![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nota bene, wbrew temu co piszą kibice, Cracovia ze środków publicznych otrzymuje sporo. Jak będę miał czas, to kiedyś o tym napiszę szerzej. |
Cytat:
Póki to nie wyjdzie na konkretną prosta w przeciągu 2-3 lat nie spodziewajcie się przełomu. Nikt Wisły nie kupi z 75 mln długów, nawet jeśli połowa tego jest tylko na papierze. Klub musi wyczyścić z pomocą kibicow cały ten syf z ostatnich lat. A dobra atmosferę do rozmów działacze i tak muszą robić. Bo jak nie dziś , to za 2 lata ten sam inwestor powie : " wchodzę". |
Jaki Kita?
Zobaczycie Kitę we Wiśle jak meczówki 4F. Bądźcie poważni. |
|
Zaczynał jako Królewski a teraz juz Królewicz :D
|
Cytat:
|
Ja to odbieram jako branżowe wojenki, ciężko wyciągnąć wnioski.
|
Znając życie to prawda jest po środku nie ma aż tak źle jak piszą, i jest tak super jak królewski to przedstawia.
|
Słabo znasz życie.
|
Ja bym polecał spytanie kogokolwiek kto miał styczność z tą drugą firmą, która oczernia Synerise, jakie mają praktyki biznesowe, wtedy się wszystko wyjaśni
|
https://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-...i-pamiec-grozn
Spokój nie trwał długo. Niestety, ale można się było tego spodziewać. |
Cytat:
|
Nie no przestańcie,żyd Kmita wysmarował kolejnego antywiślackiego gniota i ciśnie naprawde słaby temat, wespół z zakolarzem, bo boli ich dupa,że Wisła rozniosła srełkaes i że frekwencja duża.
Naprawde nie ma o co bić piany i płakać temat umrze jutro najdalej pojutrze i podobne będą się pojawiać bo klikbajty muszą się zgadzać. |
Nic niestety nie zmienia faktu, że jakikolwiek stadion to nie miejsce na tego typu transparentny.
|
Dajcie już spokój i sami przestańcie temat podnosić.
maciekkk a uczelnie gdzie zaprasza się ludzi mających krew na rękach, to już tak ? |
Ok Panowie, może macie rację i temat szybko upadnie, oby tak było. Niemniej jednak tego typu newsy, choćby były ściemą, niestety pozostawią realny smród, a to nam teraz zbędne. Chociaż ciekawe, że temat wypłynął po efektownym zwycięstwie. Tak czy inaczej, akcja wskazuje na to że kumaci spod znaku płetwy mają się dobrze. A to niedobrze dla klubu.
|
Master17 oczywiście, że każda patologia nie jest na tak. I na stadionie i na uczelni. Oby po prostu wyciągnięto wnioski i nie pozwalano na coś takiego ponownie.
|
Nie ma się co przejmować, bo pisali, piszą i będą pisać, a im większy ból dupy i sprzedaż, to tym bardziej będą wyszukiwać nawet pijanego Zenka w sektorze rodzinnym.
maxx304 i wnioskujesz, to po transparencie ? |
Cytat:
|
jesteśmy na świeczniku i czepiac sie będa nawet tego,ze gwiżdżemy na przeciwnika.na innych stadionach sa flagi PDW jest JG i jakoś cisza w eterze.ale biorac pod uwagę w jakim jestesmy położeniu musimy dmuchac na zimne..niestety.
|
Najbardziej bawią teksty, że ten cały "Diabolik" to był "chuligan" Lazio. Wystarczy spojrzeć na fotki tego chuchra żeby się zorientować, że on miał tyle wspólnego z chuliganką co i polskie grupy sprzedające mefedron swoim 15-letnim "żołnierzom" :D To już nie te czasy i nie ta działalność, panowie.
|
Czy ktoś wie jak wygląda kwestia wysyłki dokumentów potwierdzających zakup akcji Wisły z tego beesfund?
Wiem, że była opcja odebrać osobiście, ale nie mogłem tego zrobić i spodziewałem się, że przyślą mi to do domu. Póki co nic nie dostałem. Ktoś już dostał? Albo wie kiedy to będą wysyłać? |
Na razie przedłużyli odbiór do 31 sierpnia.
|
Ale to nie było tak, że trzeba było się do jakiegoś tam terminu zarejestrować na odbiór osobisty? Skoro tego nie zrobiłem, to już nie mogę osobiście podejść (bo teraz już dałbym radę to zrobić)? Czy można sobie przyjść ot tak i odebrać?
|
Tak, trzeba było potwierdzic odbiór osobisty Jeśli tego nie zrobiłes to nie możesz podejść i odebrać :)
|
ok dzieki za informacje
|
Jutro na konferencji na stadionie bedzie Rafal Wisloscki.
Czy ktos wie o czym bedzie ta konferencja? Nowy inwestor? Nowy wlasciciel? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl