Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

FraMat 08.07.2013 17:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321507)
:rotfl:

Ludzie - pomalowali kawałek asfaltu!

A co mieli jeszcze góry i drzewa pomalować? Albo strumyki?
Nie chodzi o żadne zniszczenia czy szkody, ale o buractwo.

TeeS 08.07.2013 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321518)
Za asfalt +10, za kamienie i murek +30 do ligi chuliganów :lol:

Ale niestety - 200 za to, ze dali się złapać :D

Hmm... śmieszne. Jedź jeszcze wy....... w trawę opakowanie po batonie. Część "turystów" od razu poczuje się bardziej swojsko.

wolfy 08.07.2013 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1321519)

No i?
Wybacz, ale ja się nie poczuwam do współodpowiedzialności, a robienie afery z czegoś takiego autentycznie mnie bawi.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TeeS (Post 1321520)
Hmm... śmieszne. Jedź jeszcze wy....... w trawę opakowanie po batonie. Część "turystów" od razu poczuje się bardziej swojsko.

E, to za mało epickie. Zbieram właśnie ekipę do Tatrzańskiego Parku Narodowego. Wygolimy herb Cracovii na dupie niedźwiedziowi. Jak już mają o czymś pisać, to niech to będzie faktycznie interesujące:lol:

WiślakMyślenice 08.07.2013 17:50

Cytat:

A bo to pierwszy raz widzisz wrzut na własności publicznej/gminnej/prywatnej/miejskiej? Jakoś o zabytkowych przywiślańskich murach nikt nie podjął debaty, że buractwo z kazimierza niszczy cudzą własność.

Cytat:

Dokładnie, pier*dolniemy następnym razem największą w dziejach Polski sektorówkę na Rysach "zAJawione Zakopane" ;]

wiesniak84 08.07.2013 17:51

No właśnie, że tam naśmiecone jak na wysypisku przez turystów to nikt nie napisał.

Savik 08.07.2013 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321507)
:rotfl:

Ludzie - pomalowali kawałek asfaltu! Ani to zabytek, ani miejsce o szczególnym znaczeniu przyrodniczym. Chwały to nie przynosi, ale nie wiem czy trzeba być większym idiotą żeby robić z tego newsa, czy - się tym przejmować.

Jak Cię to tak bardzo boli, to zasuwaj tam z wałkiem a potem jeszcze przeproś za kolesi.

:haha:

Jak Ci napiszę Twoje nazwisko na czyimś domu w stylu "Wolfy Wita" to jest Tobie głupio, czy debilowi, który tak zrobił?

wolfy 08.07.2013 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1321524)
Jak Ci napiszę Twoje nazwisko na czyimś domu w stylu "Wolfy Wita" to jest Tobie głupio, czy debilowi, który tak zrobił?

Zaskoczę Cię, ale to nie jest moje nazwisko. I autentycznie by mnie to waliło.

Savik 08.07.2013 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321525)
Zaskoczę Cię, ale to nie jest moje nazwisko. I autentycznie by mnie to waliło.

Udajesz? Czy naprawdę nie rozumiesz????

wolfy 08.07.2013 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1321527)
Udajesz? Czy naprawdę nie rozumiesz????

Nie udaję. Serio miałbym to gdzieś.

Savik 08.07.2013 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321528)
Nie udaję. Serio miałbym to gdzieś.

Przykro mi

wolfy 08.07.2013 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1321531)
Przykro mi

Spoko. Jak to napisali w komentarzach na "fb" - takich jak ja powinno się powystrzelać :D
Taka znieczulica, że jak zobaczyłem ten artykuł to parsknąłem śmiechem. A po przeczytaniu kilku komentarzy w tym temacie nie mogłem się już powstrzymać.

Jednak na miejscu prezydenta RP opuściłbym flagi do połowy masztu i odwołał nasz mecz z Górnikiem (z walkowerem dla nas).
No i zamknąłbym stadion Cracovii na cały sezon. Tak na wszelki wypadek...

Gwiaździsty 08.07.2013 18:46

Obawiam się, ze to wielkie "wydarzenie" da pretekst do wprowadzenia przez Tuska ...stanu wojennego czyli zawieszenia swobód obywatelskich (i tak już ograniczonych) i zamknięcia opozycji w więzieniach. :)

huberix 08.07.2013 20:21

Ale to byl rezerwat. Rowniez uslyszalem to w radiu i pierwsza mysl
- Boze, mam nadzieje ze to Cracovia ( z duzej litery ale szacunek jakis sie nalezy)
potem patrze na necie i d..a . Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi a tak syfiascie wykonane napisy.
Tacy panowie powinni miec rzeczywiscie zakaz wstepu na R22. DLA MNIE NIE SA KIBICAMI WISLY

KacpiTSW 08.07.2013 20:59

Czytam i nie dowierzam, czy Wy na prawdę nie macie swoich własnych problemów tylko musicie się przejmować że jakiś ktoś podpisal się na asfalcie?

Rezerwat czy nie rezerwat - co to za różnica? Jest i już, na ch*j drążyć temat?

Lenny_77 08.07.2013 21:00

Po wejściu na stadion gość powinien dostać takiego liścia , żeby się nakrył nogami idiota

enzo 08.07.2013 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KacpiTSW (Post 1321553)
czy Wy na prawdę nie macie swoich własnych problemów (...) ?

Nie.

/10zn./

!!IRIVER!! 08.07.2013 21:37

Poziom tego zajścia podobny trochę jak niegdyś walka żydków z kiblami, no ale cóż poradzisz...

Ogryzek 08.07.2013 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez huberix (Post 1321544)
- Boze, mam nadzieje ze to Cracovia ( z duzej litery ale szacunek jakis sie nalezy)
potem patrze na necie i d..a . Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi a tak syfiascie wykonane napisy.
Tacy panowie powinni miec rzeczywiscie zakaz wstepu na R22. DLA MNIE NIE SA KIBICAMI WISLY

Spuść ciśnienie bo aż w patos śmieszności popadasz. Są kibicami Wisły ale przy okazji głupkami. Dostaną karę plus pokryją koszty usunięcia napisów i tyle afery było.

Może jeszcze zburzmy całe Krzeszowice bo goście byli z tego miasta:)

fialo 08.07.2013 22:03

Huberix weź już wróć do swojej krainy Football Managera i ciesz się, że ci mama pozwala w wakacje po wieczorynce w Internetach siedzieć, a nie będziesz mówić kto jest, a kto nie kibicem Wisły.

Urocza jest ta grupka, która daje o sobie znać, tylko wtedy jak wyemitują w TVN (pogratulować swoją drogą doboru wiadomości w serwisie informacyjnym - jakiś ksiądz proboszcz odchodzi z parafi i napisy na asfalcie :D ) o kibolach. Dostarczacie kosmici rozrywki.

Chłopaki zapewne na bombce poszli w teren, przedstawili trochę świętej prawdy na asfalcie czy innym kamieniu. A wy rozkminiajcie dalej ;)

PS. Pochwalcie się lepiej ile karnetów wykupiliście. Przekroczyliście w sumie 1, czy szacunki zbyt optymistyczne :lol: ?

szprotson 08.07.2013 22:11

pamietajcie by zrywać wszelkie vlepki Wisły, w koncu to niszczenie mienia i naklejone przez buraka.

ja .......e :D myślałem ze przeczytam tutaj o super marketingowej akcji Wisły nt. nowych koszulek i karnetów a tutaj wrzawa jakaby conajmniej zajebali wszystie zwierzęta w rezerwacie po czym je zgwałcili na oczach przechodniów.Dlaczego nigdzie nie czytam o bandytach którzy ida czy to na Morskie Oko i np wyżynają na drzewach swoje inicjały ? Albo o tych co wrzucają monety i niszcza dno akwenu ?

Pomalowali, złapali ich - karą powinno byc przywrócenie do poprzedniego stanu faktycznego poszkodowanych kamieni.

KOMINEK 08.07.2013 22:19

do stany pierwotnego czyli albo zamalować głazy w rezerwacie albo co rozpuszczalnikiem myć? Nawaleni picusie narobili wiochy a wy ich bronicie ? co innego namalować grafa na murze u nas w Krakowie a co innego po pijaku malować na głazach w rezerwacie. Wiocha aż wstyd

wolfy 08.07.2013 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1321561)
do stany pierwotnego czyli albo zamalować głazy w rezerwacie albo co rozpuszczalnikiem myć?

No, z grubsza to tak. Zmyć rozpuszczalnikiem. Nie powinien raczej zniszczyć struktury kamienia ani zabytkowego asfaltu (chociaż tutaj kto wie - w końcu to krajowy asfalt):rotfl:

Nie zauważyłem żeby ktokolwiek bronił autorów, raczej ludzie robią sobie jaja z kolesi którzy przeżywają całe zajście jak stonka wykopki.

Wojtas 08.07.2013 23:01

Ja mysle ze napisy są robotą Zdzicha Kapki w ramach zadoscuczynienia za ostatnie wpadki
Marketing musi dzialac!

wiesniak84 08.07.2013 23:19

Weź ty kominek sie ogarnij prosze ja ciebie sam wioche robisz. A hubertix ktory pisze o jakimkolwiek szacunku do zydow... szkoda slow. Boze widzisz i nie grzmisz.

KOMINEK 09.07.2013 07:42

Nie ogarnę się i nie przeżywam ale jest mi wstyd. Jak się coś robi to trzeba wiedzieć jak gdzie i kiedy. Ostatnio w mediach każdy jak może jeździ po Wiśle, hasło bij starego mistrza jest w modzie. Wreszcie warszawka może ogrywać się za lata upokorzeń.Marka naszego klubu leci na łeb na szyję stadion świeci pustkami. I każdy taki news to kolejny kop w nas.

WiślakMyślenice 09.07.2013 07:47

Cytat:

I każdy taki news to kolejny kop w nas.

Kop może w ludzi takich jak Ty i część tego forum, polskiego społeczeństwa. Niestety tylko nieliczni potrafią używać mózgu do najprostszych stwierdzeń (prawdopodobnie pod wpływem alko, głupota, idiotyzm, chęć "szpanu"). Takich "kibiców" znajdziesz w każdym klubie. Tak jak napisał Wolfy, sami rozdmu.....cie niepotrzebnie temat, przeżywając go jak dziewczyna pierwszy stosunek.

elliot_ness 09.07.2013 08:08

Niestety większą krzywdę Wiśle w mediach wyrządza miernota Kapka swoimi popisami niż paru debili ze spreyami

KOMINEK 09.07.2013 08:44

Nie to nie kop we mnie bo jak chodziłem na Wisłę tak będę chodził. Ale jest to kop w klub.

Widzisz ja uważam że Wisła to zespół piłkarski, pracownicy, działacze, właściciel i oczywiście kibice. Przez kibiców rozumiem fanatyków, tych co dawniej na X siedzieli, pikników, sezonowców. To wszystko tworzy nasz klub.Gdy wszystkie te elementy współgrają i gdy jedna z tych grup nie będzie się uważała za jedynie prawdziwą Wisłę klub będzie rósł. Jeśli nie będziemy się staczać.

Lukasz 09.07.2013 08:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1321578)
Kop może w ludzi takich jak Ty i część tego forum, polskiego społeczeństwa. Niestety tylko nieliczni potrafią używać mózgu do najprostszych stwierdzeń (prawdopodobnie pod wpływem alko, głupota, idiotyzm, chęć "szpanu"). Takich "kibiców" znajdziesz w każdym klubie. Tak jak napisał Wolfy, sami rozdmu.....cie niepotrzebnie temat, przeżywając go jak dziewczyna pierwszy stosunek.

Najlepiej zamieść temat pod dywan po to by znaleźli się naśladowcy - o to Ci chodzi? :shock: :P

Pepsaj 09.07.2013 08:58

Czytam i nie wierzę.

W zasadzie to może pogratulujmy tym imbecylom, w sumie rozsławili Wisłę.

Ludzie, walnijcie się w czoło, jak nie widzicie, że to wstyd dla klubu i takie zachowania się powinno tępić. Wstyd i żenada. A jak komuś obojętne gdzie zostały wybazgrane te napisy i w ogóle są mu obojętne bazgroły na murach (np. dlatego, że przecież Carcovia też bazgroli - świetne tłumaczenie - brawo! <spoko>) to tylko o nim świadczy.

dizzy 09.07.2013 09:15

Kompletne buractwo.
Narobili debile dziadostwa i obciachu klubowi. Myślę, że nawet większego niż Oproiescu. Prawda jest taka, że o aferze z tym pożal się Boże Rumunem słyszało może z 10% ludzi w Polsce. 90% nie, bo ma gdzieś piłkę. Ale co to jest Morskie Oko to te 90% wie. I jak usłyszy co się stało to będzie miało odpowiedni stosunek do czegoś zwanego Wisła Kraków. Tak, do Wisły a nie do tych dupków, którzy to nasmarowali.
Może by tak klub to posprzątał na własny (myślę niewielki koszt). Zapewniam, że o tym też by napisali i nagłośnili. I z całego syfu klub wyszedłby z twarzą. A dla głupków zakaz wejścia na stadion.

Dariook 09.07.2013 09:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez huberix (Post 1321544)

Weź ochłoń chłopie bo brednie wypisujesz i tyle. No ale taki urok internetu, że każdy może pisać co tam mu w małym mózgu siedzi.

"Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi" - WTF?! Coś ty się kur.wa kolorowego grafu spodziewał, czy może ekstra herbiku S.A...

Jak dla mnie ty nie jesteś kibicem Wisły, ty jesteś ....a gatunek pod ochroną więc twoje miejsce jest w tym bezczeszczonym przez Wiślaków rezerwacie przyrody. O ile oczywiście morskiego oka nie zdążyli wypić, bo i takie doszły mnie słuchy.

PS.
Dzisiaj planowana akcja na Giewoncie. Oj będzie się działo! Zapraszam do lajkowania.

huberix 09.07.2013 09:38

Mi nawet nie chodzi o ten ... rezerwat ale o to ze nie dosc iz smieja sie z nas za studenta to jeszcze to i wszedzie po nas jezdza.
Dla cb moge byc kim chce : gwiazda rocka,kina a nawet siatkowki :)

wiesniak84 09.07.2013 09:45

Jak takie śmianie ciebie rusza to co zrobisz jak dajmy na to Wisła spadnie. Wtedy dopiero śmiechy będą. A ty zapadniesz się pod ziemię ze wstydu czy zmienisz wiarę?

WISŁAZWE 09.07.2013 09:53

Pomalowali - stało się. Oni poniosą konsekwencje. Nie Wy i nie wasz ''kodeks'' będzie zarządzał im kary i tyle w temacie. Sami robicie teraz z tego wielką aferą, rozdmuchując i dając pożywkę mediom. Co chcecie pokazać za monitora jeden z drugim? Co podjęliście już decyzję kto może być Kibicem Wisły a kto nie? Kiedy będzie egzekwować zakaz stadiony? Od soboty czy dopiero od meczu z Górnikiem Zabrze?

Dariook 09.07.2013 10:02

Powiem więcej...

Wszystko wskazuje na to, że było to akcja parchatych. Jak widać dopięli swego...Wisła została skompromitowana na oczach całej Polski, jak nie Europy.

Ciężko być kibicem Wisły w dzisiejszych czasach, ehh.

Pepsaj 09.07.2013 10:20

No właśnie, więc jednak przyznajecie, że to WISŁA została skompromitowana. I to chodzi, nam, 'cwaniaczkom zza monitora'. O to samo co Wam, o dobre imię klubu.
Jeśli to robota Cracovii - to źle, ale jeśli kibiców Wisły to lepiej? Bo takie odnoszę wrażenie po lekturze wcześniejszych postów... Moim zdaniem nie, wcale nie lepiej...
A co do tego, że sami rozdmu.....my sprawę.... Dajcie spokój z takim "argumentem". Rozmawiamy o tym we własnym gronie, wymieniamy opinię. W jaki sposób dyskusja na tym forum rozdmuchuję aferę na pół Polski?

dizzy 09.07.2013 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1321596)
Pomalowali - stało się. Oni poniosą konsekwencje.

Oni też. Tylko, że to już mało kogo będzie obchodziło.
Ale przede wszystkim konsekwencje tego poniósł i poniesie klub oraz ci, którzy się z nim identyfikują.
Cytat:

Nie Wy i nie wasz ''kodeks'' będzie zarządzał im kary i tyle w temacie.
Zgadza się, nie my.
Cytat:

Sami robicie teraz z tego wielką aferą, rozdmuchując i dając pożywkę mediom. Co chcecie pokazać za monitora jeden z drugim?
Może tak właśnie trzeba? Od zamiatania syfu pod dywan czyściej nie będzie. To czy będziemy o tym gadać już niczego nie zmieni. Sprawa jest publiczna i się tego nie ukryje.
A co chcemy osiągnąć? Choćby tyle, żeby się jeden z drugim zastanowił jak mu przyjdzie ochota podobny kretynizm uczynić.
Cytat:

Co podjęliście już decyzję kto może być Kibicem Wisły a kto nie? Kiedy będzie egzekwować zakaz stadiony? Od soboty czy dopiero od meczu z Górnikiem Zabrze?
Nie my go będziemy wprowadzać, nie my go będziemy egzekwować. Nie my też decydujemy, kto może być, a kto być nie powinien kibicem Wisły. Natomiast mamy pełne prawo żeby odciąć się od bydląt, z którymi łączy nas tylko tyle, że kibicujemy temu samemu klubowi. Choć w przypadku tych troglodytów to wątpię czy można ich nazwać kibicami Wisły skoro swoimi czynami przynoszą szkodę wizerunkowi klubu.

Dariook 09.07.2013 10:31

Zapomniałeś o najważniejszym juniorze dizzy. Mianowicie, zarówno jak i w mediach, klubie czy na trybunach masz gówno do gadania!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pepsaj (Post 1321602)
Raczej wszyscy mamy po tyle samo. Generalnie Dizzy bardzo ładnie to wszystko ujął.

Raczej... robi wielką różnicę.

Narka.

Pepsaj 09.07.2013 10:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1321601)
Zapomniałeś o najważniejszym juniorze dizzy. Mianowicie, zarówno jak i w mediach, klubie czy na trybunach masz gówno do gadania!

Raczej wszyscy mamy po tyle samo. Generalnie Dizzy bardzo ładnie to wszystko ujął.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl