![]() |
gdzie najtaniej ubezpieczyć telefon?
|
Jeśli w ofercie pracy podane są zarobki jako 3000 + VAT to co to oznacza ? To jest kwota brutto czy netto ?
W ofercie pisze, że chodzi o formę umowa o pracę lub kontrakt więc nie wiem czy ten zapis znaczy to samo w przypadku obydwu form współpracy. Dzięki, pozdro |
Imho oznacza to że kwota 3 klocki to kwota brutto czyli z podatkiem.
|
Cytat:
|
Ma ktoś z tu obecnych do sprzedania AKWARIUM? :)
Chętnie kupię (najlepiej z pokrywą). Poj. +/- 112 l, wymiary: 80cm x 30cm x 35cm (+/-) ---> PRIV. |
Cytat:
Cytat:
Teraz ja mam pytanie. Posiadam zegarek Casio EF 324. Chciałbym zamontować zamiast wysłużonego już paska skórzanego metalową oryginalną bransoletę. Możecie mi powiedzieć gdzie mogę wykonać taką usługę w Krakowie ? Bo to, że przy okazji muszę wymienić baterię to chyba każdy zegarmistrz mi zrobi. Bardziej mnie interesuje kto mi zamówi i zamontuje oryginalną bransoletę. |
na jakiej stronce mogę wysłać sms za 10zł. i obejrzeć mecz w HD? Borusia - Napoli.
interesują mnie tylko oficjalne sprawdzone portale. próbowałem na onecie, ale wyskakuje mi jakiś problem. |
http://www.futbolhd.pl/stream1.php to masz za 5zł
|
Nie no, Kamil chciał za dyche to podrzućcie mu za dyche ;D
Kto bogatemu zabroni ;) |
Za ch*uj nie polecam tego portalu w wersji płatnej. Baa, nawet żydowi bym go nie wysłał (a to najgorsza opinia, jaką mogę wystawić). |
Cytat:
za zaoszczędzoną piątkę zabiorę kobietę na weekend do paryża... :D futbolhd, drhtv itp. to zwykłe gó....niane stronki... raz zapłaciłem i dalej to samo jakbym nie zapłacił, okazało się te 5 zł. to darowizna... nie warto. Wysłałem maila do onet że nie mogę wykupić biletu i zaraz rozwiązali problem. 9zł. i mam nadzieje że warto. pozdro |
|
ma ktoś może link do meczu Wisła-Zagłębie 2-0 za Petrescu sezon 2005/2006 cały mecz albo chociaż skrót
|
Zna ktoś kogoś zaufanego kto prowadzi zakład fotograficzny i u którego można W ZAUFANIU że nie zdjęcia nie wyjdą poza zakład (niezależnie jakie będą) zrobić coś o dużym formacie?
|
Ma Ktoś może na zbyciu jakiś kupon rabatowy/ zniżkę do Empiku albo Matrasa na książki i chciałby się podzielić/ odsprzedać? :)
|
mam na karcie do empiku dyche, mi się to nie przyda. jak jesteś zainteresowany to pw
|
szukam tabletu, cena w okolicach 400 zł (używka oczywiście). Co sądzicie o Google Nexus 7 ? Może warto poszukać czegoś innego?
|
SZUKAM PILNIE KOGOŚ KTO PRACUJE W TARNOWSKICH AZOTACH !! mam bardzo ważne pytanie
|
Cytat:
BTW. trenuje tu ktoś sporty walki? Szukam DOBREGO klubu MMA w Krakowie. Mógłby ktoś jakiś polecić? Myślałem nad szkołą Drwala w hucie |
Zaczekaj, od stycznia będziesz miał sekcje MMA na Wiśle w projekcie Trenuj Sporty Walki.
|
Gdzie w Krakowie kupię koszulkę i zrobię na niej jednokolorowy nadruk na połowę pleców (napis) po w miarę normalnych cenach ( do 20zł). na allegro jest trochę ogłoszeń ale jak jest coś na miejscu to wolę tak. Najlepiej okolice centrum ewentualnie 29listopada
|
Witam
mam problem natury dziwnej, nie mogę wyszukać aplikacji (jest w ogóle niewidoczna/niedostępna) w sklepie play na swoim telefonie, ale na drugim aparacie znajduje ją bez problemu, spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? chodzi o jakąś zgodność czy co? chodzi o zwykłą gre a na obu telefonach jest ten sam android |
Dzięki LanceTS, będzie fajnie po latach wrócić do korzeni. Tylko że do otwarcia tego zostały 3 tygodnie, a ja nigdzie nie moge znaleźć informacji o grafiku zajęć, kosztach i czy multisporta akceptują? Ma ktoś jakieś informacje o tym?
|
keth, nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale może spróbuj skontaktować się z TS Wisła. Oni wiedzą na pewno więcej. Tutaj masz adres e-mail i telefon: [email protected], +48 12 630-45-00.
|
Cytat:
SZYBKEI I BARDZO WAŻNE PYTANIE - GDZIE W KRAKOWIE MOZNA ZROBIĆ NAPIS NA KOSZULKE Z SZYBKIM TERMINEM?!?! |
Na razie Wysłałem maeila do SKWK, ale dotąd zero odwiedzi z ich strony, więc może faktycznie lepiej będzie się na Wiśle spytać, myślałem że to ktoś z poza TS Wisła zakłada tą sekcje. BTW wybiera się ktoś stąd na tą sekcje MMA. Biorąc pod uwagę rosnącą popularność tego sportu, może się to w niedługim czasie stać jedną z flagowych dyscyplin Wisły;)
|
Wiecie o jakimś sylwestrze w Krakowie w klubie dla około 10 osób z lożą w rozsądnej cenie..
|
Zna ktos jakis kod albo wie jak uzyskac kod do aplikacji do biegania runtastic?
|
Mam do sprzedania zloty pierscionek. Gdzie w Krakowie najlepiej go opchnac, zeby miec od razu kase ?
|
Kiiedyś najlepszą cenę miałeś w skupie złota na przeciwko Korony na Limanowskiego.
Ale czy dalej istnieje i dobrą cenę ma to juz nie wiem. |
Czy ktoś widział taki kolor butów ??
http://sportowysklep.pl/upload/produ...86777001_b.jpg Marka jest nieważna (NIKE już takich nie produkuje) - chodzi mi tylko o kolor - skórzane |
Cytat:
|
Orientuje się ktoś gdzie w Krk kupie taką osłonę antyszronową na szybę, zapinaną? (Bonarka, Tesco, etc)
Potrzebuje ją kupić już DZISIAJ,więc info musi być pewne na 100% :) Taka: http://allegro.pl/dopasowana-oslona-...782079772.html |
zakładał ktoś z Was konto na Portfelu Google?
Mieliście jakieś problemy z nr karty? Bo mi za nic w świecie nie chce jej przyjąć |
Jest jakis sposob na tanszy bilet na pociag intercity? Ma ktos jakies znizki, jakis portal co ludzie odsprzedaja bilety?cokolwiek?
|
Gdzie w Krakowie jest największy sklep Intersportu? Chodzi mi o to, żeby wybór był duży.
|
Koło Carrefoura na Zakopiańskiej jest duży Inter Sport, kiedyś był wewnątrz Carrefoura , teraz jest obok, wchodząc po lewej.
|
koleś z allegro ma mi wysłać kilka przedmiotów w tym 2 butelki wina. jakim kurierem będzie najtaniej? bo kombinuje że taka przesyłka to przynajmniej 30zł kosztuje. u reszty sprzedawców płaciłem max 16zł. wiem że oni może mają umowy ale może znacie jakiegoś kuriera co za 15zł to dowiezie?
|
Cytat:
Tu masz promocje PKP: http://intercity.pl/pl/site/oferty-p...ferty-krajowe/ Jak wiedziałem wcześniej że gdzieś jadę to korzystałem z tego: Cytat:
|
Poleci mi ktoś może jakieś miejsce gdzie jest duży wybór marynarek męskich w rozsądnej cenie ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl