![]() |
Mam problem z operą mimi, to znaczy za dużo mi pobiera danych z pakietu, dziesięć razy wiecej niż powino, dodam że mam wyłączne wczytywanie obrazków. Mam dwie opery jedną starszą drugą nowszą i na obu tak strasznie ciegnie od paru dni że aż głowa boli.
|
Cytat:
Kurde, nie chce Cię martwić, ale Xavi był chyba rekordzistą ja po zerwaniu wrócił w ciągu...20tygodni. U mnie w klubiku w którym kopałem, chłopak zerwał krzyżowe to dwa lata mu to zajeło. Ale chyba na kiepskiego lekarza trafił. |
Nie na kiepskiego, ale żeby w NFZ dostać termin na rekonstrukcje to musisz troche troche poczekać. I jeżeli faktycznie zerwałeś więzadła i chcesz wrócić w przeciągu 2 tygodni, to ja nie wiem czego i kogo Ty się nasłuchałeś.
|
W amatorskim wydaniu futbolu to wiele osób nie wraca do grania w piłkę. Kolega zerwał więzadła to na stopniu powiedzmy pólamatorskim z łatwieniem lekarzy w Piekarach Śląskich, dojście do pełnej sprawności kolana zajęło cały rok. Niestety chłopak miał pecha bo za niespełna kolejny rok więzadła znowu puściły i dał sobie spokój z graniem, nawet tak pokopać na hali nie może.
|
Cytat:
w 2 tygodnie to mozesz co najwyzej zaczac o kulach chodzic,to jest sprawnosc jaka mozesz uzyskac po zabiegu. Jesli zalezy Ci na czasie i masz pieniadze moge Ci dac kontakt do byłego rehabilitanta/fizjoterapeuty Wisły. Po rekonstrukcji dosc szybko postawił mnie na nogi,jak i wielu innych. |
Jak sprawdzić czy działa zawór bezpieczeństwa?
|
Rondo Ofiar Katynia.
Jaki objazd polecacie jadąc od Zabierzowa na ul. Opolską? Słyszałem, że w tym tygodniu to już w ogóle jakaś masakra żeby pokonać ten odcinek. Podszywasz: Dzięki bardzo. Twoja trasa to wydaje się - "kawał drogi" :) ale jutro spróbuje. Wyjdzie w praniu, którędy pojadę albo I-sza opcja albo II-ga. Dzięki za pomoc! |
Cytat:
Edit: Jeżeli za długi pierwszy wariant to spróbuj przez Chełmońskiego do Łokietka, dla ułatwienia Chełmońskiego to ta przy Fordzie Partnerze. Wylatujesz na Łokietka 300 metrów od przejazdu kolejowego i dalej już z górki. |
Cytat:
|
Mam pytanie w związku z jutrzejszym turniejem FIFY 11 ... jak dostać się do okrąglaka ? :P
|
Wysiadasz z tramwaju od strony błoń i wchodzisz w kierunku trybuny. Bramki powinny być otwarte jeżeli nie to zapytaj ochroniarza zawsze się tam jakiś kręci. od Reymonta chyba się nie da bo na kortowym są materiały budowlane.
|
Tak też myślałem ;] danke ;]
|
do okrąglaka od reymonta mozna przejść tak jak piłkarze przechodzą na trening, czyli za stacją w lewo, obok boiska, i przez brame do okrąglaka.
|
Takie glupie pytanie,
jaka szybkosc zapisu/odczytu pendrive'a mozna uznac za dobra lub bardzo dobra ? |
Jest jakiś druk pisma które trzeba wypełnić gdy nie chce się przedłużyć umowy z Orange?Czy można własnoręcznie na zwykłej kartce napisać takie podanie?
edit.Dziękuję za odpowiedź |
Możesz sam napisać, albo na druku w salonie Orange.
Przykład: Warszawa, 2010-…-… PTK Centertel Sp. z o.o. ul. Skierniewicka 10a 01-230 Warszawa Xxxx Xxxxxx konto: X.XXXX numer: XXXXXX ul. KOD POCZTOWY R E Z Y G N A C J A Uprzejmie informuję, że zachowując 30 dniowy okres wypowiedzenia rezygnuję z korzystania z Państwa usług, jak operatora telefonicznego odnośnie numeru XXXXXXXXX. Proszę o potwierdzenie otrzymania niniejszej rezygnacji. Z poważaniem XX XXXXX |
Ściągnąłem sobie windowsa black edition jako pil iso. Mam pytanie odnośnie wypalenia go na płycie. W nero jest opcja "nagraj obraz na dysk" i "utwórz dysk z danymi" którą opcją nagrać ten system żeby działało jak będe instalował? ?
impreza dzięki! |
Cytat:
|
Cytat:
bodajrze w cenie 100 -120 zł Tomo--> zmień tego gifa bo wzroku nie moge oderwać ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A brat zadowolony ? Napisz mi na priv czy wszystko ok z tym telefonem, czy ma jakieś mega znaczacę wady itd. |
Cytat:
Może bym znowu zaczał telewizje oglądać jakby u nas takie programy puszczano:lol: |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=xWBBS5Bc6nY Ola Szwed . Buhahahahaha nieźle ją wykarmili w tej rodzinie zastępczej że ma takie melony !!! |
zajebiste te linki ! dzięki chłopaki !
(połowa forum już pewnie ściąga spodnie) ;] |
Cytat:
O kurdę, szkoda że temat ' to i owo na luziku ' jest tylko na tematy kibicowskie, przydałby się tutaj w hydeparku taki dział. |
Nie wiem gdzie wrzucić, jak cos to prosze o przeniesienie.
Mógłby ktoś mi podać linka do PEŁNEJ WERSJI gry Wheels of steel Extreme truckers ? Tak bridgeburner - Dzięki! |
Jak rozumiem miałeś tą gre na myśli??:
18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 Jeśli tak to: http://www.fileserve.com/file/Tp9M2t...UruK.part1.rar http://www.fileserve.com/file/esreYp...UruK.part2.rar lub http://www.filesonic.com/file/632638...UruK.part1.rar http://www.filesonic.com/file/632638...UruK.part2.rar linki do stosowania zamiennie Jeśli to łamie w jakikolwiek sposób regulamin forum to prosze usunąć post |
remontuje pokoj, czas go pomalowac.
Ktoś moze moglby pomoc dobrac kolorystyke etc ? Ktos siedzi w temacie ? Priv |
Mam takie pytanie. Dziś dzwonił do mnie kolega mi mówił mi, że gra muzyka oczekiwania jak do mnie dzwoni. Szczerze mówiąc byłem w szoku bo takiej usługi nie zmawiałem. Jestem w Orange. Mam tel na kartę wie ktoś jak to wyłączyć ?
|
Cytat:
- SMS o treści WYLACZ pod numer 3333 - wybranie odpowiedniej opcji pod numerem *3333 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl