![]() |
Cytat:
|
Pasuje żeby Tomek Musiał choć raz przestał być obiektywny i załatwił ległą na cacy Należy się jej jak psu buda.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
już cweLe z warszafki kupują Traore i tak właśnie działa ta drużynka knowania i nic więcej.
|
Cytat:
|
Cytat:
co do meczu Lech- Podbeskidzie, ok Bielszczanie nieźle grali na wyjazdach, ale ostatnio spuścili z tonu natomiast Lech jest na fali wznoszącej- też nie przypuszczam aby tego meczu gospodarze nie rostrzygnęli na swoją korzyść tym bardziej ze mają o co grać jeśli już to bardziej bym się obawiał niespodzianki w postaci braku zwycięstwa Ruchu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wam za to zycze byscie sie nie oddali za darmo czy tam za cokolwiek innego w ostatniej kolejce :lol: Bede mial niezla polewe jak Slask jutro wdupi i przyjedzie do Was na ostatni mecz... to trzeba bedzie zobaczyc :D Leszek czyha i jeszcze nie jeden moze sie zdziwic. O Lechii szkoda gadac... mecz ze Slaskiem wiadomo jak sie skonczyl i czemu byl taki wynik, ostatni ich mecz to kpina wiec raczej tam sie nic nie zmienia. Janas chce atakowac...a ja chce zobaczyc atakujaca Lechie. |
Cytat:
|
jak legła jutro nie wygra to wtedy przed ostatną kolejką będą przed nią trzy drużyny i wtedy choćby skały srały mistrza w stolycy nie będzie i nikt nikomu nie będzie musiał się podkładać ani oddawać.... i niech tak się stanie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nawet nie chcę mistrza dla Legii dlatego, że jej nie lubię. Ja chciałbym po prostu zobaczyć, jak Maciek się z 4 miejsca tłumaczy :D
|
Teraz to chyba tylko Koronie w sumie nic się nie stanie, jeśli zajmą 5 miejsce. Reszta trenerów będzie się nieźle tłumaczyła z braku pucharów.
|
Ja mysle ze wszystkie pierwsze 4 druzyny zwycieza w obu meczach i w tabeli sie nic nie zmieni
|
Cytat:
|
Śniło mi się dziś,że lechia wygrała 1:0 i tym samym pozbawiła legię mistrza :D oby tak się stało :D
|
Nie chce krakać, ale mam wrażenie, że Lechia zostanie rozgromiona..
|
NA razie wszystko idealnie, no może oprócz naszego meczu. Lechia wygrywa, Śląsk powinien wygrać bo prowadzi już 2:0. Wszystko pod Śląsk się układa, super, tylko szkoda, że w następnym meczu grają z ami.
|
Brawo Lechia !!!! dowalcie tej warszafskiej mendzie. Legła warsafa !!!
|
Cytat:
|
w meczu z nami jak będzie zły wynik to wpadniemy na boisko i Śląsk dostanie 3 punkty walkowerem :) Tak to będzie wyglądało,od 1:50 http://www.youtube.com/watch?v=JjEh-X5Zqwk
hahaha |
Oby dzisiaj w Gdańsku nie powtórzył się scenariusz z naszej drogi po mistrzostwo 3 lata temu , kiedy wygraliśmy z Lechią 4-2 a mecz również nam się na początku nie układał.
Oby Lechia utrzymała korzystny rezultat i będzie można śmiało powiedzieć , że karty do ostatecznej rozgrywki o MP rozdają trzej królowie wielkich miast :alleluja: |
Cytat:
|
PP i tytul frajerow roku :lol: Niezle jaja. Coz, jak sie gra pyte nie zasluguje sie nawet na podium.
|
Cytat:
|
Aż chcę się zaśpiewać: Gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo Legio p...a :lol: Brawo za przegranie majstra ciekawe co Maciuś powie? :D
|
Macie legioniści swego mistrza ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl