![]() |
To nie tak do końca, bo kiedyś działali bdb. I długi czas korzystałem z nich, ale od jakiegoś czasu wszystko wysłałem Sendit.pl. Wiec kiedyś działało i stworzone chyba było z dobrych intencji ale coś biznesowo nie wyszło.
|
Potrzebuje jakiś program do narysowania rzutu mieszkania. Najlepiej jak najprostszy ale tak żebym mógł oznaczyć oprócz ścian i bryły, poszczególne wymiary, narysować drzwi, kuchnie, łazienkę. Bardzo podstawowy. Najlepiej darmowy i freeware. Może być online i tak żeby plik dało się zapisywać w PDF. Szukałem po necie ale albo same triale albo mi nie działają wersje online.
|
Wydaje mi sie ze qcad by podolal temu zadaniu i chyba dalej jest darmowy, inna sprawa to obsługa tego
|
Cytat:
Szukaj w necie darmowego programu, program jest darmowy ale różne serwisy życzą sobie za pobranie opłatę:rotfl:. Nowszej wersji jak 2010 roku nie znajdziesz, teraz Ikea ma program on-line ale nie wiem o co w nim chodzi:) |
No właśnie, mi chodzi o program, który pozwoli mi narysować całe mieszkanie. Rysowanie pojedynczych pokoi mnie niestety nie urządza :/
|
zobacz to http://freshome.com/2010/08/18/10-be...ams-and-tools/
ten może będzie spoko: HOMESTYLER nr 5 w tym artykule. Czytam dalej i chyba tylko pierwsze użycie jest free. Ale 7 i 8 też powinny być spoko. http://www.sweethome3d.com/index.jsp Sweet Home 3D jest najbardziej darmowy z tego wszystkiego. Ale przeczytaj licencję to będziesz wiedział dokładnie kiedy musisz płacić, jest w języku polskim. |
dzięki, będę jeszcze szukał bo te co podesłaliście to za dużo bajerów mają :)
|
Witam,
gdzie w Krakowie mogę kupić męską kosmetyczkę w takiej wersji: http://www.fhu-atut.pl/aukcje/kosmetyczkas1.jpg Allegro odpada, bo chcę osobiście ją oglądnąć :) |
Zależy za ile ;)
Ja jak kiedyś miałem fajną pracę to kupiłem sobie Delsey'a. Kosztowała sporo - ale ma 7 lat - woziłem ją setki razy i zero śladu zużycia - mojego modelu pewnie nie ma już - ale wrzuć w google obrazy Delsey kosmetyczka Ja kupiłem w tym saloniku VIP co mają głównie walizki itp |
Cytat:
Co do ceny myślałem gdzieś do 100 złotych to taka górna granica. Chodziłem po punktach AVON czy sklepach Rossmann ale nie mają takich kosmetyczek męskich. Jeszcze jakieś propozycję gdzie się w ogóle udać? :) |
Plaza:
http://m.mapahandlu.pl/8460/vip-buisnness-collection/ Delsey'a serio polecam. Do 100 zł powinieneś się zmieścić. Coś takiego np. http://www.egalanteria.com.pl/produc...204150-04.html A myślę że mogą mieć w sklepie lepszy wybór. |
Gdzie w necie oglądnę "wilk z wall street" ?
|
Ma ktoś tu pojęcie o telewizorach?
Jest fajna promo w neo24 : http://www.neo24.pl/?p=philips_40pfl...okulary_pta508 tylko pytanie, warto kupować telewizor philipsa? smart tv jest, indeks płynności duży, więc ps3 czy też jakieś wysoko jakościowe filmy będą szły raczej na luzie? Może pytanie głupie ale jestem laikiem w tej dziedzinie :p |
Idź z pendrive do jakiegokolwiek sklepu z tym TV i sprawdź np. czy czyta bez problemu mp3, divx (polskie znaki).
Ja w ten sposób wiele modeli odrzuciłem :) Chyba, że nie jest to dla Ciebie istotne to luz. |
Cytat:
|
Cytat:
na kinoman.tv jest ale bez napisów i w słabej jakości, znalazłem też na zalukaj.tv i po zalogowaniu normalnie odpala |
Mam pytanie dotyczące HTC Desire Z. Od jakiegoś czasu mam ten telefon i borykam się z jednym problemem. Gdzie mogę ustawić aby ekran sam mi się wygaszał? Często gdy jestem w pracy i ktoś do mnie dzwoni to telefon przez dobre 2-3 godziny jest cały czas podświetlony. W ustawieniach ekranu ustawiłem aby wygaszał się po 15 sekundach ale niestety to nie działa.
Pozdrawiam. |
Jak najtaniej dojadę do Kielc? Jakimś busem, autobusem? Zna ktoś ceny? Widziałem że do Katowic po 10zł są przejazdy czy tutaj też znajdę coś w tej cenie?
|
PolskiBus chyba, duży wybór kursów. Firmę polecam. Zależy od terminu, 15-20 zł Cię to wyjdzie.
|
Polskim busem jak zarezerwujesz ze 3 tyg wcześniej to faktycznie za 15-20 zł pojedziesz, tak to normalnie 25 zł najczęściej na tej trasie kosztuje bilet. Busy są po 23 zł (normalne) i 17 ulgowe, po 20 zł jeździ Plater's. Pociąg Regio normalny kosztuje 23,6 jak jedziesz w dwie osoby lub więcej to w promocji TY i 1,2,3 pierwszy bilet jest za normalną kwotę nastepne 30 % taniej. Jeśli masz zniżke studencką to zdecydowanie najtaniej wychodzi pociąg (jakieś 11 zł z groszami).
|
a bo kurde cały czas chodzi o fagasa z allegro. wylicytowałem przedmioty po okazji a ten napisał że tylko odbiór osobisty mimo że mu kasę wpłaciłem na kuriera. allegro coś mu tam wysyła ale sądzę że trzeba będzie jechać osobiście. uparł sie osioł że pudło musi w fabryce zamówić bo w sklepach takich nie ma a kierowcy autobusu dawał nie będzie.
gdyby ktoś znał jakąś mamę: http://www.gumtree.pl/cp-inne-wydarz...kiet-561313638 na prośbę znajomego (albo kobiety w odpowiednim wieku bo nie trzeba z dzieckiem przychodzić) kasa naprawdę łatwa i żadnych haczyków nie ma. jak coś to mail z ogłoszenia albo na privie odpiszę jak bede mógł. |
Są strony na których ogłaszają się ludzie że jadą w danym kierunku i zabiorą pasażerów.
Wychodzi taniej niż normalnie. Ale jak to się nazywa to nie wiem. |
Cytat:
|
Wie ktoś może gdzie można wyhaczyć taniej fife 14? przeglądałem już sporo ale cena mało co spadła od premiery...
|
jak na xboxa to odpale za 100zl, nowiutka, ledwo pare razy odpalona, plytka stan idealny+ oczywiscie pudelko.
|
witam. potrzebuje malej pomocy:) potrzbuje przetlumaczyc z hiszpanskiego taki maly zwrot " caballo de calesita". Bede bardzo wdzieczny :-) pozdrawiam
|
Konik z karuzeli
|
Jaką polecacie stację pogodową - taką domową?
Kumpel ma któryś model La Crosse ale 200 zł za chiny nie dam za gówno co pokazuje temperaturę i wilgotność. Myślałem o czymś w granicy 50-100 zł - tyle żeby faktycznie wskazania miało poprawne a nie pokaże plus 10 jak śnieg napierdziela :) |
Szukam kogoś kto zna się na autocadzie. Musze zrobić podnośnik śrubowy na sobotę.
Pw. |
Poszukuje (nie znam się) jakiegoś roweru stacjonarnego dla mojej mamy. Głównie chodzi nie treningowy a rehabilitacyjny. Może ktoś doradzić w tej kwestii?
|
Dobre i tanie taksówki w Warszawie poleci ktoś ?
|
System Windows 8, połączenie TV z laptopem po HDMI, obraz idzie, dzwięk z laptopa zamiast z TV. Sugestie rozwiązań?
|
Ustaw w laptopie odtwarzanie dzwieku na HDMI. Jak nie pomoze to sprawdz model laptopa i poszukaj pod niego sterownikow audo HDMI, sciagnij, zainstaluj i powinno pomoc.
|
jest na sali prawnik?
prv. |
Gdzie zabrać dzieciaka (14 lat) w Krakowie jak już mu się nudzi na lodowisku, basenie, w galerii i w kinie... ?
|
Cytat:
miałem podobną sytuacje. mimo zmiany w zakładce dźwięk na tv dalej szedł dźwięk na laptopie. Zauważyłem, że jeśli podłączam kabel hdmi przy działającym lapku nie zawsze działa dźwięk. Datego najlepiej zrób to po kolei 1. podłącz kabel miedzy tv i laptop następnie: 2. włącz tv 3. uruchom lapka |
Dzięki za wszystkie sugestie. już śmiga.
|
mam pytanie dotyczace zakupu biletu przez internet. ja posiadam ważna kk oraz aktywowałem konto na stronce. Chciałbym kupic bilety na mecz derbowy dla siebie i dla dziewczyny która nie ma ważnej kk .
Wybrałem dwa miejsca przechodze do płatności i wyskakuje informacja zeby wprowadzić dane drugiej osoby. wprowadze jej dane i jak sobie wyrobi kk np. w poniedziałek to bilet będzie ważny? |
wyskoczy Ci powiadomienie że nie możesz kupić dla niej bo nie ma aktywnej karty kibica.
peele na mecz zabierz :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl