Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Marcin_fan 02.05.2012 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 1245436)
Takiej kolejki pewniaków dawno nie było. Ja gram po kursie ako 3.3 trzy spotkania 90% szansa na wejscie moim zdaniem

Cracovia- Ruch 2
Korona- Widzew 1
Lech- Podbeskidzie 1

nie wyobrazam tu sobie innych rozstrzygniec..

Już jutro sie przekonasz że będzie inaczej :)

krzywy 02.05.2012 15:51

Pasuje żeby Tomek Musiał choć raz przestał być obiektywny i załatwił ległą na cacy Należy się jej jak psu buda.

leszekpw 02.05.2012 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1245439)

a gdzie tutaj wietrzysz niespodziankę, tak z ciekawości zapytam

Krav 02.05.2012 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1245439)

Dokładnie, to samo pytanie, bo robię to samo co kolega leszekpw :P. Z tych 3 spotkań paradoksalnie najtrudniej będzie miał Ruch, który sam dla siebie będzie przeciwnikiem, z resztą już przed kilkoma dniami się popisali. Ale z ickami nie wygrają....? Nie, nie, to bajki jakieś :D

Cytat:

Wiecie, że jutro Legia może być mistrzem? Wystarczy, że wygra z Lechią, Śląsk przegra z Jagą a reszta kandydatów max. zremisuje ;) W tej lidze wszystko jest możliwe ;)
A wiesz, że jak jutro z Lechią nie wygracie a Śląsk wygra z Jagą to za przeproszeniem .....a będziecie mieli a nie mistrza ?

krzywy 02.05.2012 16:09

już cweLe z warszafki kupują Traore i tak właśnie działa ta drużynka knowania i nic więcej.

Marcin_fan 02.05.2012 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 1245454)
a gdzie tutaj wietrzysz niespodziankę, tak z ciekawości zapytam

Przeczuwam że Lech i Korona sie potkną i padną remisy..

leszekpw 02.05.2012 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1245458)
Przczuwam że Lech i Korona sie potkną i padną remisy..

nie no bez jaj...Korona gra dobrą piłkę i siebie, Widzew gra już o przysłowiową pietruszkę- nie widzę tu innego rezultatu jak pewne zwycięstwo Kielczan

co do meczu Lech- Podbeskidzie, ok Bielszczanie nieźle grali na wyjazdach, ale ostatnio spuścili z tonu natomiast Lech jest na fali wznoszącej- też nie przypuszczam aby tego meczu gospodarze nie rostrzygnęli na swoją korzyść tym bardziej ze mają o co grać

jeśli już to bardziej bym się obawiał niespodzianki w postaci braku zwycięstwa Ruchu

cinekw 02.05.2012 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzywy (Post 1245457)
już cweLe z warszafki kupują Traore i tak właśnie działa ta drużynka knowania i nic więcej.

Przypomne Ci jaki jest jutro mecz, Lechia - Legia. Ciekawy zbieg okoliczności nie? Choć Legii życze z całego serca, żeby wzięła Traore. :lol:

Marcin_fan 02.05.2012 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 1245460)
nie no bez jaj...Korona gra dobrą piłkę i siebie, Widzew gra już o przysłowiową pietruszkę- nie widzę tu innego rezultatu jak pewne zwycięstwo Kielczan

co do meczu Lech- Podbeskidzie, ok Bielszczanie nieźle grali na wyjazdach, ale ostatnio spuścili z tonu natomiast Lech jest na fali wznoszącej- też nie przypuszczam aby tego meczu gospodarze nie rostrzygnęli na swoją korzyść tym bardziej ze mają o co grać

jeśli już to bardziej bym się obawiał niespodzianki w postaci braku zwycięstwa Ruchu

Pożyjemy zobaczymy. Moje wyniki sprzyjały by do końca naszej walce o puchary. Chociaż nie wiem czy tego chcemy bo to by oznaczało że musimy wygrać w niedziele ze Śląskiem...

kreseq 02.05.2012 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzywy (Post 1245452)
Pasuje żeby Tomek Musiał choć raz przestał być obiektywny i załatwił ległą na cacy Należy się jej jak psu buda.

Mowi to kibic zespolu, ktoremu dano w tym sezonie kilka prezentow, niezle :D

Wam za to zycze byscie sie nie oddali za darmo czy tam za cokolwiek innego w ostatniej kolejce :lol:

Bede mial niezla polewe jak Slask jutro wdupi i przyjedzie do Was na ostatni mecz... to trzeba bedzie zobaczyc :D

Leszek czyha i jeszcze nie jeden moze sie zdziwic.

O Lechii szkoda gadac... mecz ze Slaskiem wiadomo jak sie skonczyl i czemu byl taki wynik, ostatni ich mecz to kpina wiec raczej tam sie nic nie zmienia. Janas chce atakowac...a ja chce zobaczyc atakujaca Lechie.

Karamazow 02.05.2012 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -ja123- (Post 1245421)
Wiecie, że jutro Legia może być mistrzem? Wystarczy, że wygra z Lechią, Śląsk przegra z Jagą a reszta kandydatów max. zremisuje ;) W tej lidze wszystko jest możliwe ;)

Prędzej cię policja zamknie za te zdjęcia dzieci w avatarze niż jutro Legia zdobędzie mistrza:)

krzywy 02.05.2012 17:01

jak legła jutro nie wygra to wtedy przed ostatną kolejką będą przed nią trzy drużyny i wtedy choćby skały srały mistrza w stolycy nie będzie i nikt nikomu nie będzie musiał się podkładać ani oddawać.... i niech tak się stanie.

Taylor 02.05.2012 17:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1245468)

O Lechii szkoda gadac... mecz ze Slaskiem wiadomo jak sie skonczyl i czemu byl taki wynik, ostatni ich mecz to kpina wiec raczej tam sie nic nie zmienia. Janas chce atakowac...a ja chce zobaczyc atakujaca Lechie.

Lechia w tym sezonie beznadziejna ale z Gdańska 3 pkt nie wywieziecie :)

martin_6 02.05.2012 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzywy (Post 1245471)
jak legła jutro nie wygra to wtedy przed ostatną kolejką będą przed nią trzy drużyny i wtedy choćby skały srały mistrza w stolycy nie będzie i nikt nikomu nie będzie musiał się podkładać ani oddawać.... i niech tak się stanie.

No tak, bo Śląsk, Ruch i Korona już swoje mecze powygrywały :> Nie zdziwi mnie scenariusz, w którym żaden zespół z walczącej o mistrza czwórki nie sięgnie w najbliższej kolejce po komplet punktów. Pięknie by się to wpisywało w obraz wyścigu ślimaków, jaki obserwujemy w tym sezonie.

skttrbrain 02.05.2012 19:05

Ja nawet nie chcę mistrza dla Legii dlatego, że jej nie lubię. Ja chciałbym po prostu zobaczyć, jak Maciek się z 4 miejsca tłumaczy :D

-ja123- 02.05.2012 19:24

Teraz to chyba tylko Koronie w sumie nic się nie stanie, jeśli zajmą 5 miejsce. Reszta trenerów będzie się nieźle tłumaczyła z braku pucharów.

studio 03.05.2012 15:06

Ja mysle ze wszystkie pierwsze 4 druzyny zwycieza w obu meczach i w tabeli sie nic nie zmieni

martin_6 03.05.2012 15:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez studio (Post 1245766)
Ja mysle ze wszystkie pierwsze 4 druzyny zwycieza w obu meczach i w tabeli sie nic nie zmieni

Dobry żart. W polskiej lidze jest niemal niespotykana sytuacja, by aż 4 drużyny z czołówki w jednej kolejce zgodnie wygrały swoje mecze, a co dopiero w dwóch. Prędzej już spodziewałbym się kompletu porażek szczerze mówiąc.

KoTu1906 03.05.2012 15:31

Śniło mi się dziś,że lechia wygrała 1:0 i tym samym pozbawiła legię mistrza :D oby tak się stało :D

Emenems81 03.05.2012 16:34

Nie chce krakać, ale mam wrażenie, że Lechia zostanie rozgromiona..

Zwitter 03.05.2012 17:48

NA razie wszystko idealnie, no może oprócz naszego meczu. Lechia wygrywa, Śląsk powinien wygrać bo prowadzi już 2:0. Wszystko pod Śląsk się układa, super, tylko szkoda, że w następnym meczu grają z ami.

krzywy 03.05.2012 17:52

Brawo Lechia !!!! dowalcie tej warszafskiej mendzie. Legła warsafa !!!

Donki 03.05.2012 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwitter (Post 1245808)
NA razie wszystko idealnie, no może oprócz naszego meczu. Lechia wygrywa, Śląsk powinien wygrać bo prowadzi już 2:0. Wszystko pod Śląsk się układa, super, tylko szkoda, że w następnym meczu grają z ami.

Jesli dzis przegramy to nie mamy juz szans na puchary(?) wiec w niedziele remisujemy ze Sląskiem i swiętujemy razem z bracmi mistrza !:alleluja:

jaro1985r 03.05.2012 17:53

w meczu z nami jak będzie zły wynik to wpadniemy na boisko i Śląsk dostanie 3 punkty walkowerem :) Tak to będzie wyglądało,od 1:50 http://www.youtube.com/watch?v=JjEh-X5Zqwk
hahaha

Mareq 03.05.2012 18:04

Oby dzisiaj w Gdańsku nie powtórzył się scenariusz z naszej drogi po mistrzostwo 3 lata temu , kiedy wygraliśmy z Lechią 4-2 a mecz również nam się na początku nie układał.

Oby Lechia utrzymała korzystny rezultat i będzie można śmiało powiedzieć , że karty do ostatecznej rozgrywki o MP rozdają trzej królowie wielkich miast :alleluja:

martin_6 03.05.2012 18:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1245811)
w meczu z nami jak będzie zły wynik to wpadniemy na boisko i Śląsk dostanie 3 punkty walkowerem :) Tak to będzie wyglądało,od 1:50 http://www.youtube.com/watch?v=JjEh-X5Zqwk
hahaha

To by było epickie :D Taka akcja i oddanie braciom z Wrocka mistrza w ten sposób przeszłoby do legendy. :)

kreseq 03.05.2012 18:55

PP i tytul frajerow roku :lol: Niezle jaja. Coz, jak sie gra pyte nie zasluguje sie nawet na podium.

heoij 03.05.2012 18:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KoTu1906 (Post 1245774)
Śniło mi się dziś,że lechia wygrała 1:0 i tym samym pozbawiła legię mistrza :D oby tak się stało :D

Następnym razem jak będziesz miał jakiś sen to podziel się na forum to obstawimy :-D nawet wynik siadł ;)

brylant17 03.05.2012 18:58

Aż chcę się zaśpiewać: Gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo Legio p...a :lol: Brawo za przegranie majstra ciekawe co Maciuś powie? :D

WiślakMyślenice 03.05.2012 18:59

Macie legioniści swego mistrza ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:01.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl