![]() |
No ale dlaczego cytujesz wyborczą oraz newsweeka, który jak sam piszesz popierają rządząca od 7 lat sitwę?
Dając tego typu materiały źródłowe sam się pogrążasz. |
Cytat:
Twoje 2 odnosniki do WybGazety i Lisweeka są żenujące, może poczytałbyś cokolwiek innego ??? |
Jeżeli PIS to nie sitwa, to co powiesz na to:
http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/a...mafii-dzis-pis http://slizewski.wordpress.com/2011/...omocy-pis-owi/ http://natemat.pl/111769,powiat-wolo...nej-w-szkolach Widzisz jakąś różnicę między PO a PIS? @funkykoval Cytat:
Chyba mi nie powiesz że nie wierzysz w to że SKOKi finansują PIS. |
dyskutujecie z propagandzistą ? po co ? on jest w pracy a Wy się denerwujecie , zlekceważyć i już
|
@kamikaze Toś sobie autorytet pełną gębą znalazł. :lol: Były trener pasiastych, który na dodatek jak sam przyznaje nigdy nie czuł się Ukraińcem.
Spiskowa dezinformacja Kremla. Makabryczna propaganda służb specjalnych. Zastanawiam się do jakiego jeszcze poziomu absurdu dojdą propagandziści kremlowscy. Jak widać są w Polsce środowiska, która dały sobie zaczadzić umysł takimi bredniami. Cóż się dziwić, skoro do dziś w niektórych kręgach panuje przekonanie, że to Niemcy mordowali w Katyniu. |
Cytat:
Także przypominając ostatnią dyskusję o SKOK-ach trudno przypuszczać, aby ktoś związany z PiS-em jawnie i otwarcie napisałem złe słowa względem kas. |
Prawdę o banderowcach ze strony zadeklarowanego sowiety zapomniałeś dodać.
|
Widzisz, ale w takim układzie sam przyznałeś, że dobrałeś cytat, który pasował do Twojej opinii, a nie inaczej. Raczej eksperta z PO, czy PiS nie zacytowałbyś, nieprawdaż?
Czyli w gruncie rzeczy jesteś tak samo manipulowany jak te osoby, które święcie wierzą, że to Putin najechał na Ukrainę, a niczemu nie winni żołnierze ukraińscy walczą w obronie kraju. |
Atak na SKOKI, to próba odwrócenia uwagi przez sitwe od tego, że od 2018 roku nie bedzie z czego emerytur wypłacać.
|
Emerytur to nie będzie już dla obecnych 20-40 latków, więc jak w skarpetę nie odłożysz to zostanie szczaw i mirabelki. Tylko naiwniacy liczą na emerytury.
|
No tak, to sie kończy jak sie wspiera i głosuje na okupanta
|
Wystarczy nie głosować na tych co chcą zachować obecny system emerytalny, który i tak padnie.
|
A co zrobisz z obecnymi emerytami (kilka mln) ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Przykładowo świadczenia kompensacyjne dla nauczycieli to granda. Nie dość, że owi nauczyciele mogą przejść na emeryturę przed 60-tką to jeszcze otrzymują świadczenia... tymczasowe. |
Przecież to nie realne :) Górnicy,mundurowi jakby im ktoś to zabrał zrobili by dobrą rozpierduchę.
|
Może ktoś wreszcie spróbuje, a nie będzie bał się starych pierników żyjących z naszych podatków?
|
Cytat:
A co do emerytur dla młodego pokolenia - wisiałoby mi to, gdyby nie przymusowe ubezpieczenie. Państwo kradnie kasę z wypłaty pod postacią składek, a odkładać trzeba samemu. Analogicznie jest z państwową służbą zdrowia. |
Spokojnie. OFE padnie zupełnie w przeciągu 2-3 lat i wtedy zaczną się głowić co dalej. Oczywiście co mocniejsze lobby (mundurowi i górnicy) utrzymają część świadczeń, ale słabsze grupy pozostaną z niczym.
|
Cytat:
Może trochę z innej beczki, ale zobaczcie... oni są yyyyyyy... PROWIŚLACCY :D Agenci Wisły na forum Legii :haha: Nikt nie mówi, że w Rosjii nie ma propagandy. Propaganda jest z dwóch stron. Można powiedzieć że to wojna propagandowa póki co. Problem jest taki, że jedni uchodzą za "demokratycznie sprawiedliwych" a kłamią i manipulują jak leci. Drudzy przynajmniej nie chowają się z tym co robią. Prawda jest taka, że oby dwie frakcje chcą Ukrainę wciągnąć pod swoje wpływy i śmieszne jest to, że ci nieskazitelni zarzucają tym złym, że oni to chcą zrobić jak sami to robią. To jest przerażające. Najśmieszniejsze jest jednak to, że są pewni ludzie którzy widzą to jak na dłoni i pokazują hipokryzję tej jednej strony i są nazywani przez pewne ślepe kręgi jako prorosyjscy, sługusi Putina, Kremlowscy wysłannicy et.c etc. :D Wystarczy trochę poluzować i spojrzeć na to z boku, ale nie PIS wszędzie kremlowskie spiski wącha, jak ktoś tu już pisał, to stan umysłu :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sitwa wyżyga forse za pendolino,przepłacone autostrady,stadiony,koncerty,za ośmiorniczki w sosie brorwikowym,wina po 600 zł i będzie z czego wypłacać emerytury
|
W przeciagu 2 lat zlikwkidowali przeciez 90% OFE i te ostatnie 10% pojdzie w ostatnim kroku. Czy ktos chce czy nie za moment nie bedzie już systemu emerytalnego.
|
To fajne! Gejzeta wyborcza :)
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...47203732_n.jpg |
Korwinista sie nagle obudził i wielce zdziwiony manipulacjami GW, bo dotyczą jego guru. Wcześniej mu pewnie nie przeszkadzały. Po za tym, naiwnie wierzy, ze się wzbogaci, kiedy Mikke dojdzie do władzy :). Może faktycznie on jeden tak (pewnie z jego sztabu). Pisze, ze chce żyć w Polsce, a przy swoim guru będzie raczej żył w Priwislanskim Kraju. A już zakończenie komiczne. Głęboko to sam sie zdziwi :).
|
To jak przeinaczasz fakty i kłamiesz Gwiaździsty może być tylko porównywalne z betonami zasiadającymi w Sejmie.
|
Priwislanski Kraj, Wolska, co za różnica. Ja chce żyć w Polsce takiej gdzie w Sejmie debatują nad przyszłością kraju, a nie o tym kto do koryta się podłączy, nie o tym czy samolot przeleciał nad, obok lub pod brzozą.
Nie interesuje mnie co komu po któreś tam lampce wina do ucha coś powiedział. Raczej interesuje mnie to co np. zrobić aby bezrobocie było mniejsze, łatwiejszy był dostęp do lekarzy, lub jak zadziałać aby emeryci mieli lepsze emeryturki. Obniżenie wieku do 60 lub 65 lat jedynie zwiększy ilość emerytów. A stary tetryk JKM to takie pierdoły może młodym pociskać którzy o życiu nie mają pojęcia. |
Za to przyszli samorządowcy, posłowie i pracownicy spółek Skarbu Państwa z PiS-u nie muszą być naiwni, bo doskonale wiedzą, że po wygranej Kaczora w końcu dojdą szeroką ławą do wszelkich fruktów i intratnych stanowisk :)
|
Idźcie wy wszyscy w ....u. Dzięki takim matołom to w tym kraju nigdy dobrze nie będzie a ludzie muszą wyjeżdżać żeby mieć święty spokój.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://wpolityce.pl/polityka/172660-...mowego-zespolu Mi się po prostu śmiać chce, jak ktoś zarzuca jedno innym a sam wrzuca źródło informacji z portali drugiej strony :lol: |
Cytat:
Jak pisałem ja ze SKOK-ów korzystam już więcej niż 7 lat (czyli nie tylko od czasów PO), ale krytykuję SKOK-i równo, bo stały się kasą powierniczą PiS-u w skali kraju, jak i w Wołominie, gdzie SKOK Wołomin dotuje jedną jedyną opcję. Nie ma obecnie innej takiej partii, która miałaby bezpośrednie zasilenie z instytucji finansowych. |
Cytat:
|
Cytat:
Jak pogoni się PiS i PO na 4 wiatry to może w końcu będzie porządek :D |
Cytat:
Ja do tej pory nie mogę rozszyfrować kogo wspiera ten york. Atakuje Kaczora, pisze coś o sitwie w PO, niezbyt przychylnie wypowiada się o JKM - zostają więc albo małe partie prawicowe albo już największe ścierwo w polskim sejmie -SLD i ruch palikota. Cytat:
P.S Mógłby mi ktoś wkońcu odpisać czy Gierych ma coś wspólnego z portalem kresy.pl? ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
@emj10 .( JKM ma majątek rzędu kilkunastu złotych) ??:idea: |
Panowie ja mam ładną górniczą emeryturkę (nie jeden by pozazdrościł) nie muszę żadnej partii wspierać. Ale nie trawię PISu. Kaczorowi tylko w głowie władza i zemsta. A gospodarkę ma gdzieś.
Jak mi się coś nie podoba to o tym piszę, w przeciwieństwie do tych którzy mają klapki na oczach i oprócz PISu świata nie widzą. Nie wiem jak wy ale nie chciałbym żyć w kraju w którym namiastką Polski jest powiat i miasto Wołomin. Cytat:
|
Ale to co Kaczyński mówił, mało mnie interesuje, to nie on robi politykę zagraniczną a Tusk i jego świta :)
P.S Uważasz, że Kaczyński jest probanderowcem? Albo piszemy tu poważnie albo robimy przedszkole. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl