![]() |
był ktoś wieczorem, koło piątej, szóstej? ile biletów na D jeszcze jest, ostatecznie na E?
wdzięczny bym był za informacje, bo zapomniałem zadzwonić do WŚ. |
Cytat:
|
to jaka jest inna możliwosć by OSOBY nie z Krakoowa kupiły bilet oprócz przyjazdu?
|
To fakt jest to wkurzające. Nie da się praktycznie. Przy większym stadionie jest to nie do pomyślenia. Też bym pojechał jakbym miał bilet w kieszeni. Conajmniej 1000tys biletów mniej na taki mecz to właśnie brak możliwości kupienia biletu.
|
Cytat:
|
Cytat:
albo przyjechać do Krakowa nieco wcześniej niż przed meczem i kupić bilet jak jeszcze będzie. albo przyjechać na inny mecz niż puchary, bo wtedy bilety są w kasach nawet przed meczem. Cytat:
|
chodzi mi o to, że znajomych w Krakowie nie mam, a 100 minut do Krakowa po bilety i 100 na powrót do domu muszę liczyć. Potem kolejne 100 by dojechać na mecz.. itd . Powinni umożliwić kupno biletów przez internetowe konta bankowe...
|
Cytat:
A że nasz klub nie bawi się w nowe formy sprzedaży, to już inny temat. |
s2pac -> Napewno bedą bilety jutro :) Spokojnie dostaniesz, pryzjezdzaj bo każdy WIślak jest jutro potrzebny!!
|
a u są tu może osoby, które sprzedają bilety?:)
|
Cytat:
|
Od której jutro będzie sprzedarz biletów? tak jak do tej pory czyli w godz 11-18 czy może tylko przed meczem? (pytam bo nie wiem o której przyjechac do Krakowa ).
Dzieki za odpowiedz. |
Za przykład postawię dwie młode dziewczyny z Podkarpacia (się nie chwalą, to ja je pochwalę :P). Same od paru lat przyjeżdżają na Wisłę, a mają dwukrotnie dalej, niż np. s2pac. Są na większości meczów w piłkę i w kosza, jeżdżą na wyjazdy. Wyjeżdżają rano, wracają nocą. I nawet raz nie widziałem, żeby się dopytywały "co i jak" z takim zapałem i brakiem własnej inicjatywy, jak niektórzy w tym temacie.
(to miało Was zmobilizować do wzięcia du.py w troki i przyjechania na mecz bez biadolenia :D) |
11-14 gthth
|
Cytat:
Wiślacki Świat czynny jest w godz. 11-15 przy sektorze B, a potem kasy do ostatniego biletu od 11 |
Mam na sprzedarz bilet na D do odbioru pod stadionem bede tam po 19- tel: 665 456 865
wiec jesli sie komus nie chce stac w kolejkach to polecam siebie ;p oferta nieaktualna |
Cytat:
|
Umiesz czytac ze zrozumieniem?Pvd napisał ze w kasach sprzedają bilety od 11 do momentu sprzedaży ostatniego biletu :|
|
Cytat:
Cytat:
|
Tu cie zaskocze. Pamiętam na meczu z Legią i Lechem w poprzednim sezonie. Poszedłem wyjątkowo na sektor B i ku mojemu zaskoczeniu dostałem bilet na fikcyjny sektor B4. :))) Zresztą często widać że jest nadkomplet jak schody i balkon u góry są pełne a do tego wszystkie krzesełka..
|
Byłem przed chwilą po bilet,troche ludzi sie tam kręci nie ma kolejek lecz jak ktoś odchodzi to następny dochodzi i tak w kółko.
|
ja mam pytanie następującej treści : czy chcąc kupić bilet przed meczem (2h przed) mogę go sobie gdzieś załadować na kartę kibica czy muszę kupować papierowy?
|
Tylko bilet papierowy
|
ja mam takie pytanie.znajomy z bytomia chce wybrac sie na mecz Wisla-Polonia jednak nei jest kibicem poloni i chcialby isc na sektor wislacki czy przy sprzedazy beda sprawdzac dowod osobisty?? sorki za moze banalne pytanie ale niespotkalem sie z odpowiedzia na podobne pytanie.
|
nie nic nie trzeba podchodzisz pod kase na stadionie(najlepiej 2 h przed meczem) i prosisz o bilecik płacisz kobita ci sprzedaje tyle
Cytat:
Edit: napisałem wczoraj emaila o te bilety i odpisali, że jest jeszcze dużo i także na sektor D. Sprzedarz bedzie prowadzona do rozpoczęcia meczu |
Zaniżanie frekwencji denerwuje.. A ostatnio juz mnie dobil onet i przeglad sportowy. Otoz na onecie pisalo ze na meczu Homel-Legia bylo 2,5 tys widzow, a w przegladzie.. Uwaga 8tys.. CZy to jest normalne..? Czemu pajace nie podaja faktycznego stanu..;/ To przyklad Legii, ale na Wisle tak jest praktycznie po kazdym meczu, przynajmniej 2 tys zawsze urywaja..
|
spokojnie zobaczymy dziś ile pójdzie wjsciówek mam nadzieje ze wszystkie i zobaczymy jaką podadzą frekwencje na dziejszym meczu
TYLKO WISŁA |
Barcelona w Krakowie
Witam.
Ze względu na to, iż jestem przekonany o awansie Wisły do III rundy el. Ligi Mistrzów, chciałem zapytać o dostępność biletów na rewanżowy mecz z BArceloną. W jaki sposób można zdobyć bilety?? Wiem, że zainteresowanie będzie ogromne, ale wg was jaka jest najpewniejsza droga zdobycia bieltów?? Dodam, że nie jestem z Krakowa i nie mam karty kibica. POzdrawiam i dzieki za odpowiedz |
Najpewniejsza jest taka, żeby ustawić się w kolejce z kilkanaście godz.. przed otwarciem WŚ.
|
Najpewniejsza jest taka jak wyzej napisal Kondpir.
Wstepna informacja: http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4268 wpierw przejdzmy Beitar, potem bedziemy myslec. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl