![]() |
Tak przecież skozłowała przy drugiej bramce :). Pomijając fakt, że bramkarz bez pojęcia.
, |
Cytat:
Nienaturalnie to skozlowala piłka Freyowi przy bramce Kosowskiego z Parma ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wystarczy popatrzeć na statystyki strzałów i strzałów celnych i widać jak na dłoni, że gramy lepiej od przeciwników. Może nie dużo lepiej, ale nie ma co wyników zrzucać na sam fart.
W każdym praktycznie meczu były strzały prosto w bramkarza przy dogodnych okazjach, także jakieś tam okazje były. Oczywiście 13pkt to świetny wynik, równie dobrze mogłoby być 12, 10 czy 9 - to nadal by były dobre wyniki patrząc, że minęło dopiero 5 kolejek. Ja jestem zbudowany tym, że mogę mówić, że przy pechu moglibyśmy mieć 9 pkt po 5 kolejkach (przed startem ligi uznałbym to za bardzo dobry rezultat zważywszy jak dużo zmian u nas nastąpiło). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeden jest akurat wolny. --- Do tematu: Mehremic "3 kontakty i laga" z Opola < Mehremic "spróbuję szybciej" vs cygany. Może jeszcze wyjdzie z tym rozpoczynaniem akcji na jako taki poziom. W każdym razie niewielki postęp jest. Sezon długi. |
Cytat:
Cała sytuacja i tak nie ma znaczenia bo chwilę wcześniej był odgwizdany faul na naszym zawodniku. I to nie kwestia szczęścia. Gdyby nie ten faul to by do tego strzału w poprzeczkę nie doszło. Szkoda że tak dobrej pamięci nie ma się do naszych poprzeczek :> |
Jak nie ma się pamięci?Już kilka razy wspomniałem ile to pecha mieliśmy w poprzednim sezonie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl