![]() |
Cytat:
Dla mnie świetny mecz Burligi. Poza ty cieszy że był doping i zgasiliśmy parchactwo na murawie jak i dopingiem. Szkoda nerwowej końcówki. Ale ważne zwycięstwo i 3 punkty :) |
Dzięki chłopaki za grę! Brawo
|
Cytat:
Przez epizod na ławce Bundesligi jego "wirtualna wartość" (tak to nazwijmy) jest bardzo wysoka, a myślę że wiele się nie pomylę jak powiem, że przydałoby mu się ogranie fizyczne w 1 lidze jak Drzazdze czy paru innym chłopakom wcześniej. To na pewno nie nastąpi ze względu na przepisy od nowego sezonu, ale w praktyce chłopak stoi w miejscu od 2 lat. Wczoraj natomiast można żałować, że dobrze się nie wyłożył, bo był ewidentny karny na nim. |
Cytat:
|
Warto zauwazyc jak zmienila sie nasza gra od meczu z Zabrzu poprzez Kielce i do wczoraj.To juz jest inny zespoł niz ten raptem sprzed miesiaca.
Kuba coraz lepszy,szybszy to jest profesor ,gra ,pokazuje kto gdzie,jak jest gorąco to wymusi faul zeby wybic przeciwinika z rytmu.Pilkarz -juz legenda.Na srodku dobry tez Basha wczoraj Vukan troche mniej widoczny ale bedzie z niego pozytek. Dobrze tez Burliga ,on czesto ma tak ze wlozy ta noge tam gdzie potrzeba i tym samym wczoraj skasowal pare dobrych parchatych podań. Fakt gdyby Kamil sie polozyl to bylby na 100% karny. Generalnie jakby ktos nad nami czuwal od stycznia mam nadzieje,niewiem kto ale jest dobrze :)szykuje sie piekna walka o 8 ,ciekawe w ile godzin pojda bilety na L. |
Cytat:
Co do asysty... moje zdanie jest takie, że chciał dogrywac w okolicy piątego metra, a że Kuba zamykał akcje to wszyła piękna asysta i piękna brama. Wątpię, aby to było zamierzane, ale to tylko moja opinia z dodatkiem uprzedzenia do Peszkina. Ile razy Peszkin jest przy piłce tyle razy z kumplem: " PATRZ, Peszkin, jedziesz!!! Obadaj jak zdu..pcy zaraz" :D Any way życzę mu jak najlepiej, ale żeby coś z niego było to musiałby chyba grać jak w Amice.. Żal jak cholera, że nie strzelił na 4:0. Jeszcze coś o Kubie: wierzę, że będzie jeszcze lepiej grał i jeszcze wiele radości nam da (pod warunkiem, że zostanie na przyszły sezon). AHA - Zgadzam się, iż Bury zagrał świetnie! Zawsze ceniłem jego nieskoordynowane wejścia w pole karne z komicznym dryblingiem, co najlepsze Bury jak na obrońca ładuje jakieś tam bramki, w odróżnieniu np do Maćka Sadloka. |
No bo nie było praktycznie okresu przygotowawczego, tzn był od meczu w Zabrzu o tego w Kielcach.
|
Czy ktoś się wczoraj przypadkiem nie wykartkowal na Legię?
|
Nikt, wszyscy mogą grać
|
Chciałem jeszcze ocenić mecz, żeby nie było wątpliwości, bo parchate myślą, że są drugim Ajaxem...
OTÓŻ byliśmy zdecydowanie LEPSI pod każdym względem - nie robią na mnie wrażenia strzały parchatych walone w trybuny... Nie... a takich było wiele. Znałem tam dwóch grajków: Gola z ległej i tego Kabrere jakiegoś bo z korony - reszta to zbieranina noł nejmów z dupy wymamłana. W ten dzień byliśmy o wiele lepszą drużyną. Obecnie dzieli nas JEDEN punkt, ale biorąc po uwagę z jakimi problemami zmagaliśmy się to parchate będąc w podobnej sytuacji szorowaliby dno. Od kilku kolejek grają trochę lepiej niż ich padaka i myślą, że świat zawojują haha To było pewne, że przy stanie 2:0 cofniemy się - w 90% w każdym meczu tak jest. Drzazga miał setę, Peszko również. Sprawiedliwy wynik to 4:0 - dwie bramki w końcówce to efekt rozluźnienia. Tym się różnimy od parchatych, że u nas tacy zawodnicy jak min WASYL chcąc grać, wiedząc, że jest problem z wypłata a u nich nie grałby nawet za dwukrotnie wyższy hajs - min tym się różnimy. Kolejna sprawa ... parchate kwestionują, że dodajemy kolorytu lidze i jesteśmy jednym z najwazniejszych zespołów mimo, że gramy słabo od kilku lat...Proponuje parchom podliczyć ilu widzów przyszło na stadion kiedy graliśmy na wyjeździe a ile na ich żałosny klubik... wyjdzie obraz - ale to durnie nawet tego nie potrafią skumac. Covilo legendą parchów wuahahah jakiś roztropek - takich jak on było u nas przynajmniej 20stu od Cupiała, a u nich jeden gar przez 20 lat nazbierał się, który finalnie olał ich moczo-kałem. Nigdy tego nie robiłem, ale przełamałem się - poprosiłem o link i wlazłem na to parchate forum (wk... mnie strasznie wycieranie sobie gęby JPII przez tych gnojów to taki off top) aby pośmiać się i przekonać, że mają orzeszki zamiast mózgów.. Aż nosiło mnie, aby sie zalogować i odpisac, wiec wklejam tutaj może ten ktoś z nich przeczyta: "Ja wierzę. Zawsze. Do ostatniej minuty. To sport, a Cracovia znaczy dla mnie w życiu tyle co moja mama i rodzina." --- >Bardzo ładnie debilu, właśnie przyznałeś się, że masz matkę ku..wę... ZAWSZE NAD WAMI! |
Piątek w jakimś wywiadzie śmiał się z parchatych pytany o przeskok z EK do SA, mówił że tam grał przy 2k haha
|
Cytat:
U nas wracają ze łzami w oczach: Kosa, Broziu, Głowa, Cleber, Błaszczu i wielu innych. Przysięgam nie moge nadziwić się, że Wasyl wiedząc, że będzie grał za darmo postanowił przyjść do nas i olać śmiechem kałuże, komunistyczny klub z prezesem ziomem stalina feee tpfuuu Historia godna ZAORANIA ! |
W ankiecie weszło.fm w kategorii dzban kolejki wygrał jednomyslnie:
" Usługi remontowe cracovia" |
Cytat:
|
Jestem przekonany, że Peszko chciał tak wrzucić piłkę. To nie pierwszy jego przerzut/długie dośrodkowanie do Kuby.
|
Cytat:
A co do parchow to zyja w niezlym matriksie skoro twierdza ze pokonali nas na trynunach. Jak Boga kocham stojac na C nie slyszalem ich wcale dopiero jak strzelili kontatkowa to sie ozywili tyko ze to byla 93 minuta. Bylo juz wiele glosniejszych ekip ktore przyjezdzaly w pare setek. Po chooj oni chcieli jeszcze wiecej biletow jak juz w 1550 nie byli wstanie glosno zaspiewac? Moze zeby bylo ich wiecej do walki z kaloryferami i krzeselkami? Mam nadzieje ze chociaz sprzedadza na zlomie i zrzuca sie szczerbatemu na kly. |
Wszędzie cisza, tematu nie ma. Kto napisze wprost kiedy koniec z bandytami ? https://gazetakrakowska.pl/derby-kra...lo/ar/13969549
|
Cytat:
Zdradzę ci sekret - UW. A nawet dwa - chodzą słuchy, że jadczak bierze informacje od "bandyty" z cracovii. |
rasel1906
Za to my na Cracovii zawsze przekrzykujemy ich młyn, bawimy się 90 minut, odpalamy race i palimy ich barwy. |
Powiem Wam, że aż żałuję przerwy na reprę, która nam wpadła teraz. Te dwa, a nawet trzy, ostatnie mecze to naprawdę było coś, na co człowiek chciałby patrzeć co tydzień.
|
Niech odpoczną. Nie musze chyba przypominac wyników z rywalami odrazu po ostatnich 4 wygranych meczach derbowych? Slabizna i solidne w...rdole
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę co się działo w przerwie zimowej to każdy dzień treningów całej ekipy działa na naszą korzyść. |
Cytat:
|
Cytat:
Prezentacja pejsów jak zwykle żałosna, dziwiłem się jak tak liczna grupa może się tak ujowo prezentować - ZERO. My z kolei praktycznie non stop doping, 25k vs 1.5k i oni twierdzą, że u nas było kiepsko bo nie było flag na płotach..I co z tego, a co to flagi dopingują? Żałosne twierdzenie, według nich w sezonach kiedy zdobywaliśmy MP a oni grali w 2 lidze to i tak on byli lepsi :rotfl: DNO i SYF, ŻENADA. |
no jak to?przecież frekwencje nam robią sukcesy, gramy co roku o majstra.nie to co oni się męczą biedaki i kasy tam nie ma.
|
Ostatnie 9 celnych strzałów Wisły to 9 bramek !
Skuteczność jak u Tsubasy ;) A ktoś pamięta - czy dwóch golach Bashy z Pogonią były jeszcze jakieś CELNE strzały ? Bo wtedy wyjdzie 11 ! |
Bo kilka zablokowanych, w sumie to bez sensu gadac o skuteczności, że celny to wpada, jak są strzały w trybuny i zablokowane.
|
Cytat:
Choć mimo wszystko osobiście nie lubię tych przerw na reprezentację ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl