![]() |
|
Cytat:
|
Przestańcie siać populizm i w ogóle ględzić na forum. Lepsze czyny niż słowa, najważniejsze, żeby w gabinetach zapadły słuszne decyzje.
|
Cytat:
|
Rozumiem, że jak Wy nie wyrobicie normy albo targetów w pracy to też z tej rozpaczy siedzicie w domu i się samobiczujecie?
|
Jak nie wyrobie targetu, to mnie wy.......ą z roboty - taka delikatna różnica,
|
Cytat:
|
Rozumiem, że my kibice identyfikujący się z klubem po spadku nie byliśmy na żadnej imprezie, nie jedziemy również na wakacje i przez 3 miesiące uśmiech nie zagości na naszej twarzy bo Wisła spadła?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie bronię ich, ale przypierdalanie się o to, że ktoś jest na wczasach jest mega słabe. |
To już jest popadanie w skrajności. Spadli, zjebali, wstyd ale chyba nikt nie wymaga żeby ktokolwiek, nawet nasze wielkie legendy z tego powodu się zamknęły w domach i zamiast zresetować łeb, skorzystać z tego, że zarabiają x kasy, z tego, że mają 3 czy 4 tygodnie wolnego między sezonami, to będa siedzieli jak ....y w domu.
Akurat odpoczynek i uspokojenie głowy po takim blamażu w lidze jest równie ważne co urlop dla zwycięzców ligi. Dwie odmienne barwy emocji ale i ci i ci mieli presje i dużą dawkę emocji w tym sezonie. To tak w teorii. W praktyce to tak jak te nasze kopacze są ....ami cienkimi, tak zostaną nimi... |
Cytat:
I ja bym wymagał albo by zapierdalali albo wypierdalali. |
Cytat:
|
Tak tak przykładowo taki Janicki sadził u nas babola za babolem z uśmiechem na ustach i ogólnie na wyjebce teraz siedzi przed telewizorem bo zapierdalal nie będzie i nikt go nie chce.
A nie czekaj .......... :haha: To tylko tak się tobie wydaje, a tak naprawdę to jesteśmy domem seniora. Bo kurka spuścić 6 budżet z ligi to trzeba być wyjątkowym osobnikiem z zajebistym talentem. |
Ondrasek zrobił operacje wczoraj. Tylko czemu nie od razu po zakończeniu sezonu?
|
Bo wesele miał do obrobienia ;)
|
Po operacji by nie potanczyl
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
moment....to to się tyczyło tego, że nie zrobił operacji? |
Cytat:
|
to chyba nie ogarnąłem :) stadionowe zajebałem dotyczyło tylko kontuzji puchatka? :D
|
no tak , aczkolwiek do tej pory myslaem ze chodzilo o sama kontuzje , a nero sugeruje że jednak o opoznienie operacji
|
Ja tam co innego słyszałem, że głównie z tą kontuzją zajebał oraz... potwierdza to co wcześniej mówili koledzy na konferencji, że zajebali w sprawie x, y i z
|
Zajebałem dotyczyło ogólnie tego, że nie mógł grać. nie rozbijał tego, że za późno operacja czy coś. Zajebał bo nie mógł grać i pomóc Wiśle w utrzymaniu. Tak można było zrozumieć jego słowa na konferencji, co miał na myśli jak wychodził na stadion, nie wiem, ale chyba właśnie kompletnie coś innego niż wszyscy myśleli.
|
|
Michał Żyro z kontuzją. Żodyn się nie spodziewał, żodyn.
|
Oj nie narzekaj
|
Hahahahahaha
|
Wisla ZUS Krakow.
|
Obysmy sie spokojnie utrzymali w tym roku bez dramaturgii i drwin calej pilkarskiej Polski
|
https://www.wislaportal.pl/News.html...dwoch_wislakow
Rzeczniczka klubu Karolina Biedrzycka długo głupa rżnęła, dopiero pod wpływem mediów i co za tym idzie zapytań kibiców pod newsem dziennikarzy wyjawiła ów informacje o urazach dwójki piłkarzy, choć powinna to robić sama od siebie i na bieżąco. I zasadne pytanie: kto odpowiada za testy medyczne w Wiśle Kraków? Bo to kolejni piłkarze, którzy przechodzą testy medyczne bez najmniejszych problemów, a po kilku tygodniach okazuje się, że nie są do końca zdolni do gry.. zapewne odpowiadają za to osoby ze sztabu medycznego Wisły. Nazwiska delikwentów? |
Cytat:
|
Michał Żyro zgłosił dolegliwości zmęczeniowe.
Tak po polsku to o co chodzi? Co to są dolegliwości zmęczeniowe? W sensie, że za dużo ćwiczy i się zmęczył czy jak? |
Cytat:
|
Cytat:
Profesjonalista bo już się bałem, że jakiś amatorów wzięliśmy. |
Ja w szkole na WFie, rozpieszczony Żyro załatwił sobie zwolnienie od mamy, że nie może ćwiczyć. Żenada!!!
|
Cytat:
Jakby klub miał informować o każdej 1 czy 2 dniowej absencji w treningach to nic innego by nie robił. |
I o to kibicom chodzi, że to ona jako pierwsza powinna o tym informować, a nie jakiś dziennikarz. Dopiero gdy została wywołana do tablicy po publikacji artykułu to powtórzyła to co przekazał dziennikarz. I oby skończyło się na 1 czy 2 dniowej absencji jak piszesz. Natomiast rzecznik musi na bieżąco pisać o tym co się dzieje w drużynie. Już wcześniej, gdy XXX piłkarza nagle zabrakło w kadrze meczowej, kibice mieli zagwozdkę co się stało piłkarzowi.. i dopiero jakiś dziennikarz (Karcz, Miga, Trela, czy Knura) poinformowali kibiców, że XXX piłkarz doznał urazu, jest chory, itp.. (powtarzało się to wielokrotnie), a to rzecznik klubu powinien informować o takich rzeczach, tym bardziej, że rzecznik prowadzi konta Wisły na Twitterze, Facebooku, Instagramie, no i ma info z pierwszej ręki na temat tego co się dzieje z piłkarzami, bo jej mąż jest w sztabie medycznym Wisły. Rzecznik musi zrozumieć, że trzeba wykazywac się profesjonalizmem, Wisła ją utrzymuje, bo to jest praca, a nie wychodzić z założenia, że jej więcej wolno, bo jej dziadek był kiedyś piłkarzem Wisły. Wystarczy przejrzeć pytania kibiców do rzeczniczki na Twitterze - spośród 300 pytań w jej kierunku na różne tematy, może 10 odpowiedzi (często tym samym osobom, bo się np. znają). A rzecznik Legii odpowiada każdemu kibicowi jak leci, wszyscy są równi, bez olewania..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl