![]() |
Większość już przed meczem dopisywała Legii 3 pkt a ja mówiłem, że nie wygrają w Gdańsku! :D
|
Wisła 1-0 cracovia (pomagamy Lechii)
Lechia 1-0 Legia ( pomoc Sląskowi) Wisła ?-? Sląsk (czy pomożemy Slaskowi ?) :D czy w sytuacji gdy ŁKS ma 24 pkt ,a pejsy 21 pkt ,juz teraz można powiedzieć ze pejsy zajma 16 lokate bez wzgledu wynikow ostatniej kolejki ?? |
Większość już przed meczem dopisywała Legii 3 pkt a ja mówiłem, że nie wygrają w Gdańsku! :D
|
Co Wy się tak jaracie tą Legią, ja tam jestem bardzo zadowolony bo bardzo prawdopodobne, że to Śląsk będzie mistrzem.
|
I co Legionisci, gdzie ta Wasza pewnosc Siebie teraz? zanikła? Nie bedzie Mistrzostwa w Warszawie - nie bedzie cwaniakowania jacy to jestescie super swietni i najlepsi w ekstraklasie ;)
|
Nie wyobrażam sobie innego scenariusza jak gra ze Śląskiem rezerwowymi i kontuzjowanymi zawodnikami hahaha
|
Śląsk będzie mistrzem ! :)))))))))))))))))))))))))))))))
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cala zaleta płacze mistrza już nie zobaczę,cała Legia żałuje cela to ..uje.
Frajer roku jest na Łazienkowskiej |
A w niedziele remis Ruchu z Lechią :)
|
Dawno się tak nie uśmiałem jak dzisiaj,no może w poniedziałek bardziej.Że zacytuję Dzień Świra w kontekście Legii "taki był mądry a teraz umiera":D Młoda Wisła do boju!nie wierzyłem,że Śląsk się pozbiera aż tak,pełen szacun trzeba trzymać kciuki coby tak zostało!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na następny mecz zostali nam na obronie: Czekaj, Diaz (?), Lamey. Jeżeli Melikson nie zagra to Śląsk z nami raczej wygra.
|
Cytat:
Wiecie jak to sie nazywa, ale spoko macie prawo byc szczesliwi szczesciem innych czyli Slaska :P Gratulacje dla Slaska, Ruchu i Lecha bo walczyli w przeciwienstwie do naszych ....eczek :) |
Cytat:
ŚLĄSK, ŚLĄSK, WKS!!! PS. Ciekawe czy dziś też tylu gości z Warszawy zawita na nasze forum ;) |
Śląsku zapraszamy, i mistrzostwa życzymy :)
|
kopacze muszą wiedzieć, że jak zagrają na 100 %, to nie mają czego szukać w Krakowie. Mieli 29 kolejek aby walczyć, w tej mają być na wakacjach!
DO WSZYSTKICH KIBICÓW WKS-U, PRZYJEŻDŻAJCIE DO KRAKOWA ABY RAZEM ŚWIĘTOWAĆ MISTRZOSTWO!! - |
Nienawidzę podkładania się i przekrętów, ale pamiętam rok 1993 i przekręcone 6-0 - a następnie później święte oburzenie legionistów, twierdzących (do dzisiaj niektórzy), że wszystko było w jak najlepszym porządku.
A więc teraz czas na zwycięstwo Śląska, najlepiej takie, które będzie równie przekonywujące dla naszych kolegów ze stolicy :) |
gramy na luzie, Wisełko gramy na luzie :D
|
Cytat:
Mistrzem bedzie... Amica. Zobaczycie. Naszym sie ....a na pozegnanie z kibicami zachce grac i urwa punkty Slaskowi a czuje tez, ze Ruch sfrajerzy z Lechia i tez zaliczy wpadke. No a Amica psim swedem w koncowce wcisnie babola jak dzis i wymeczy a jak nie bedzie szlo to sedzia wkroczy do akcji. |
Niech po prostu probierz zafunduje im przez meczem trening 3 godzinny na wysokiej intrensywności
|
Cytat:
|
Nikt nie mówi o podkładaniu wystawmy po prostu nasze największe "gwiazdy" i będzie pozamiatane, nasi pokazują zaangażowanie po 29 kolejkach oni powinni iść na kolanach z tego Zabrza...
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że nasze patałachy puszczą ten mecz Śląskowi, a potem większości tego składu nie będę musiał już nigdy na Reymonta oglądać. Wspólna radość ze Śląskiem trochę osłodzi ten chujowy sezon.
Legiunia solidnie sobie zapracowała na to co się dzisiaj stało. Prawda jest jednak taka, że taki trener jak Skorża absolutnie na podwójną koronę nie zasłużył. Jak można było s.......ić to mistrzostwo wie tylko Skorża. Choć znając go pewnie nie wie. |
Cytat:
myślę, że jeśli nasi kopacze za ambitnie podejdą do meczu, to trzeba rozerwać (oczywiście, aby krzywdy nie zrobić) bramkarza Śląska :) nie ma możliwości, aby Śląsk nie wyjechał z R22 z 3 pkt. :) |
Powiem tylko tyle : niejaki Maciej Skorża to największy gamoń i frajer PMSZ'u przebił wszystkich i wszystko ! powinien facet zmienić zawód i zająć się czymkolwiek innym np; szydełkowanie i w sam raz pasuje do nowej piosenki pod reprezentację PZPN .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl