![]() |
A nie powinno być tak że piłkarze są ubezpieczani przez klub na wypadek kontuzji i to ubezpieczyciel pokrywa koszty leczenia takiego piłkarza. Co więcej, Wisła podpisała kiedyś umowę ze Scanmedem w ramach której Scanmed dostarcza usługi medyczne dla zawodników.
|
Cytat:
|
Skończy się na tym, że wszyscy wrócą spokojnie do klubu i na trening. A to że media i kibice lubią skandale i sensacje to gadają takie głupoty jak to że Ivan nie chce wrócić do Wisły.
|
Cytat:
|
Cytat:
Być może rzeczywiście problemem są zaległości za transfer Brleka i stąd te problemy. Tego nie wiem. Ja jedynie przekazuję jak to wygląda na tę chwilę. |
W poniedziałek na konferencji mógłby jakiś dziennikarz o to zapytać, a klub się ustosunkować. Mam nadzieję, że chodzi tylko o to, że Velez odmówił leczenia u najlepszych specjalistów w Polsce i na własną rękę podjął leczenie w Hiszpanii u lekarza nieznanego klubowi i klubowemu lekarzowi. Skoro tak, to klub uznał, że nie będzie płacił. Albo niech okaże się, że cała ta plotka jest nieprawdziwa. Bo trudno mi wyobrazić sobie inny scenariusz, który również stawiałby klub w korzystnym świetle.
Jeżeli jesteśmy tacy biedni, że nie mamy nawet opiekę lekarską dla graczy, to zamiast ściągać pierdyliard piłkarzy na te same pozycje można było przeznaczyć środki właśnie na medyków. |
prawda jest ze FV zaplacil za to z wlasnej kasy (wiem od niego, nie z tt plotek)
Niemniej jednak, reszta histori to wyssane z palca bzdury. |
Cytat:
|
Panowie. Wlasnie dostałem info z wiarygodnego zrodla ze w przyszlym tygodniu szykuje sie prawdziwa BOMBA transferowa na Wiśle!! :)
|
Cytat:
Każdy pod tym pojęciem rozumie co innego :) Dla mnie kolejny Hiszpan czy inny 30-letni kopacz bombą nie jest. Mamy takich mnóstwo. Jakby trafił do nas taki Żurkowski to byłaby bomba. |
Chlop se jaja robi:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Van Nistelrooy czy Kluivert ???
|
Ta bomba to Pietrzak do Zagłębia. Przecież to jest hit :D
|
Cytat:
|
Casillasowi kończy się kontrakt
|
Znany zawodnik. Grał juz w Polsce tyle moge powiedziec :)
|
Cytat:
ja jaja nie robię proszę Pana? :D :D |
Jakub Błaszczykowski ;)
|
Kuba B. wraca do Krakowa narazie na wypożyczenie żeby przygotować się dobrze na Euro :) (marzenie, chyba takie jak każdego)
|
Melikson. :-D albo Daniel Sikorski
|
Artjoms Rudnevs
|
Cytat:
no regan uwazaj, teraz bedziesz na cenzurowany dopoki bomba nie wystrzeli z informacji ktore posiadam Rudnevs skonczyl kariere, no ale widac ze bridge wie cos wiecej |
Rudnevs?
Wolny, z watkiem wegierskim i kiedys gral w extra Oby nie, on mimo dopiero 30 na karku ewidentnie jest juz po drugiej stronie rzeki Przeniescie ten watek do plotek |
Grał już w Polsce hm.
Kto teraz chce wracac z towarzystwa wyjazdowego? |
ew. Tomasz Kupisz
|
Arkadiusz Milik, wypożyczenie.
|
Marcelo, musi sie ogarnac przed transferem do Barcelony
ewentualnie Lewandowski, ktory obawias sie rywala w ataku... |
Przecież to oczywiste że to Nikolić będzie :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl