![]() |
|
Szukam programu dzięki któremu można przekonwertować plik .doc lub inny dokument tekstowy na taki z rozszerzeniem .jar (w każdym razie żeby odpaliło na komórce jako aplikację java) Znalazłem coś takiego - TequilaCat Book Reader - ale chyba nie obsługuje mojego modelu tel (Nokia x3)
|
Jakie są godziny otwarcia Restauracji "U Wiślaków"? Chodzi mi głównie o weekendy sob, ndz
|
Co się dzieje z Branco?
|
Cytat:
Cytat:
|
Witam,
mam pytanie dotyczące szkoły Technikum Geodezyjne nr12 na ul.Juliusza Lea 235 jaki jest próg, czy warto iśc ile pkt trzeba miec i wogóle jakieś informacje podajcie. pytam tu bo pojawił sie wątek z pewna rzeczą na tej szkole a wiec napewno ktoś tam chodzi i wie ... z góry thx |
Witam. Widział ktoś bilbord otwarcia koncertowego stadionu miejskiego? Czy to naszego stadionu dotyczy? Jakieś szczegóły ?
|
Wie ktoś gdzie można obejrzeć video z dzisiejszego Slam Dunk Contest na All Star Game ? Szczogólnie wsad Griffina nad samochodem.
E. Dzięki wielkie Miichał ! A podobno biali nie potrafią skakać.. |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=zhT-G...layer_embedded Tu całą pierwszą cześć. |
Poszukuje Samochodu:
Z Małym spalaniem możliwie mały typu coupe i możliwie po pieniądzach mógłby ktoś coś konkretnego polecić? zastanawiam się nad Renault Megane Coupe, Ford Puma, Opel Tigra, Seat Ibiza |
Cytat:
Pozniej mialem wlasnie Renault Megane Coupe , autk moge polecic z pewnoscia , ja mialem 2002r 1,9 DIESEL, strasznie malo palil (trasa ponizej 5l, w miescie ponizej 7), fajnie chodzil, nic mi sie praktycznie przez 3 lata nie zepsulo (oczywiscie to co sie zuzywa to na biezaco), autko sam sobie przywozilem wiec mialem pewne. Opel slyszalem nie ciekawe opinie - zawieszenie podobne jak w Pumie. |
Czy w sklepach diverse są już kurtki wiosna/lato?
Co polecicie i gdzie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
hrabia raczej to nie przejdzie, ale wyjdzie podczas sezonu jak bardzo to będą sprawdzali
|
http://allegro.pl/kurtka-flyers-flay...468475255.html Wiecie gdzie w Krakowie można kupić taką lub podobną kurtkę? Nie chce kupować przez allegro bo to nigdy nie ma pewności, że będzie pasować, rozmiar rozmiarowi nie równy.
|
Pytanie. Zna ktoś jakiś cykl imprez dla studentów w Krakowie?
|
W grudniu skręciłem kostkę i dostałem papierek o odszkodowanie od szkoły z data 24.12.2010, ostatnio go wykopałem (zapodział się). Będzie możliwość jeszcze uzyskania odszkodowania?
|
był ktos z was może na meczu United w Manchesterze?jak najlepiej dojechac ?jak to wogóle wyglada itp.ogólnie sprawy zwiazane z takim wyjazdem......jesli ktos mógłby pomóc prosze o kontakt na priv
|
Cytat:
MILLWALL LONDON FC :) |
Cytat:
123456789 |
Wiecie może po kazdym golu strzelonym przez Wisłę jest puszczana piosenka jaka to jest ?
|
Cytat:
sklepy militarne ( tam może być nieco drożej ) ew.Tandeta |
Cytat:
|
Dziś w nocy nie mogłem spać i około 3:30 właczył się laptop. Trochę pomielił i zgasł. To normalne? :) Pobierał jakieś windows updaty?
|
Cytat:
|
Flyersa to najczęściej w ciucholandach się dostanie:D A tak poza tym no to jak ktoś wyżej wymienił,ewentualnie gdy chcesz dobrej firmy Alpha to sklep z odzieżą uliczną Klatka na Floriańskiej, ewentualnie Ebola również na tej ulicy.
|
co się dzieje z Boukharim? jakaś poważniejsza kontuzja? jakoś nikt o nim nie wspomina w kontekście rywalizacji o miejsce w składzie ...
|
Idę dzisiaj na nocną zmiane do pracy(22-6), a jutro o 9 (rano) chciałbym oddać krew. Czy jest to możliwe i bezpieczne?
|
czy będzie jakaś prezentacja drużyny przed rundą rewanżową? bo teraz właśnie oglądałem prezentacje Jagielloni a zaraz jest prezentacja Ruchu, czy nasz zarząd coś takiego szykuje?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl