![]() |
A pewnie i się da, ale chyba ciężko będzie bez sprzętu. Nie wiem, nie próbowałem, ale znalazłem takie coś:
http://reloj.pl/skracanie-bransolety-zegarka.html |
Jak nie masz precyzyjnego narzedzia to bedzie Ci ciężko wybić i wbić spowrotem teleskop na miejsce . Koszt skrócenia 5 zł , robione na miejscu - nieopłaca się bawić samemu .
|
Jaka jest rozmiarówka oryginalnych koszulek I drużyny? Tzn jaka koszulka na jaki wzrost. Powyżej 185 to raczej L czy XL?
|
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zimo-...wiadomosc.html
Wie ktoś gdzie w Krakowie jest coś takiego? Albo gdzie ma być? |
Witam jako że dostałem ofertę przedłużenia umowy w Plusie mam pytanie jaki telefon wybrać bo nie ukrywam że mam dylemat w moim zasięgu są modele
HTC Wildfire HTC Smart Nokia C6 LG GT 540 Nokia E52 Nokia E66 Który mi doradzicie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Posiadam głośniki Creative 5+1, nigdy nie miałem z nimi problemu, od jakiegoś czasu gdy słucham muzyki itd przez yt, wrzute itp to działają tylko dwa głośniki.Jak puszcze muzyke lub film przez winampa czy mediaplayera to grają wszyskie.Wie ktoś czym to jest spowodoane??Spotkał się ktoś z czymś takim?Jakieś pomocne wskazówki?
|
Panowie potrzebuje jakis hotel tani na Sobote 1 pokoj dla 2 osob do 50zl od osoby polecacie cos bo strasznie potrzebuje?
|
"Polar "ABG"- 50 zł (zostały same xl)" ma ktoś może foto tego polara?
|
Cytat:
|
Czy zna ktoś stronę na której znajdę dane takiej jak PKB, PKB per capita, zatrudnienie według sektorów itp i żeby dane te były z co najmniej ostatnich 15 lat. Po za Eurostatem bo potrzebuje dane o krajach na całym świecie...Bede wdzięczny za wszelką pomoc ;)
e1.No tak znam tą stronę ;) i tam chyba nie ma danych z ostatnich lat tylko najnowsze. Chyba że się mylę? e2. No tak aktualizują co chwile to wiem, ale mi chodzi o dane z 15 lat wstecz, a nie znalazłem żadnych takich zestawień. |
https://www.cia.gov/library/publicat...orld-factbook/
Starczy? How often is The World Factbook updated? Formerly our Web site and the published Factbook were only updated annually. In November 2001, we began more frequent online updating and for many years bi-weekly updates were the norm. In late 2010 we began to update the online Factbook on a weekly schedule. The CIA discontinued publishing the printed Factbook after the 2007 edition; subsequent annual editions have been published by the US Government Printing Office. |
Postaram się obu odpowiedzieć. szprotson wada głośników.Gwarancja albo trzeba się z tym pogodzić.
Bartek sprawdź sterowniki. Po drugie ustawienia przeglądarki, gdyż widzę, iż przeglądarkowa muzyka ci nie działa. Zobacz jeszcze w ustawieniach Flasha. To nie wina sprzętowa raczej ale oprogramowania. |
Cytat:
Jeśli potrzebujesz konkretne dane jakiegoś państwa to najlepsze są strony rządowe. |
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego wczoraj było info (i foto), że telebim jest już w całości zamontowany, a dzisiaj przeglądając foto z treningu zauważam coś takiego: http://galeria.wislakrakow.com/20110223/mg/26.jpg ??
|
Gdyż to zdjęcie było robione przed ukończeniem montażu telebimu.
I od razu pytanie - ile kosztują i czy są farby w Fanatyku ? |
Cytat:
|
Czy jest na forum może jakiś dendrolog? albo ktoś ma znajomego dendrologa?
Potrzebuję opinii na temat pewnej sprawy związanej z drzewami. jak coś to na priv. pozdrawiam! |
Ile wynosi procentowo (od dochodu) zwrot podatku pit?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziś Lech gra z Bragą? Jak im idzie?
|
Żenująco. 1-0 Braga wygrywa
|
kibicow Lecha zapraszamy na forum Lecha
za takie pytania w tym temacie będą bany |
Poleci ktoś jakiś hotel w miarę tani w Mikołowie lub w okolicy np Tychy.??
|
Cytat:
.... |
Wam też muli neostradę? wie ktoś co się dzieje? Podobno naprawiają coś, zna ktoś jakieś szczegóły? Szukałem w necie ale nic nie ma a dodzwonic sie trudno;/
|
Szukam jakiegoś sprawdzonego serwisu laptopów w Krakowie. Zna ktoś taki?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl