![]() |
Olkowski ponoc dograny w Poznaniu, tak btw:)
|
Krzysiu wraca
|
Mączyński?:)
|
Marzenie ściętej głowy - Mierzejewski :D
|
fajnie byłoby zobaczyć Quintanę ponownie:)
|
Moje marzenie w Wiśle to Kuba.
|
Cytat:
|
Na moje oko to mijaja dni, miesace i lata a gawiedz dalej tak samo naiwna. Tylko ktos rzuci dla jaj haslo o bombie transferowej, od razu domysly, plotki, nazwiska. Brawo regan za dobry trolling:D
|
Niedziela, słaby dzien by odpalić bombe. Panowie, musicie poczekac minimum do poniedzialku ze spekulacjami.
:D |
A może po prostu, stary wyjadacz regan ma z Was bekę teraz, forum ożyło, dziennikarze podchwycą :)
Radeek Sobolewski wznawia karierę ! ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Biorę :popcorn: i czytam dalej....będzie beka jak to zwykła ściema :lol: wtedy będzie płacz :lol: |
Cytat:
|
ale to nie jest prawda.
stac nas na takie rzeczy. |
Cytat:
Padło hasło "bomba" to zaczekajmy na rozwój wydarzeń i dopiero wtedy będziemy komentować |
Dla mnie tak na szybko. Jeśli to ma być bomba, znany zawodnik który już grał w Polsce i którego wszyscy znają to:
-Dani Quintana -Prejuce Nakoulma lub Kuba Błaszczykowski Szczerze mówiąc w żaden z tych transferów nie wierzę zbytnio. Bomba transferowa musi kosztować, a my obecnie mamy chyba pilniejsze wydatki niż kolejny kontrakt i to pewnie niemały. Chciałbym ale śmiem wątpić. |
Bomba nie musi kosztowac duzo ,moze przyjsc Czarek Wilk ? I duzo kasy potrzeba ?
|
Cytat:
|
Jeśli dla kogoś transfer Wilka to byłaby bomba to owszem, bomba transferowa nie musi wiele kosztować.
|
Marcin Wasilewski. W grudniu to on byl bombą transferową, jednak w zasadzie nikt jej się nie spodziewal. I na takie ruchy Wisle stać.
To że Wisła bedzie robiła "jakieś" transfery to wiemy. Wiemy tez (z wywiadu z Sarapata), że zarząd nie chce kolejnych Hiszpanów (już był mocny sprzeciw przeciw Imazowi) i zapewne nie przyjdą do nas w tym okienku sami obcokrajowcy. Jeśli mielibyśmy szukać jakiś polskich stranieri to zapewne zawodników pokroju Olkowkiego, Soboty lub Zyry. |
Dla mnie taka bomba moze być A.Tonev
|
O tak Wilk. Kolejny środkowy pomocnik który jeszcze z dwa lata piłki nie kopal.
|
Mierzejewski?!?!
Może wystarczy wojaży po świecie |
Cytat:
|
Cytat:
Serducho podpowiada, że może to jednak Kuba na pół roku chcący się dobrze przygotować do ostatniej wielkiej imprezy w Rosji :) :D |
Cytat:
:D |
Jak się bawimy w zgadywanie to ja stawiam na Lovrencsicsa
|
Cytat:
|
to powiedz regan przynajmniej w jakim klubie gral:)
|
....a semmir stilic i ....!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl