![]() |
Masłowski!!!!!
|
Pożyjemy zobaczymy, na razie jest dużo śmiechu. Ktoś wczoraj na sb pisał o Krychowiaku :D
|
Krystynka jest na wylocie to moze moze... :D :D :D
Panowie... sa szykowane dwa na prawde fajne transfery, po ktorych micha wam sie bedzie cieszyc jak po Wasilewskim. Ja bede bardzo szczesliwy jakby choc jeden sie udal, bo oba to by byla kumulacja w totka. A Ty regan powsciagnij jezyk i nie wychodz przed szereg. |
Cytat:
A co do tej bomby transferowej, to musiałaby przyjść za darmo i zgodzić się na kontrakt mniejszy niż 7k euro na miesiąc. Bo na tyle nas stać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem za tym aby, ktokolwiek puści plotkę nie mająca potwierdzenia z miejsca dostawał bana i przy okazji trafiał do jakiejś do jakiegoś tematyczne innymi bajkopisarzami.
|
Cytat:
|
Dobra, obstawiam Bielika
|
Cytat:
Masz wiedzę to się podziel, boisz się że coś się wysypie lub masz plotkę od siostry brata magazyniera siedź cicho. |
Cytat:
Skoro informatorzy sie tak podniecaja to moze Kuba wraca? Nikt inny nie wzbudzilby takich emocji. |
Cytat:
|
Już 2 bomby transferowe? "Ło Jezu!"
https://media.giphy.com/media/d1G6l3...nbFK/giphy.gif + https://media.giphy.com/media/d1G6l3...nbFK/giphy.gif = MP :D |
Jak .......nie to straty będą wieksze niz w Hiroszimie
|
Cytat:
|
Oby tylko te "bomby" nie zostały bombkami choinkowymi! :)
|
Cytat:
:alleluja: |
Cytat:
|
Cytat:
To była medialna bomba czy tego chcesz, czy nie. Sportowo już się spłacił bramką w derbach. |
Cytat:
Zapewne pomyślałeś o Bieliku po wypowiedzi Michniewicza na twitterze... swoją drogą - w nawiązaniu do tej wiadomości - ciekawe, który klub z Ekstraklasy pracuje nad wypożyczeniem z Liverpoolu krnąbrego Grabary. |
Może wypożyczenie Brleka ? we Włoszech mu coś nie idzie :D
|
Cytat:
|
czyzby ta bomba regana to sponsor ??
|
Cytat:
To zasadnicza roznica. Kazdy bombe moze zdefiniowac inaczej. Dla mnie np bomba byloby sprowadzenie do Wisly dajmy na to Chrapka. A ktos moze uznac to za transferek. Kwestia perspektywy. Natomiast, ze beda transfery to nic odkrywczego. Mowil o tym Junco w wywiadzie. Ja jedynie twierdze, ze te transfery beda za soba niosly jakosc i beda mniej przypadkowe niz latem. |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast co do transferow jeszcze. Jak nie zejdzie 2-3 zawodnikow z konkretnymi kontraktami to mozna zapomniec o istotnych ruchach. |
Pytanie które transfery z lata można uznać za przypadkowe?
Bo wcale bym się nie zdziwił gdyby takiego Ze Manuela sztab częściej obserwował niż np Imaza. Nie ma reguły. |
najbardziej przerażające jest jak szybko się może posypać niby murowana koncepcja , w tym przypadku "hiszpąńskiej Wisły"
zresztą pisałem że (jedynym) minusem hiszpańskiego zaciągu jest ich uzależnienie od trenera z Hiszpanii Było pół drużyny Hiszpańskiej , a tu : Velez foch, Ivan foch , Pol nie przedłuża , Carlitosa kupują i zostajemy z Imazem , Perezem i Cuestą (?) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl