![]() |
Gdzie można wziąć dziewczynę by ją mile zaskoczyć ?
|
Mam pytanie co to za utwór w tym klipie http://www.youtube.com/watch?v=iF2vOtw47sQ
|
w piwnicy. Tylko powiedz wcześniej że po ogórki idziecie, zdziwi się.
Chłopie no, kto ją zna lepiej niż Ty i wie lepiej co lubi? Troche twórczości... |
weź ją do zoo i powiedz żeby zaczekała na Ciebie w tej klatce :D
a Ty po chwili spuścisz się na linie przebrany za tarzana haha ;P powiedzcie mi proszę Panowie, jakąś robotę dorywczo dla studenta polecacie ? Nocne rozdawanie ulotek przed klubami odpada, ale szukałem np. oferty tych z gazety METRO. Żeby rozdawać na ulicy, ale nie widzę, żeby się gdzieś ogłaszali. Mają już komplet ? |
do TymonPRO
Two steps from hell -heart of courage Przynajmniej mój" sound hound" tak mówi |
Dziękuję to ten utwór :)
|
Cytat:
|
Cytat:
HTC Desire ma procesor coś koło 500 mHz i ramu ma pewnie też koło 500 MB. To już nie są telefony. To są komputery i nie ma się co dziwić że bateria pada jak mucha. Po to też te telefony mają wejścia USB lub microUSB żeby je podłączać w każdym możliwym miejscu, czy to na chwilę w pracy, czy w samochodzie, czy podczas pisania na forum. Takie życie. Są baterie o większej pojemności, tylko niestety telefon jest grubszy, więcej waży, gorzej wygląda. Plus do tego dochodzą romy, radia, jedne bardziej prądożerne, drugie mniej. |
Jakie są ciekawe miejsca w krakowie ? coś takiego jak oceanarium czy coś
|
Cytat:
Pisze jakie sa realia a nie narzekam, kolega pytal wiec mu przyblizam jaka jest sytuacja :> |
Cytat:
Napisałeś słabo z baterią - dwa dni przy Desire HD to sporo :) Dzień to standard. Kolega musi sobie zrobić rachunek sumienia i ustalić czego się oczekuje od telefonu po prostu. Ja mam zestaw kabli micro usb rozsianych w pracy i w domu - jak pracuję przy kompie to ładuję telefon. Ot, taka wariacja na temat perpetum mobile ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Widzę że się tu wywiązała mała dyskusja z moim postem w tle :)
Otóż zapytałem jak wygląda sprawa baterii w HTC ponieważ na modelu na którym miałem "przyjemność" pracować bateria z wielkim trudem wytrzymywała 6-8 godzin od pełnego naładowania, co chyba wszyscy przyznają jest słabym wynikiem. Dwa dni jest dla mnie optymalnym wynikiem dla takiego multimedialnego kombajnu ;) btw dostuffca, rachunku sumienia nie muszę robić bo nie dawno robiłem:foch: |
Gdzie kupię świeczki typu tealight ?
|
Ma ktoś Orange i korzystał ze skarbonki? Na ile dni mieliście przedłużone konto?
Mam problem, ponieważ dwa dni temu doładowałem sobie konto ze skarbonki a dzisiaj mi już zablokowali środki :/ W regulaminie jest napisane, że środki ze skarbonki przedłużają ważność konta o 7 dni... |
Czy jest ktoś na forum mniej lub więcej zainteresowany liturgią ( liturgiką ) kościoła zachodniego ??
|
Cytat:
|
Jak nazywa się ta melodia co leci zawsze na meczu podczas przerwy?
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć na necie mecz Milan-Tottenham?
|
|
Cytat:
|
świeczki tealight
Cytat:
Cytat:
Jesli chcesz, żebym odprawił mszę to sie nie da.... |
Cytat:
|
Będę mógł kupić w Krakowie bilet na Arke dla kumpla z Gdańska?
|
Obejrzę gdzieś dzisiaj LM na Cyfrowym Polsacie? może być zagraniczny kanał
|
Swego czasu TVN emitował odcinki o polskim szpiegu w USA.
Jak nazywał się ten program? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl