![]() |
Co za nielogiczna wypowiedź s1mone. Tak, w PP wynik zrobili piłkarze na ambicji (bo przecież nie Rude), ale za ligę już winien Rude, bo przecież nie brak ambicji u pilkarzy (skoro mieli ją w PP). Jak sukces to zasługa piłkarzy, jak wina to wyłączna trenera.:D
Znakomite układanie faktów pod swój pkt widzenia. |
Cytat:
Czyli w lidze dupy dali piłkarze a nie Rude. A jacy piłkarze dominowali w zeszłym sezonie? Jacy mieli ciągnąc grę? Przecież nie młodziezowcy. Hiszpanie... zatem dupy dali w większosci Hiszpanie poza Rodado i Carbo. Teraz jest logiczne? Bo skoro wytykasz niekonsekwencje innym - sam bądź konsekwentny. btw Morał jest taki - pogoniono w większości nieproduktywnych Hiszpanów zostawiajac tych dobrych jak Rodado czy Carbo i zatrudniono wreszcie dobrego trenera Jopa. Są wyniki w lidze. |
Ogryzek czyli Rude miał slabszych jakosciowo piłkarzy czy nie? Bo sporo osób twierdzi, że miał mocniejszą kadrę?
Czy ja pisałem, że nie Hiszpanie dali w d...w lidze. Po prostu nie zakłamujmy faktów i nie róbmy fikołków jak s1mone, że jak sukces to zasługa piłkarzy (PP), a jak porażka (liga), to wina tylko trenera. To w lidze siedzieli sobie na ławce, a grał sam trener? Z morałem Twoim się zgodzę. Zostali Ci lepsi Hiszpanie obecnie, plus lepszy trener. |
Żeby odpowiedzieć na pytanie czy Rude miał słabszych jakościowo piłkarzy czy lepszych to trzeba się cofnąć do waszych wypowiedzi sprzed kilku miesięcy( w niektórych"przypadkach" styknie do tych sprzed kilku tygodni) i mamy gotowe posty które wystarczy wklejać.
|
Cytat:
My po pucharach mieliśmy europuchary :) |
Cytat:
|
Cytat:
Co do kadry teraz, rok temu Jopa i Rude. Tak jak pisze krysztal, Rude mial taka mocna kadre jak tutaj go wychwalali znawcy. Z kolei obecna kadra byla ciagle jechana, jest slabsza a jej mocą jest Jop, ktory to poukladal, dodal Letkwiewicza, Kutwe, lepiej tez graja inni. Za Moskala, Rude czy Sobola takie cos jak dobra gra mlodych czy rozwoj starszych pilkarzy byly niemozliwe. I kolejny przyklad mocy kadry i trenera, Jop rok temu 3 wygrane, tym skladem, ktory do dyspozycji mial cienias Rude, ktory nie umial 2 meczow pod rząd wygrać. Nie wiem jak w ogole mozna Rude ze średnią Brzęczkowo-Sobolewską około 1,0 pkt na mecz porównywać do Jopa. To jest wręcz uwłaczające dla Mariusza. |
@Czerepach, daj meczowy bo już czas!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl