![]() |
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=t8JTOPdu-20
Potrzebuję tytułu / tekstu pierwszej przyśpiewki Crveny z filmiku z powyższego linka. Pomoże ktoś? |
Cytat:
pune tribine ludih navijaca |
czy jest na forum jakiś pośrednik nieruchomości?
proszę o kontakt... mam sprawę :] |
Cytat:
|
Jest tu ktoś kto ma firmę zajmującą się produkcją kalendarzy?
PRIV |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie mam żadnych wycieków oleju. Silnik ma przejechane mimo wieku auta 83 tysiące km (nie kręcone), silnik suchutki. Tak pisałem hipotetycznie, odnośnie upierdliwuych diagnostów. Poza tym co innego gdy olej cieknie a co innego gdyby się silnik nawet pocił od środka bez wpływu na zewnętrzne środowisko.
|
Poszukuję pompki do 3L butelki ze Smirnoffa, orientuje się ktoś może gdzie coś takiego mogę nabyć?
|
zna sie ktoś na przepisach? czy jeżeli rejestruję się na bezrobocie to muszę się wyrejestrowywać jeżeli np. podpiszę umowę o dzieło na 2 dni? czy mam za każdym razem biegać i się wyrejestrowywać i od razu zarejestrować?
Czy może jest jakiś przepis który mówi że np. jezeli nie przekraczam na tej umowie jakieś sumy to nie muszę się zgłaszać? niby błahy problem ale kurewsko upierdliwy |
czy jak wysłałem list polecony i na tym trackingu pocztowym jest napisane ,że odebrano na takiej i takiej poczcie to na tym system się kończy? czy będzie mi jeszcze pisać ze dotarła do adresata czy coś w tym rodzaju ?
|
To już koniec drogi tej przesyłki.
"Odebranie przesyłki w placówce 2013-10-07 18:48" Taki komunikat miała moja paczka już po odebraniu. |
Panowie, gdzie polecacie udać się na kurs pływania? W miarę tanio i instruktorzy ok? U nas gdzieś na TS'ie jest taka możliwość? bo nic nie mogłem znaleźć.
|
Umiałby ktos zrobic projekt pieczęci w corelu ?
|
Cytat:
|
Przemek Rudzki. Wie ktoś może skąd jest? Oglądałem ostatni odcinek Futbolove i mówił, że mieszkał koło Babiej Góry. Nawet nie wiedziałem, że on moze pochodzić z mojego powiatu...
|
Potrzebuję przerobić konsole xbox360 arcade - może ktoś z was się tym zajmuje albo może kogoś polecić?
|
Cytat:
|
jestem z uj i takie pytanie mam: czy uczelnia ma obowiązek przeprowadzić ćwiczenia do końca czerwca(gdzieś to jest zapisane?), czy też może (po olaniu ćwiczeń w tym okresie) zrobic je w 2 połowie września (po sesji poprawkowej), potem od razu egzamin a osoby nieobecne oblać? Ew. do kogo i co mogę pisać?
|
Jakie ćwiczenia? Jakie studia, jaki tam macie plan, rozliczacie studia w punktach ECTS? Za ćwiczenia były punkty?
Na WPiA ćwiczenia są np nieobowiązkowe, niepunktowane. Szczerze to nic nie rozumiem z tego co napisałeś. Zrobili wam ćwiczenia do przedmiotu we wrześniu? A przedmiot zdany wcześniej? |
Cytat:
Egzamin tydzień po ćwiczeniach (dla tych co byli i zaliczyli) czyli chyba 22.09... |
Mam samsunga galaxy mini i nie da się przez niego gadać bo rozmówce słychać tylko na głośnomówiącym. Trzeba cały głośnik wymieniać? Wie ktoś ile to będzie kosztować?
|
Może polecić ktoś dobry klub MMA. myślałem nad szkołą Drwala w hucie, ale tylko przez nazwisko założyciela
|
Cytat:
jesli tak to trzeba by przeczytac regulamin. wedlug mnie jeden termin powinien byc w sesji czerwcowej drugi w wrzesniowej. a jak nie to warunek za cw czyl 6 razy nie wiem ile teraz kasuja 40 zl? |
Podrzuci ktoś linkiem do Ligi+ z Pawłem Brożkiem?
Wiślakcb: dzięki serdeczne, nie wiem jakim sposobem nie znalazłem tego w yt. |
Czy ktos z tu obecnych posiada moze bilet parkingowy z krakowa z 09.10.2013 roku godziny popoludniowe?
Bardzo bylby mi taki potrzebny :-) |
polecicie jakiegoś dobrego mechanika z terminami w okolicach, dh wanda, ch czyzyny? ogólnie bieńczyce i okolice :)
moja astra g sie sypie |
Szukam jakiś stron lub plików pdf/doc do pobrania z słówkami, tłumaczeniami, rozmówkami z angielskiego żeby znacznie poćwiczyć angielski..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam nie wiecie o której mniej wiecej bedzie wyjazd do bydgoszczy bo mam nocke w robocie
|
Wie ktoś może, czy znajdę w Krakowie lub okolicach kogoś kto wykona mi skórzany pasek do zegarka na zamówienie ? Szukałem w google, ale jakoś bez rezultatu. Dzięki z góry za info.
|
w galerii krakowskiej masz zegarmistrza, 3 piętro koło peacka. mają duży wybór pasków, możliwe że też na zamówienie robią. możesz tam spróbować. 12 628 73 07 tu masz telefon do nich. nie zaszkodzi zapytać.
|
Pomoze ktos podajac namiary na komisy z wozkami dzieciecymi w Krakowie i okolicach? Czym wieksze tym lepiej.
|
Potrzebuje wymienić gniazdo zasilana w laptopie, jakiś serwis z rosądnymi cenami
poleci ktoś? |
Czy poleci ktoś jakąś szkołę jazdy na kat.B żeby dokupić godziny do jazd? MORD do zdawania to Balicka więc tamte rejony wchodzą w grę.
Najważniejsze to jakość i cena. Znalazłem w jednej szkole inf że za 10h chcą 360zł. wiem że są takie ceny na rynku jednak może ktoś wie o czymś tańszym? |
Cytat:
Cytat:
|
Witam. Gdzie w Krakowie kupię taśmy Kinesio-Taping? Takiecoś: http://www.fizjoterapia.pl/raquo-tas...-tex-opis,1201
|
Cytat:
Poszukuje jakichś sprawdzonych tutoriali do nauki excela (najlepiej od samych podstaw). Będę rad za każde info. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl