Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

damian755 08.02.2011 15:58

Mam problem z operą mimi, to znaczy za dużo mi pobiera danych z pakietu, dziesięć razy wiecej niż powino, dodam że mam wyłączne wczytywanie obrazków. Mam dwie opery jedną starszą drugą nowszą i na obu tak strasznie ciegnie od paru dni że aż głowa boli.

Proud 08.02.2011 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maro olTSkul (Post 1048525)
Potrzebny Jakiś dobry a niedrogi doktor znający sie na kolanach . Zerwałem więzadła i potrzebuje szybko (2 tyg.) odbudować .
Kiedyś chodziłem do Urbana na Wisłe , ale to już przeszłość- poszedł do repry

Może naderwałeś?

Kurde, nie chce Cię martwić, ale Xavi był chyba rekordzistą ja po zerwaniu wrócił w ciągu...20tygodni.

U mnie w klubiku w którym kopałem, chłopak zerwał krzyżowe to dwa lata mu to zajeło. Ale chyba na kiepskiego lekarza trafił.

Jachcik 08.02.2011 16:46

Nie na kiepskiego, ale żeby w NFZ dostać termin na rekonstrukcje to musisz troche troche poczekać. I jeżeli faktycznie zerwałeś więzadła i chcesz wrócić w przeciągu 2 tygodni, to ja nie wiem czego i kogo Ty się nasłuchałeś.

tomo 08.02.2011 16:52

W amatorskim wydaniu futbolu to wiele osób nie wraca do grania w piłkę. Kolega zerwał więzadła to na stopniu powiedzmy pólamatorskim z łatwieniem lekarzy w Piekarach Śląskich, dojście do pełnej sprawności kolana zajęło cały rok. Niestety chłopak miał pecha bo za niespełna kolejny rok więzadła znowu puściły i dał sobie spokój z graniem, nawet tak pokopać na hali nie może.

szprotson 08.02.2011 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1048617)
W amatorskim wydaniu futbolu to wiele osób nie wraca do grania w piłkę. Kolega zerwał więzadła to na stopniu powiedzmy pólamatorskim z łatwieniem lekarzy w Piekarach Śląskich, dojście do pełnej sprawności kolana zajęło cały rok. Niestety chłopak miał pecha bo za niespełna kolejny rok więzadła znowu puściły i dał sobie spokój z graniem, nawet tak pokopać na hali nie może.

ja mialem zerwane,zrobili mi ale dalej cos dokucza i wrocić do piłki takiej jakiej grałem nie mogłem.Teraz w grudni wycieli mi łąkotke debile w szpitalu,bo poszedłem na szybko bez bawienia sie w lekarzy etc i niestety, mam naderwane krzyzowe i czekam az mi wykreci kolano i znowu rekonstrukcja acl.

w 2 tygodnie to mozesz co najwyzej zaczac o kulach chodzic,to jest sprawnosc jaka mozesz uzyskac po zabiegu.
Jesli zalezy Ci na czasie i masz pieniadze moge Ci dac kontakt do byłego rehabilitanta/fizjoterapeuty Wisły. Po rekonstrukcji dosc szybko postawił mnie na nogi,jak i wielu innych.

WiślakMyślenice 08.02.2011 18:42

Jak sprawdzić czy działa zawór bezpieczeństwa?

bondTSW 08.02.2011 18:44

Rondo Ofiar Katynia.
Jaki objazd polecacie jadąc od Zabierzowa na ul. Opolską?
Słyszałem, że w tym tygodniu to już w ogóle jakaś masakra żeby pokonać ten odcinek.

Podszywasz:
Dzięki bardzo. Twoja trasa to wydaje się - "kawał drogi" :) ale jutro spróbuje.
Wyjdzie w praniu, którędy pojadę albo I-sza opcja albo II-ga. Dzięki za pomoc!

podszywacz 08.02.2011 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 1048683)
Rondo Ofiar Katynia.
Słyszałem, że w tym tygodniu to już w ogóle jakaś masakra żeby pokonać ten odcinek.

Pasternik - Ojcowska - Gaik - Łokietka - Pachońskiego - Wyki - Opolska. Pracuję niedaleko i często korzystam z tego objazdu. Avatar mistrzostwo świata :-D

Edit: Jeżeli za długi pierwszy wariant to spróbuj przez Chełmońskiego do Łokietka, dla ułatwienia Chełmońskiego to ta przy Fordzie Partnerze. Wylatujesz na Łokietka 300 metrów od przejazdu kolejowego i dalej już z górki.

South 08.02.2011 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 1048683)
Rondo Ofiar Katynia.

Podszywasz:
Dzięki bardzo. Twoja trasa to wydaje się - "kawał drogi" :) ale jutro spróbuje.
Wyjdzie w praniu, którędy pojadę albo I-sza opcja albo II-ga. Dzięki za pomoc!

ja zazwyczaj jeżdże tak że na skrzyżowaniu przed sparem,witkiem itd. skrecam na modlniczke ,tam do góry wyjeżdzam na drodze na olkusz / bodaj to jest Jasnogórska dalej jadę w strone Krakowa i w zależnosci od korków ,albo pod Salonem Forda skręcam w lewo i przez te osiedlowe dróżki, wyjeżdżam koło Shella na Opolskiej ,albo jadę dalej i zawracam sobie koło salonu Toyoty pomiędzy słupkami i dalej przez parking makro i wyjeżdżam przy Ikei ...

Ivory1906 08.02.2011 21:40

Mam pytanie w związku z jutrzejszym turniejem FIFY 11 ... jak dostać się do okrąglaka ? :P

wiślak 86 08.02.2011 21:56

Wysiadasz z tramwaju od strony błoń i wchodzisz w kierunku trybuny. Bramki powinny być otwarte jeżeli nie to zapytaj ochroniarza zawsze się tam jakiś kręci. od Reymonta chyba się nie da bo na kortowym są materiały budowlane.

Ivory1906 08.02.2011 22:00

Tak też myślałem ;] danke ;]

Fuks 08.02.2011 22:15

do okrąglaka od reymonta mozna przejść tak jak piłkarze przechodzą na trening, czyli za stacją w lewo, obok boiska, i przez brame do okrąglaka.

mic 08.02.2011 22:40

Takie glupie pytanie,

jaka szybkosc zapisu/odczytu pendrive'a mozna uznac za dobra lub bardzo dobra ?

LuKaS TSW 09.02.2011 10:51

Jest jakiś druk pisma które trzeba wypełnić gdy nie chce się przedłużyć umowy z Orange?Czy można własnoręcznie na zwykłej kartce napisać takie podanie?

edit.Dziękuję za odpowiedź

John1906 09.02.2011 11:02

Możesz sam napisać, albo na druku w salonie Orange.
Przykład:
Warszawa, 2010-…-…

PTK Centertel Sp. z o.o.
ul. Skierniewicka 10a
01-230 Warszawa

Xxxx Xxxxxx
konto: X.XXXX
numer: XXXXXX
ul.
KOD POCZTOWY

R E Z Y G N A C J A

Uprzejmie informuję, że zachowując 30 dniowy okres wypowiedzenia rezygnuję z korzystania z Państwa usług, jak operatora telefonicznego odnośnie numeru XXXXXXXXX.

Proszę o potwierdzenie otrzymania niniejszej rezygnacji.

Z poważaniem

XX XXXXX

TSW Fanatyk 09.02.2011 11:16

Ściągnąłem sobie windowsa black edition jako pil iso. Mam pytanie odnośnie wypalenia go na płycie. W nero jest opcja "nagraj obraz na dysk" i "utwórz dysk z danymi" którą opcją nagrać ten system żeby działało jak będe instalował? ?

impreza dzięki!

impreza 09.02.2011 11:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 1048881)
Ściągnąłem sobie windowsa black edition jako pil iso. Mam pytanie odnośnie wypalenia go na płycie. W nero jest opcja "nagraj obraz na dysk" i "utwórz dysk z danymi" którą opcją nagrać ten system żeby działało jak będe instalował? ?

Nagraj obraz na dysk.

bridgeburner 09.02.2011 12:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1048528)
co za kur a bieda u naszych operatorów jest....

- w zetafonie nie ma motoroli flipout.
- w erze mix w ogóle nie mają motoroli
- w heyah mix też nie mają motoroli
- w plusie dla odmiany...też nie mają
- a w tych pelikanach i innych zwierzętach z orange mają kosmiczne ceny.

kuzwa, nie mamy jakiś innych operatorów co sprzedają komórki ?

Te wszystkie 36,6, 69, sami swoi i inne kwiatki mają komórki w swojej ofercie ???

Jest w Play na pewno bo zamawiałem dla brata
bodajrze w cenie 100 -120 zł

Tomo--> zmień tego gifa bo wzroku nie moge oderwać ;)

Jot 09.02.2011 13:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1048906)

masz tu coś lepszego: http://www.youtube.com/watch?v=e7HTPJ4-0uI :D

nbp 09.02.2011 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1048906)
Jest w Play na pewno bo zamawiałem dla brata
bodajrze w cenie 100 -120 zł

wiem że są w playu, ale właśnie mam tam numer już, i nie chce dalej być w playu. Także szukałem tej komórki w innych miejscach, ale widzę że nikt poza orange i ich holendarnymi cenami nie ma tego telefonu.
A brat zadowolony ? Napisz mi na priv czy wszystko ok z tym telefonem, czy ma jakieś mega znaczacę wady itd.

bridgeburner 09.02.2011 14:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jot (Post 1048934)

:D
Może bym znowu zaczał telewizje oglądać
jakby u nas takie programy puszczano:lol:

nbp 09.02.2011 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1048940)
:D
Może bym znowu zaczał telewizje oglądać
jakby u nas takie programy puszczano:lol:

to czaj to :
http://www.youtube.com/watch?v=xWBBS5Bc6nY

Ola Szwed .

Buhahahahaha nieźle ją wykarmili w tej rodzinie zastępczej że ma takie melony !!!

blanco 09.02.2011 14:36

zajebiste te linki ! dzięki chłopaki !
(połowa forum już pewnie ściąga spodnie) ;]

nbp 09.02.2011 14:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1048948)
zajebiste te linki ! dzięki chłopaki !
(połowa forum już pewnie ściąga spodnie) ;]

haha, konto premium na filesonic kupione za złotówę na allegro na 48 h, JDownloader ściągnięty i lecimy z filmami :D

O kurdę, szkoda że temat ' to i owo na luziku ' jest tylko na tematy kibicowskie, przydałby się tutaj w hydeparku taki dział.

Wisslak 09.02.2011 14:48

Nie wiem gdzie wrzucić, jak cos to prosze o przeniesienie.

Mógłby ktoś mi podać linka do PEŁNEJ WERSJI gry Wheels of steel Extreme truckers ?

Tak bridgeburner - Dzięki!

bridgeburner 09.02.2011 14:54

Jak rozumiem miałeś tą gre na myśli??:
18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2
Jeśli tak to:
http://www.fileserve.com/file/Tp9M2t...UruK.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/esreYp...UruK.part2.rar
lub
http://www.filesonic.com/file/632638...UruK.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/632638...UruK.part2.rar

linki do stosowania zamiennie
Jeśli to łamie w jakikolwiek sposób regulamin forum to prosze usunąć post

szprotson 09.02.2011 16:54

remontuje pokoj, czas go pomalowac.
Ktoś moze moglby pomoc dobrac kolorystyke etc ? Ktos siedzi w temacie ? Priv

Marcinnno 09.02.2011 16:56

Mam takie pytanie. Dziś dzwonił do mnie kolega mi mówił mi, że gra muzyka oczekiwania jak do mnie dzwoni. Szczerze mówiąc byłem w szoku bo takiej usługi nie zmawiałem. Jestem w Orange. Mam tel na kartę wie ktoś jak to wyłączyć ?

Jot 09.02.2011 17:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 1049006)
Mam takie pytanie. Dziś dzwonił do mnie kolega mi mówił mi, że gra muzyka oczekiwania jak do mnie dzwoni. Szczerze mówiąc byłem w szoku bo takiej usługi nie zmawiałem. Jestem w Orange. Mam tel na kartę wie ktoś jak to wyłączyć ?

ORANGE:
- SMS o treści WYLACZ pod numer 3333
- wybranie odpowiedniej opcji pod numerem *3333

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl