Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

wiśnia 07.01.2018 17:00

Masłowski!!!!!

czaro 07.01.2018 17:17

Pożyjemy zobaczymy, na razie jest dużo śmiechu. Ktoś wczoraj na sb pisał o Krychowiaku :D

teo 07.01.2018 17:25

Krystynka jest na wylocie to moze moze... :D :D :D

Panowie... sa szykowane dwa na prawde fajne transfery, po ktorych micha wam sie bedzie cieszyc jak po Wasilewskim.
Ja bede bardzo szczesliwy jakby choc jeden sie udal, bo oba to by byla kumulacja w totka.
A Ty regan powsciagnij jezyk i nie wychodz przed szereg.

Martinus 07.01.2018 17:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1491291)
ale to nie jest prawda.
stac nas na takie rzeczy.

Na takie, czyli na jakie? Bo nie stać nas nawet na uregulowanie zaległości finansowych względem byłego trenera od przygotowania fizycznego. A nie są to duże sumy.
A co do tej bomby transferowej, to musiałaby przyjść za darmo i zgodzić się na kontrakt mniejszy niż 7k euro na miesiąc. Bo na tyle nas stać.

ashkeczup 07.01.2018 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Martinus (Post 1491317)
Na takie, czyli na jakie? Bo nie stać nas nawet na uregulowanie zaległości finansowych względem byłego trenera od przygotowania fizycznego. A nie są to duże sumy.
A co do tej bomby transferowej, to musiałaby przyjść za darmo i zgodzić się na kontrakt mniejszy niż 7k euro na miesiąc. Bo na tyle nas stać.

Pfff. Nie sądzę, żeby Brożek za tyle machał rękami raz na miesiąc.

krzaq12 07.01.2018 17:59

Cytat:

Wiemy tez (z wywiadu z Sarapata), że zarząd nie chce kolejnych Hiszpanów (już był mocny sprzeciw przeciw Imazowi) i zapewne nie przyjdą do nas w tym okienku sami obcokrajowcy.
Akurat nie sugerowałbym się wywiadem Pani prezes, przynajmniej w kwestii transferów. Wywiad ukazał się bodajże w czwartek, a w nim wspomniano że obecnie Wisła nie jest z żadnym z potencjalnych nowych zawodników Wisły na etapie finalizacji jeśli chodzi o negocjacje transferowe, a tymczasem Mitrović przechodził już badania medyczne. Jest spora cisza i mało rzeczy wypływa.

FraMat 07.01.2018 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1491315)
Pożyjemy zobaczymy, na razie jest dużo śmiechu. Ktoś wczoraj na sb pisał o Krychowiaku :D

Przecież Krychowiak nigdy nie grał w Ekstraklasie

sl@y 07.01.2018 18:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez teo (Post 1491316)

Panowie... sa szykowane dwa na prawde fajne transfery, po ktorych micha wam sie bedzie cieszyc jak po Wasilewskim.
Ja bede bardzo szczesliwy jakby choc jeden sie udal, bo oba to by byla kumulacja w totka.

@regan napisał o jednej bombie ty już piszesz o dwóch.....przyganiał kocił garnkowi a sam wychodzi przed szereg :lol:

wiertar 07.01.2018 18:10

Jestem za tym aby, ktokolwiek puści plotkę nie mająca potwierdzenia z miejsca dostawał bana i przy okazji trafiał do jakiejś do jakiegoś tematyczne innymi bajkopisarzami.

-Szymek79- 07.01.2018 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sl@y (Post 1491323)
@regan napisał o jednej bombie ty już piszesz o dwóch.....przyganiał kocił garnkowi a sam wychodzi przed szereg :lol:

Akurat teo ma sprawdzone informacje ;)

ashkeczup 07.01.2018 18:29

Dobra, obstawiam Bielika

pozowski 07.01.2018 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1491324)
Jestem za tym aby, ktokolwiek puści plotkę nie mająca potwierdzenia z miejsca dostawał bana i przy okazji trafiał do jakiejś do jakiegoś tematyczne innymi bajkopisarzami.

Popieram ponad dwie strony koncertu życzeń i zgadywanek.

Masz wiedzę to się podziel, boisz się że coś się wysypie lub masz plotkę od siostry brata magazyniera siedź cicho.

Blaszczu16 07.01.2018 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez teo (Post 1491316)

Jak juz to Wasilewski nie byl zadnym hitem po ktortm micha sie niewiadomo jak cieszy. Raczej taka ciekawostla transferowa. Jakby przyszedl 6 lat temu to co innego. Zagral dobrze w derbach a w pozostalych spotkaniach za bardzo sie nie wykazal. Moze po okresie przygotowawczym bedzie pewniejszym punktem druzyny.

Skoro informatorzy sie tak podniecaja to moze Kuba wraca? Nikt inny nie wzbudzilby takich emocji.

czaro 07.01.2018 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1491322)
Przecież Krychowiak nigdy nie grał w Ekstraklasie

Stary, ja myślę, że w typowaniu Krychowiaka na piłkarza Wisły to, że nie grał nigdy w E-sie (a zdaniem autora plotki nasz nowy piłkarz grał) jest najmniejszym problemem.

rozarian 07.01.2018 19:06

Już 2 bomby transferowe? "Ło Jezu!"
https://media.giphy.com/media/d1G6l3...nbFK/giphy.gif + https://media.giphy.com/media/d1G6l3...nbFK/giphy.gif = MP :D

Dariook 07.01.2018 19:11

Jak .......nie to straty będą wieksze niz w Hiroszimie

Martinus 07.01.2018 19:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1491320)
Pfff. Nie sądzę, żeby Brożek za tyle machał rękami raz na miesiąc.

Też nie sądzę, na pewno też są osoby w obecnej kadrze, które mają więcej. Ja pisałem o tym na ile maks mogą liczyć potencjalnie nowe osoby.

Jam55 07.01.2018 19:35

Oby tylko te "bomby" nie zostały bombkami choinkowymi! :)

FraMat 07.01.2018 19:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1491331)
Stary, ja myślę, że w typowaniu Krychowiaka na piłkarza Wisły to, że nie grał nigdy w E-sie (a zdaniem autora plotki nasz nowy piłkarz grał) jest najmniejszym problemem.

Jednak, jak się bawić to zgodnie z regułami
:alleluja:

s1mone 07.01.2018 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1491324)

Temat nosi nazwę "PLOTKI oraz ...." także jak ci nie odpowiada to nie czytaj. Ja tam lubię jak jakieś nawet pseudo newsy wypływają w sezon ogórkowy...

Karherop 07.01.2018 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1491329)
Jak juz to Wasilewski nie byl zadnym hitem po ktortm micha sie niewiadomo jak cieszy. Raczej taka ciekawostla transferowa. Jakby przyszedl 6 lat temu to co innego. Zagral dobrze w derbach a w pozostalych spotkaniach za bardzo sie nie wykazal. Moze po okresie przygotowawczym bedzie pewniejszym punktem druzyny.

Skoro informatorzy sie tak podniecaja to moze Kuba wraca? Nikt inny nie wzbudzilby takich emocji.

I to dlatego o Wiśle pisały wszystkie serwisy sportowe w Polsce i każdy jeden dziennikarz?

To była medialna bomba czy tego chcesz, czy nie. Sportowo już się spłacił bramką w derbach.

w0lno. 07.01.2018 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1491326)
Dobra, obstawiam Bielika

Stanowski napisał właśnie na twitterze, że Legia pracuje nad wypożyczeniem Bielika lub Bochniewicza, więc raczej odrzuciłbym ten trop.

Zapewne pomyślałeś o Bieliku po wypowiedzi Michniewicza na twitterze... swoją drogą - w nawiązaniu do tej wiadomości - ciekawe, który klub z Ekstraklasy pracuje nad wypożyczeniem z Liverpoolu krnąbrego Grabary.

CrazyBoy96 07.01.2018 20:30

Może wypożyczenie Brleka ? we Włoszech mu coś nie idzie :D

wiertar 07.01.2018 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1491337)
Temat nosi nazwę "PLOTKI oraz ...." także jak ci nie odpowiada to nie czytaj. Ja tam lubię jak jakieś nawet pseudo newsy wypływają w sezon ogórkowy...

Plotki lubię czytać ale nie informacje z dupy wyciągnięte od pseudo informatorów. Widzisz różnicę?

AntyMod 07.01.2018 20:36

czyzby ta bomba regana to sponsor ??

teo 07.01.2018 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sl@y (Post 1491323)

Nie pisze o zadnych bombach tylko transferach, ktore uciesza.
To zasadnicza roznica.
Kazdy bombe moze zdefiniowac inaczej.
Dla mnie np bomba byloby sprowadzenie do Wisly dajmy na to Chrapka. A ktos moze uznac to za transferek. Kwestia perspektywy.
Natomiast, ze beda transfery to nic odkrywczego. Mowil o tym Junco w wywiadzie. Ja jedynie twierdze, ze te transfery beda za soba niosly jakosc i beda mniej przypadkowe niz latem.

teo 07.01.2018 20:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1491329)

Wasilewski poprawil atmosfere w szatni. Jest alternatywa na srodku i w zasadzie po powrocie Gonzaleza mamy 4 solidnych zawodnikow na srodek. Poza tym jest duzym walorem marketingowym, bo pokazuje, ze zawodnicy, ktorzy lizneli bardzo powaznej pilki (bylo nie bylo mistrz Anglii) chca tutaj przychodzic i grac. Jest takze mentorem dla np Arsenicia, bo Glowa z calym szacunkiem dla niego, raczej takiej roli nie potrafi pelnic. Dla mnie to jest bardzo dobry transfer pod wieloma wzgledami. Jedyny minus to wiek Wasilewskiego, ale nasza liga juz taka jest, ze emeryci graja duzo lepiej od mlodzikow.

teo 07.01.2018 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Szymek79- (Post 1491325)
Akurat teo ma sprawdzone informacje ;)

O, ktos zauwazyl ;-) Dzieki ;-)

Natomiast co do transferow jeszcze. Jak nie zejdzie 2-3 zawodnikow z konkretnymi kontraktami to mozna zapomniec o istotnych ruchach.

Karherop 07.01.2018 20:53

Pytanie które transfery z lata można uznać za przypadkowe?

Bo wcale bym się nie zdziwił gdyby takiego Ze Manuela sztab częściej obserwował niż np Imaza.

Nie ma reguły.

Arkadiusz.Czerepach 07.01.2018 21:14

najbardziej przerażające jest jak szybko się może posypać niby murowana koncepcja , w tym przypadku "hiszpąńskiej Wisły"

zresztą pisałem że (jedynym) minusem hiszpańskiego zaciągu jest ich uzależnienie od trenera z Hiszpanii

Było pół drużyny Hiszpańskiej , a tu : Velez foch, Ivan foch , Pol nie przedłuża , Carlitosa kupują

i zostajemy z Imazem , Perezem i Cuestą (?)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl