![]() |
Proponuję zmianę nazwy wątku na "Nasi pracownicy zatrudnieni na stanowisku piłkarza"
|
Wiem ,że to nie temat dotyczący umięjętności piłkarskich,ale kiedyś w Wiśle na prawej obronie biegał Marcin Baszczyński , jak się teraz patrzy na to ,że teraz tam gra niejaki Szot to pasuje jedynie się rzewnie rozpłakać...
|
Napiszę to raz jeszcze , to samo napisał Arkadiusz Czerepach: za moralny upadek tej "drużyny" odpowiada Kuba Błaszczykowski. Słynna cieszynka .....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam plan na 1 ligę:
- wywalamy cały skład - zatrudniamy wszystkich z Olimpii - Pensje mniejsze o 80% - Utrzymujemy się - ??? - PROFIT! |
Cytat:
|
Cytat:
|
a skoro ploteczki , to rzuciła mi sie dzisiaj w oczy wielka dziura w miejscu lewej dwójki (zęba) unaszej ciemnoskórej gwiazdy ze stuttgartu
k.. jakimtrzeba być patolem , żeby nie ogarnąć sobie zęba na przedzie... |
Serio?
10 znaków. |
Cytat:
|
k.rwa przeciez nawet niewolnikom patrzyli do geby czy ma wszystkie zeby jak nie to nie brali...
sklad Wisly Krakow - lachudry i bezdomni |
Może ma przerwę na papierosa na przykład?
Ktoś wspominał Marcina Baszczyńskiego - ja pamiętam w tamtym okresie nasze rozkminy (wśród znajomych kibiców), że przydałby nam się ktoś jeszcze lepszy w jego miejsce. Serio ... |
Cytat:
|
Biliński to chłop który praktycznie zawsze coś tam trafi, mniej, więcej zależy w jakiej formie jest. Porównajcie go do naszych napastników.
Kwestia wykreowania mu sytuacji idp no ale od czegoś trzeba zacząć. A tak nie ma kto dogrywać za bardzo, nie ma za bardzo kto strzelać. Tak M. Baszczyński, piękne czasy. Dziś np Łukasz Burliga w odniesieniu do realiów, jakby się przydał ... |
Zacna masakracja zarządu Wisły i jej działu sportowego w sprawie Felicio Browna Forbesa (od 20:14):
https://www.soundcloud.com/podcast-t...aj-wislaku-175 |
Dziś wielki dzień. Po 6 miesiącach przerwy, napastnik Wisły wreszcie strzelił gola w meczu ligowym (Lechia 1:1 Wisła):
Wideo: https://www.youtube.com/watch?v=1Yv7L8Y-EeE |
Nie gniewaj się kolego, fajnie, że się cieszysz, ale po cholerę umieszczasz to samo wideo we wszystkich wątkach?
|
Dla reklamy i lepszych wyświetleń. O nic innego nie chodzi :)
Zamieściłem w tych, które dotyczą tematu: walka o utrzymanie (gol Fernandeza to mały kroczek ku utrzymania), w temacie wideo (nie trzeba tłumaczyć), no i tutaj (jako ciekawostka statystyczna dotyczącą piłkarza). Wsio :) Wy też poddawajcie ten link znajomym, gdzieś na portalach społecznościowych, promujcie Wisłę Kraków. Przecież to nie link do mojej strony, tylko Ekstraklasy, ja nic z tego nie mam ;) |
|
Starzyński na trybuny, obok Skvarki i Klimenta. I nie mówię tylko o tym, że zaliczył asystę dla Amiki, ale o tym, że chłop jedyne co robi to biega między przeciwnikami jakby w durnia grał.
Ring to ja też nie wiem po co wszedł. Od zejścia Savica to przestaliśmy grać. |
zabawne jak sie wam zmienila optyka co do Savica
a od zawsze bylo wiadome ze to dobry pilkarz , wysatrczylo ze przyszedl konkretny trener |
A jeszcze niech go doprowadzą do optymalnej formy fizycznej to .... Bez tego żaden Piłkarz nie pokaże w pełni tego co umie.
Oby już niedługo nasz Stefan szalał do 90 minuty, tego sobie życzmy. |
Przecież Sasvic gra caly czas to samo.. po przyjsciu Brzęczka nic się nie zmieniło, wy ślepi jesteście ?
I nie zrozumcie mnie źle, wg. mnie to dobry piłkarz, robi sporo chaosu, tylko coś z psychiką nie teges i zawsze spartoli na końcu.. po prostu nie widzę żadnej zmiany gry po zmianie trenera |
A co grają dla porównania inni? W PL ofensywnego pomocnika ze świecą szukać, chodź trochę tych zagranicznych piłkarzy jest. Ofensywni pomocnicy zawsze w cenie, jak i napastnicy. W tej chwili za niego w sumie kto miałby grać na tej pozycji? Może się w końcu na końcu akcji ogarnie albo nie - wtedy trzeba szukać zastępstwa.
|
Cytat:
Savić nie jest strzelcem, gdyby było inaczej to by do nas nie przyszedł. Ma inne zalety. |
Po przerwie na reprezentacje powinna się wykrystalizować taka kadra:
Biegański - Gruszkowski, Colley, Frydrych, Hanousek - Poletanovic, Fazlagic - Elvis, Fernandez, Savic - Ondrasek Z ławki w obronie: Uryga, Szota, Ring, w środku: Kuveljic, Żukow, skrzydła: Momo, Hugi, (Młyński, Starzyński). Brakuje kogoś z ławki na 10 i 9. Nie wiem jaki temat z tym Turkiem. Na 10 zawsze mogą grać Fernandez z Savicem wymienie (jeden na ławce), wtedy Momo skrzydło w 11. Ale na ataku potrzebujemy kogoś pilnie. Zdenek musi mieć realną opcję, a nie że schodzi i gramy bez napastnika. |
Biegański musi naprawdę popracować nad wykopami , bo albo są bardzo niecelne ,albo ledwie piłka dolatuje do linii środkowej boiska. co prawda wczoraj jedno takie wybicie mu wyszło i Cisse miał dzieki temu okazje , ale ogólnie było słabo.
|
Nasze młode orły w osobach Sobola i Wachowiaka zagrały ogony na wypożyczeniach w swoich klubach.
W sumie po 3 wiosennych meczach Sobol ma 60 minut gry a Wachowiak 32. |
Jeśli ktoś jeszcze się łudził, że Kuba w jakikolwiek sposób nam pomoże na boisku jeszcze, np od przyszłego sezonu to może już przestać. Oficjalna podała informację, że dopiero teraz poddał się operacji, mimo że kontuzji nabawił się we wrześniu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz najwcześniej październik czyli ponad rok bez treningow W wieku 37 lat Co najwyżej mecz pożegnalny mu zostal |
Cytat:
|
Cytat:
Twoim postem pokazales po raz kolejny ze jestes madrzejszy niz wszyscy i kolejny raz egekt ten sam. |
|
Nikt nie pisze,że Mateusz Młyński skręcił staw skokowy?
|
Cytat:
|
bez przesady
|
http://www.90minut.pl/news/318/news3...tuzjowany.html koniec kariery
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl