przydało..... |
Oreintuje sie ktos moze czy "Fanatyku" albo moze i innym sklepie w Krakowie są takie bluzeczki :
http://www.waszekoszulki.pl/wp-conte...0/01/ninja.jpg |
Cytat:
Przez okres wakacji występowały pewne komplikację na które niestety my - zwykli pracownicy nie mamy wpływu :) |
Cytat:
W tym momencie ich nie ma ale napewno będą :) |
Są jeszcze te bluzy Umbro - Wisła & Lechia?
btw. pojawiają się może jakieś nowe wzory? |
Swego czasu w Fanatyku były takie polary granatowe (ciemnoniebieskie) z herbem na piersi. Są one jeszcze?
|
Cytat:
|
Cytat:
Strona znowu powróci więc będzie można tam zaglądać. |
Cytat:
|
Kupie szale... ,,Wiślackie rewiry'' i ,, Ludzie zasad '' . Moze ktos widzial takie na allegro ? priv.
|
Cytat:
|
DARYLKA - Kiedy sklep internetowy będzie działał bez problemów?
|
Mogę jutro wyrobić (od 10-14?) identyfikator na Wisłę ?
|
Ja ponawiam pytanie w sprawie koszulek polo addidasa czy sa moze gdzies do kupienia czy nie ??
|
Sklepik internetowy już niedługo ale nic więcej na ten temat nie mogę powiedzieć bo ja się tym nie zajmuje... :/
|
są nowe polówki w Fanatyku - całkiem fajne :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl