![]() |
Ale... Jak? Przecież między Hybalą a Gulą wymieniono większość składu. To jest tak bez sensu że nie wiem czy koleś sobie po prostu jaj nie robi...
|
Szkoda klawiatury na komentowanie takich wypocin.
Chłopaczek dostał wierszówkę do napisania, chciał być oryginalny i macie. Dziennikarstwo XXI wieku. |
Nie no nawet ja mimo wiadomego stosunku do Hyballi nie byłbym w stanie powiązać obecnej katastrofy sportowej z tym co się działo w tamtym sezonie.Tylko co wspólnego z tymi wypocinami ma trio?
|
czekamy na artykuły na onetach , gw itp :
- koalik punktuje - wolfy punktuje itp |
Cytat:
|
A z Interią co ma władza wspólnego? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hyballa rozwalił nam sezon 21/22. Dobre.
Choc gdyby Silva, Janicki i Abramowicz dalej grali w naszych barwach? :> |
Cytat:
|
Dokładnie tak samo bzdurny jak wszystkie wcześniejsze dotyczące Hyballi. Różnica taka, że wtedy wszyscy myśleli że nie ma złej woli ze strony klubu i właściciela więc dawali wiarę. Teraz po roku już nie będzie takich wielu...
|
Zła wola klubu, dobre sobie :) Opinię na temat Hyballi mam wyrobioną, jest jednoznacznie negatywna. Nie znaczy to jednak, że będę zrzucał winę za obecny sezon na niego, albo bronił kogoś, kto próbowałby taką narrację prowadzić, bo to bzdura do kwadratu.
|
Przecież chodzi tylko o to, żeby wybielić zarząd.
Jakimkolwiek kosztem Jakąkolwiek wymówką Jakimkolwiek kozłem ofiarnym Niestety, ten zarząd, a zwłaszcza JB nigdy nie powie, że sam jest do d.., że popełnił nie błędy, ale wielbłądy, że nie ma pojęcia o prowadzeniu sportowym klubu, ale chce. Więc robi. Jak dziecko z zapałkami. |
Słup został już rzucony na pożarcie (Pasieczny), ale publikę średnio to zadowoliło. Teraz czeka nas intensyfikacja różnych publikacji i klakierów zwalających winę na wszystko dookoła. Bo przecież Prezes nie weźmie tego na klatę?
|
przecież "wziął na klate" mało ci ?? :P
|
Cytat:
|
Tak Drozdzie, a to wszystko wiesz z mediów + Twoje wyobrażenia. Pisałem już - nie będę Cię przekonywał, wierz w co tam sobie chcesz, ja zostanę przy swoim, bo mam ku temu powody.
|
Cytat:
|
Przez kogokolwiek, czyli przez sfrustrowanych wynikami sportowymi forumowiczów? Trudno, jakoś przeżyję.
|
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
|
Tu należałoby w pierwszej kolejności przestać pouczać, posypać głowę popiołem, zadośćuczynić naprawiając krzywdy, a że tego nie będzie, to wiadome.
Po rządach Sarapaty tego nie było. Powoli tzw. trio traci panowanie nad sytuacją, poprzez usłużnych gryzipiórków będą wmawiać, że wszyscy są winni, tylko nie oni. Prawdą jest, że tu na tym forum też są użytkownicy, którzy są winnymi obecnej sytuacji. Za wspieranie braci, za brak reakcji na wiele spraw, za kilkadziesiąt nieudanych transferów i za propagowanie niesamowitej polityki klakierstwa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W ogóle to jest niezła tragikomedia. Założenie trio było takie, że bierzemy d zarządzania swoich bo przecież wszyscy inni to dyletanci, nic nie potrafią dobrze zrobić a nawet specjalnie robią źle. Otoczyli się rodziną i znajomymi i od tej pory to już w ogóle klub zaczął być rozpierdalany i jeszcze bardziej zaczęliśmy się staczać. W sytuacji, której jesteśmy obecnie, po zwolnieniu Pasiecznego i Guli, to naturalnym następstwem powinno być zwolnienia Dawida, po dwóch latach jego rządów gdzie "nic" nie zrobił. I do tego publiczne oświadczenie zarządu z przeprosinami za to co odjebali dając poważne funkcje ludziom, którzy się do tego nie nadawali, Dawid i Pasieczny. Ale wszystko będzie zamiecione pod dywan. Nawet jak wylądujemy w pierwszej lidze to rodzina będzie nietykalna. Historia zatacza koło, był układ WSH mamy układ Błaszczykowskich, co by się nie działo to chłopaki nieomylni i nie do ruszenia. |
Cytat:
|
Kontuzje leczy, ale nawet nie wiem jaka. Przywodziciel?
|
Złamanie stopy czy coś takiego.
Ale Starzyński był w tak wybitnej formie, że jego przesunięcie na jeden mecz do CLJ (w którym doznał kontuzji) nie było żadnym zaskoczeniem... |
Przesunięcie go do CLJ było sporym wzmocnieniem składu. Zresztą tak ordynarne ciągniecie go za uszy w górę, było zwyczajnym robieniem mu krzywdy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl