![]() |
Witam .Mam wielką prośbe .Czy mógłby mi ktos pomóc napisac pismo do banku w sprawie zawieszenia spłat raty kredytu?
|
Cytat:
Proszę bardzo. |
Jaki program byście mi polecili do tworzenia prostych stron www w html-u ?
edit: dzięki snyrting |
|
operator (tel komórkowa) oferuje mi 1gb transferu za free jak to wygląda w praktyce, opłaca się? czy lepiej wziąć no 250mb plus np sms'y?
tak na potrzeby tel.. |
Znaczy na potrzeby telefonu 1gb?
Ja mam 500mb /orange/ i sprawdzanie poczty codziennie po kilka razy /nokia c3/, czasem gdzieś coś trzeba sprawdzić poza domem - 150mb maks. zużywam... |
Ja znów w nawiązaniu do tej nieszczęsnej umowy zlecenie. Czy jeśli zlecenie zostało wykonane do końca stycznia, a ja wystawiam rachunek (bo to podobno konieczne, jako że jestem zleceniobiorcą), i wystawię go z dzisiejszą datą, to muszę im dać kolejne 10 dni na wypłacenie, czy ja sobie mogę uregulować, że chcę kasę do np. 16 lutego (czyli de facto za 5 dni)?
|
wodka czarna porzeczka z czym najlepiej smakuje ?
zubrowka - sok jablkowy wisniowka - bananowy / cola |
Wódka czarna porzeczka smakuje najlepiej z mineralna gazowana/niegazowana jak kto lubi. Polecam.
|
Cytat:
Większość serwisów internetowych jest przystosowana do otwierania w komórce - np. mini.wp.pl Wszystko to samo co na ' normalnej ' wirtualnej polsce, ale zdecydowanie mniej pobiera kb, strona nie rozjeżdża się i szybciej się ładuje. Weź 250 mb + esy ==== pytanie ode mnie; Mam Routera D-linka 524, nagle przestał działać. Na laptopie, stacjonarnym czy na komórce nie wykrywa w ogóle tej sieci mojej. Co zrobić ??? Kupić nowy ? |
Ile kosztuje wymiana głośnika w Nokii E51?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@ Rybka - ten model nie ma przycisku restart heh. Odpinałem kable, resetowałem i modem dialogu i bawiłem się tym d-linkiem...i nic
Karty sieciowe na kompach mam sprawne, problem jest z tą srebrną skrzynką ;-/. Gwarancja ? Panowie, jakieś 2 lata go mam, jakbym ją znalazł - to i tak pewnie jest po czasie. No nic, dzięki za pomoc - ale będę wzywał magika . Okazuje się że ten model ma tendencję do tego, że sam sobie przywraca ustawienia fabryczne. Więc trzeba go od nowa ustawiać. pzdr |
Cytat:
Polecam szpilkę albo spinacz i wciśnięcie guzika na około 5 sekund z tyłu i konfigurację od początku. http://tinypic.com/view.php?pic=2rzbgr6&s=7 |
Cytat:
Problem może być z konfiguracją, bo kiedyś robił mi to informatyk, bo ja noga jestem w tych sprawach. Ale spróbować nie zaszkodzi. Dzięki panowie ! === Chciałbym kupić telefon komórkowy OBOWIĄZKOWO BEZ SYMBIANA ! Zastanawiam się nad motorolami z androidem, np. flipout - ale jednak ma za małe klawisze, więc co radzicie ? Moje wymagania co do tel: - wi-fi - aparat przynajmniej te 3 mpixelie, aczkolwiek może być więcej - kalendarz ( może i to standard w komórkach teraz, ale nie wiem jak na androidzie to wygląda ) - mp3 - możliwość wgrania darmowej nawigacji ! i to wszystko. Bo czego chcieć więcej ? Cena - i tak bym brał telefon w jakimś mixie, ale nie więcej niż powiedzmy 500 zł nie chciałbym wydać. |
http://it.violachannel.tv/dettaglio-...r-palermo.html
ktoś wie co to za piosenka w podkładzie tego filmiku ? |
Gdzie w Krakowie można kupić kilkuletnie gry na PC po dobrych cenach? Chodzi mi o jakieś punkty wymiany gier, ewentualnie sklepy.
|
Cytat:
|
Hej, to znowu ja odnośnie tego szkolenia.
Dwa b.ważne (dla mnie) pytania: 1.Co to jest moment wywrotu? 2. Co to jest ukłd kontroli momentu wywracającego i jak sprawdzamy wyżej wymieniony układ? |
Czy na Krowodrzy na ul, Krowoderskich Zuchów (te bloki koło pętli tramwajowej) to rewiry Cracovii ? Bo byłem tam odwiedzić kolegę i same grafy AW i Cracovii. Jeżeli tak to kolega z WKSu ma przerąbane bo tam załatwił sobie mieszkanie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie aquarium w Krakowie, czy był ktoś z Was, jakie wrażenia i czy polecacie to miejsce, by wybrać się z dziewczyną?
|
http://hotfile.com/dl/82911312/f63a70e/N.5.0.rar.html
Ściągałem stąd album Nellyego ale nie wiem jakie haslo. kto pomoże? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jezeli to nie pomoze, sproboj wklepac ten link w google i powchodz na strony gdzie on sie pojawi, moze bedzie tam haslo |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl