![]() |
dobry post, wczoraj z BZ WBK też dostałem nową kartę, jeszcze nie aktywowałem. Oczywiście pay pass ale ch.uje się wcześniej nie zapytały jaką chcę.
|
dokładnie... nikt nie pyta. A jeszcze bardziej bezczelne jest jak nie pytają w sklepie albo innym miejscu i bezczelnie sami przykładają karte do czytnika. Spoko tylko taka płatność "wisi" przez kilka dni i po ich upływie - zonk. Stan konta sporo niższy od zakładanego.
|
Poleci ktoś jakiegoś neurologa (w ramach NFZ)?
Najlepiej na terenie Nowej Huty. |
witam,
planuję zakupić CB Radio, ale zupełnie się na tym nie znam. Czy mógłby mi ktoś napisać na co zwracać uwagę przy zakupie? Albo najlepiej polecić jakiś zestaw powiedzmy do 350zł?:) O ile w ogóle kupię coś w tej cenie w miarę dobrego. pozdr! |
Istnieje możliwość sprawdzenia ilości wejść na stronę w jej historii? Strony, której się jest adminem, ale nie maiła założonych liczników?
coś jak alexa.com nie znajduje danych |
Cytat:
|
Cytat:
Z tego co wiem, kupiłem za dość dobrą cene a targowalismy sie krótko. aczkolwiek teraz mi sie coś zepsuło, ale nie mam czasu oddac do naprawy bo do krk mam 2 stówki :) |
Poszukuje przedstawiciela PLAY dla firm - priv. :)
|
Wie ktoś może ile jedzie bus z Krakowa do Proszowic ?
Edit dzieki gypsy |
Około 45 minut.
|
Jakiś sprawdzony domowy sposób na zwalczenie infekcji? Od wczoraj boli mnie gardło, mam lekki katar. W poniedziałek rozszerzona matura z biologii, potrzebuję być zdrowy.
|
Jako abiturent przystępujący do matury z Biologii sam powinieneś wiedzieć, co najlepiej działa na ludzki organizm :P
A tak poza tym, to śmigaj poszukać miodu, kup POLSKI czosnek w sklepie, mleko. Rano, w południe i wieczorem mleko z czosnkiem i miodem, na rozgrzanie herbata z sokiem malinowym, cały czas leż, bo tylko w ten sposób Twój organizm się wypoci. Na noc aspiryna, bądź polopiryna na wygrzanie organizmu. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poniedziałek :) |
Mój znajomy posiada 2 telefony - galaxy s2 i nokie lumie iles tam (nie tą najnowszą). Stwierdził,ze odczytywanie smsow z 2 telefonów jest troche upierdliwe i teraz pytanie - jest jakaś możliwość przesyłania smsow z noki na samsunga albo chociaz z noki na skrzynke pocztową? Oczywiście w miare na bieżąco bo nikt nie chciałby dostać smsów tydzień później kiedy np telefon został w domu. Prosiłabym o szybką odpowiedź jeśli ktoś zna jakiś sposób :)
|
Siema,
czy ktoś z Forumowiczów ma mozliwość/ znajomości, aby załatwić 2 bilety do Opery Krakowskiej w cenie nie przekraczającej 30 zł/ szt. na: - "Wesele Figara" (czerwiec) Z góry dzięki i zapraszam na PRIV jak coś |
Cytat:
A do matury z biologii to ja potrafię u siebie wykryć wadę zastawek, postawy, awitaminozę, a nie potrafię wyleczyć przeziębienia...:rotfl: |
chce odinstalować offica i za ch... nie mogę... :/
niby normalnie włącza się proces odinstalowywania ale pasek ani drgnie, pół godz. czekam i nic. próbowałem 3 różnymi programami do odinstalowania się go pozbyć ale nie da się... pomocy!! office profesional plus x32 na win 8 |
Jak długo czeka się na "wyrobienie" paszportu w Krakowie?
|
Do miesiąca masz pewny odbiór, w praktyce po 2-3 tygodniach paszport powinien być gotowy.
|
Szukam kogoś kto zajmuje się budową kominków (Tradycyjnych, z płaszczem wodnym - wszelkiego rodzaju) - proszę o kontakt na PW.
|
Panowie kawę na ławę proszę - bez owijania żadnego.
Wszelkie szkoły policealne / szkoły dla dorosłych / darmowy uniwersytety typu COSINUS - i tak dalej. Gdzie jest haczyk? Bo sorry, ale jak ktoś piszę/reklamuje że WSZYSTKO jest za darmo ( wszystkie semestry, wpisowe etc. ) to nie chce mi się wierzyć. Plusami tego typu instytucji jest to, że dają na pół roku legitymację i ma się zniżki, oraz w razie alimentów - zaświadczenie, że wciąż się uczysz tak? A jakieś minusy, ukryte "gwiazdki" w umowach etc? Dziękuję za szczerze odpowiedzi ( może być na priv ) |
Cytat:
|
A ktoś jeszcze by się wypowiedział?
Jacyś znajomi byli, chodzili, jakiekolwiek doświadczenia? |
Jedna różnica to są szkoły policealne a nie studia prywatne.
I teraz pytanie po co ci ta szkoła? Dla papierka czy żeby się uczyć? Jezeli dla papierka to owszem nie ma żadnych haczyków bo te ....y ciągną kasę z naszego Państwa! Za każdego ucznia otrzymują dofinansowanie z ministerstwa wiec im zależy żeby mieli tłumy. Ministerstwo dało warunek min. 50% obecności ale i to łatwo obchodzą. niczego się nie nauczysz (chyba że bardzo chcesz i bedziesz cisnął nauczycielom). Tak się zastanawiam kiedy wezmą się za tą szarańczę. A jak słyszę że szkoła Majchrowskiego chce brać dofinansowania na równi z państwowymi uczelniami to mnie krew zalewa. Mam kontakt jedną z nich wiec jak coś to priv. |
Cosinus wydaje legitymacje, ale ta legitymacja uprawnia do znizek jedynie do 24 roku zycia.
To nie uniwersytet, tylko technika dla doroslych. jednoczesnie studiowalem dziennie i robilem cosinusa i powiem tak: bez pierdniecia i jakiejkolwiek nauki mozna skonczyc cosinusa, czeog o normalnym uniwersytecie nie powiem. ;-) |
Witam
Poszukuje grafika który przygotował by mi projekt nadruku na koszulki ( oczywiście nie za darmo ;) ) |
jak pozbyć się tego cholerstwa?
"You might enjoy reading:" strasznie wkurzające to jest |
Cytat:
|
juz bylo pewnie pare razy to pytanie. gdzie najlepiej w Krakowie zrobic tatuaz z motywem Wiślackim ?
|
Szanowni hazardziści i Panowie obyci w gąszczu przepisów ;)
Zapytanie mam, odnośnie ustawy antyhazardowej. Jak to jest z bukmacherami naziemnymi typu STS, FORTUNA i TOTO MIX. U nich można normalnie obstawiać Polską ligę, czy już nie? Bo pamiętam, że parę lat temu były problemy z reklamowaniem/sponsorowaniem drużyn ( STS Lecha ) czy bet-at-home nas i skoki w Zakopcu. Pytam, bo nie wiem czy byłby sens otwarcia punktu naziemnego, bukmacherskiego którejś z tych sieci? Czy te punkty które są, to stoją bo mają jeszcze ważną koncesję - a nowych otwierać nie można? Ktoś coś wie? |
Znacie jakiś sprawdzony sklep internetowy z NORMALNYMI ciuchami męskimi? Byle dobrej jakości (coś jak red is bad) i nie za drogie.
|
Cytat:
A co do sponsoringu- ustawa pozwala reklamować się jedynie firmom zarejestrowanym w Polsce. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
niech mi ktoś napisze co to jest to paypal. czy muszę tam coś wpłacić czy to tylko służy do tego żeby mi kasiorkę przelali? jakie są opłaty za prowadzenie lub przelewy? jak potem mogę z tego konta wypłacić pieniądze? i jak sytuacja wygląda jeżeli ktoś chce mi przelać dolary? jak potem je najkorzystniej zmienićna PLN? czy z tego systemu mogę na swoje konto przelać pieniądze?
|
Nie powiem ci jak wygląda kwestia z walutami, bo korzystam z paypala tylko w złotówkach.
Wygląda to tak, że zakładasz sobie konto i możesz przelewać kasę na czyjeś konto lub mogą ci przelewać, wpisując tylko twój adres e-mail. Potem możesz za free przelać na swoje konto bankowe, tylko musisz tam zrobić jakąś weryfikację (wygląda to chyba tak, że podajesz dane do konta, a paypal wysyła ci dwie małe kwoty, które musisz później wpisać w okienka). Ogólnie się za to nie płaci, przynajmniej ja nic nigdy nie płaciłam. |
mam pytanie czy autostrada od granicy z Polska do Ostravy jest płatna tz czy trzeba viniete ?
|
|
OK założyłem to konto ale przyszedł mi mail:
Szanowny Użytkowniku! Dziękujemy za dołączenie do grona użytkowników systemu PayPal. Po powiązaniu rachunku bankowego lub karty kredytowej internetowa realizacja transakcji będzie znacznie szybsza i nie będzie konieczne ujawnianie danych finansowych. I teraz pytanie czy muszę to robić? Czy nie wystarczy że powpisywałem te wszystkie dane? Czy już teraz ktoś może mi na to konto wpłacić kasę? Cytat:
|
Cytat:
Musisz zrobić przelew bodaj na 1 grosz / 10 groszy czy max 1 zł Coś z tych rzeczy :P Tylko dane które podałeś w PayPalu muszą się zgadzać z tymi, które masz w banku - z którego wykonałes przelew. |
no ok ale czy wcześniej ktoś mi już może kasę przelać na to konto paypal? czy najpierw muszę nacisnąć ten przycisk aby skojarzył moje konto bankowe z tym PP? to jest konieczne? bo tan naprawdę widzę że tam przelewy są tylko na podstawie adresu mailowego
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl