![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Z jednej strony wymagacie od dziennikarzy bezstronności, ale jak już to dotyczy Wisły, to standardy się zmieniają. Jak Błaszczykowski po raz kolejny zachowuje się jak burak - to oczywiście wina dziennikarzy, którzy rozdmuchali afere. Jak Fernandez zachowuje się jak burak - podobnie. Może najwyższa pora popatrzeć na siebie? |
Cytat:
Ale w tym akurat zakresie Stano jest przykładem tego jak nie powinno się wykonywać tego zawodu. I obiektem kpin ludzi, bo z góry wiadomo co napisze o Barcelonie, Messim, Michniewiczu czy Leśnodorskim, a co o takim Mioduskim czy Najmanie. Nie wiem czy ktokolwiek powinien się na nim pod tym kątem wzorować. |
Cytat:
całość: https://www.youtube.com/watch?v=TjH0PqBM65I |
Cytat:
Czyli - kryjąc swoich jest dupa nie dziennikarz? |
Ludzie do chuja, ale o czym Wy piszecie.
Nikt nie mówi o tym, że Miga ma nie być obiektywny i chwalić Wisłę w artykułach, nikt też nie oczekuje by Miga kłamał w sądzie bo jest kibicem Wisły. Chodzi o to, że trzeba być zwykłym ..., aby wypuszczać jakieś video nagrane ręką do sieci obciążające Wisłę będąc jej kibicem. |
Miga to pajac a Fernandez to debil. Obydwoje sie pięknie przysluzyli dla Wisly w końcówce sezonu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wrzucenie tego filmiku to był sabotaż. Wiadomo było, że Luis w żaden sposób nie jest się w stanie wybronić, bo na nagraniu przecież nic nie słychać. Miga nas sprzedał za clicki na Twitterze. |
Ilu parapilkarza konczy sie kontrakt w czerwcu 2022 ? I ciekawe ile z pozostalych ma klauzule kontraktu tylko w ekstraklasie ?
|
Jutro (piątek) o godz. 17:30 w nowym sklepie klubowym Wisły spotkanie z Luisem Fernandezem. Okazja do autografów, zdjęcia i zrobienia zakupów.
|
... w ten sposób gwiazda krakowskiej drużyny wspiera klub i walczy o utrzymanie.
|
|
Po wczorajszym meczu rozumiem,że żADEN Z PARA PIŁKARZY nie miał jaj żeby wyjść do kibiców pod stadionem?
|
A nie za dużo oczekujesz od chłopaków ? Dopiero, jak się oczyściło pod Reymonta to wyjechali, przecież garstka żegnała Kmiecika...
|
Olbrzymi niesmak mam po wypowiedzi Frydrycha. Olbrzymi.
|
Cytat:
|
|
I co w tych slowach jest takiego oburzajacego?
|
No właśnie nic. Opowiadali mu że będzie walczyło puchary, a okazało się, że został najlepszym strzelcem, jako stoper.
|
Le Cabaret to mało powiedziane.
|
Michale Frydrychu, ja też w to nie wierzę, ale swoimi poczynaniami doprowadziliście do upadku Wisły. Właściciele mają swoje za uszami, trener również, ale Wy - piłkarze, też daliście dupy po całości. Grając bez trenera i nie mając na plecach Królewskiego, Blaszczykowskiego, Jażdzyńskiego i Balazinskiego powinniście zdobyć więcej punktów, a nie prawie tyle samo ile Termalika, w której piłkarze zarabiają 3 razy mniej od Was, w Wiśle.
|
Cytat:
|
Dokładnie gosc miał być podporą defensywy a co mecz gubił krycie źle się ustawiał itd. Niczym się nie różnił od Maćka czy Szoty. Wczoraj zamieszany przy 3 bramkach co nam Jóźwiak w Lidze plus extra pieknie rozrysował
|
w tym zespole byli kopacze, było (no, póki co nadal jest) nawet kilku sensownych piłkarzy, ale nie było jednego - drużyny. Dlatego taka Stal była w stanie się utrzymać, bo słabość sportową nadrabiali zapieprzaniem. U nas ani jakości, ani zapieprzu.
|
Cytat:
|
Szczerze, to nie wiem czy jest sens szarpać się na kontrakt Frydrycha. Sam sporo zawalił w obronie.
|
Mam nadzieję, że Żukowa już nigdy w Wiśle nie zobaczymy. Co do Szota nadziei takich nie mam.
|
Cytat:
Jakbyś wywieźli na taczkach całą drużynę to zapewne nie byłoby wielkiej straty. Same wkłady do koszulek. |
Frydrych w kilku ostatnich meczach zaliczył olbrzymi zjazd. Młyński Szot i Żukow cofnięci w rozwoju do czasów juniorskich a Fazlagicia to chyba Steve Wonder skautował dla nas. Dzisiejszy mecz pokazał, że Ci ludzie do gry w Wiśle Kraków zwyczajnie się nie nadają.
|
Cytat:
Wiecznie spóźniony do walki o głowę, przypomnijcie sobie jak go Pekhart zrobił - jak dzieciaka: i to się powtarza, np. z Radomiakiem i w wielu innych sytuacjach, gdzie fartem nie padła bramka. Śmieszy mnie narzekanie Frydrycha, że on tu przyszedł o wyższe cele walczyć. Żeby walczyć o wyższe cele to trzeba prezentować coś więcej niż I - ligowy poziom. Co do Fazlagica - trzeba ten kontrakt rozwiązać i gościa wyp***ć. Trudno, 500k EUR pójdzie do kibla ale jak go nie wywalimy, to do kibla pójdzie 500k EUR plus pensja dla tego przebierańca. Osoba, która "klepnęła" transfer Fazlagica powinna mieć zarzuty prokuratorskie. |
Najgorzej, że za bardzo nie ma kogo zostawić. Gio i tak by odszedł, nawet jakbyśmy się utrzymali. Wielka szkoda, bo był dwa poziomy wyżej od reszty. Poletanovic, Colley, Fernandez - ok, jak zostaną, bo po prostu byli najmniej beznadziejni. A reszta (poza bramkarzami) to jest dramat absolutny. To okienko będzie ciekawe...
|
W artykule na sport pl czy jakoś tak przeczytałem dziś rano, że tego Fazlagica Adrianowi Guli polecał gorąco jego brat Norbert, pracujący w poprzednim kiubie Fazlagica.
|
Fazlagić to była próba ratowania się czymkolwiek po odejściu Ashrafa i wypięciu się na nas przez Kaputa. W teorii chłop przychodząc z Żyliny miał wiedzieć co gramy i wkomponować się w drużynę mimo, że przyszedł chyba 3-4 dni przed końcem obozu. Mocno życzeniowe i bardzo desperackie. Jak większość działań klubu w mijającym sezonie. Tu trzeba było pomyśleć podpisując kontrakt z AEM. Zgodzić się na niższą klauzulę, ale z zastrzeżeniem, że jest aktywna tylko w letnim okienku, albo coś w tym stylu. Ktoś nie pomyślał, że chłop czmychnie przy pierwszej lepszej okazji. Cała reszta to już tylko efekt domina, albo raczej sypiącego się domku z kart.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bracia Gula jako choroba trawiąca polskie rzeki.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl