![]() |
Cytat:
Ten Holender to niezłe ma staty, mysle ze to jest juz raczej efekt naszej penetracji rynku. Bądźmy szczerzy - takiego CV jak dotąd nie mielismy na testach. |
Dwa lata temu przyszedł do nas zawodnik na testy, który również miał bardzo ciekawe CV - co więcej na treningach i w sparingach prezentował się bardzo dobrze. Potrafił dograć piłkę, uderzyć z dystansu. Nazwiska nie pamiętam dokładnie, ale miał podobne do Etame.
Skończyło się na tym, że zawodnik za dużo kasy chciał zarabiać i tradycyjnie odesłali go do domu. |
dobrze a wrecz bardzo dobrze niech testuja chociaz napewno znajda sie tacy co im to nie bedzie pasowalo ale trudno wszystkim nie da sie dogodzic widac juz powoli reke nowego zarzadu oby tak dalej a stadion spokjnie sie zapelni
|
http://www.youtube.com/watch?v=SO_U5qr8PGw
druga bramka w kolejności jego. ja bym się nie zastanawiał i od razu z nim podpisał. na pewno by coś wniósł do zespołu. a jeszcze gracz młodzieżówki Holandii, która jest bardzo silna .. |
@KacpiTSW
Felix Ndja Ettien - były zawodnik Levante. Chcial za duzo to sie nie zgodzili. Z tego co pamietam, gdyby dostal u nas angaż to bylby najlepiej oplacanym zawodnikiem. W dodatku bez klubu od jakiegoś czasu byl. |
Cytat:
Cytat:
|
O właśnie o niego chodziło. Na prawdę bardzo dobrze się prezentował.
|
Widac, ze to raczej jest defensywny pomocnik, a opieram sie na jego statystykach z kolejnych sezonow. Napewno bardzo dobre CV. 24 lata konczy w tym roku, wiec mozna brac...w koncu trzeba szukac nastepce Sobola.
http://www.bcfc.com/page/News/NewsDe...353878,00.html - wywiad z nim po przyjsciu do Birmingham. Czyli typowy, obunozny srodkowy pomocnik. |
|
Zawodnik z bardzo ciekawym CV, nie pogniewałbym się gdybyśmy go zakontraktowali, a on zostałby naszym "polskim" Sneijderem. A tak na poważnie to jestem zdziwiony tymi testami bo patrząc na jego CV, a w tym jego wiek to wydaje się ciekawszym zawodnikiem od wcześniej pozyskanych obrońców. Pewnie ma sporo wymagania finansowe i przed podpisaniem postanowiliśmy go sprawdzić(dziwne, że się zgodził na testy).
W pełni pochwalam obecną politykę transferową. |
Mam pytanie, czy ten zawodnik na chwilę obecną jest bez klubu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mhmm to jest zdecydowanie ofensywny środkowy pomocnik, (mamy tutaj Gargułę Jirsaka, i Mąkę) a potrzebujemy następce Sobola... Ten zawodnik zdecydowanie nie jest defensywnym pomocnikiem... Więc według mnie nie ma sensu, chociaż CV rzeczywiście imponujące.
|
Cytat:
Jirsak też nie błyszczy więc przestań pisać, że ofen. pomocnik jest nam niepotrzebny. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
_______ A propo tego Etamane to po relacji faktycznie można wywnioskować, że jest/był to gracz piłki plażowej...te jego piętki, przewrotki itp |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesteśmy takim klubem że nie wolno nam przepuszczać żadnego piłkarza z papierami na granie bo jeśli koleś jest naprawdę solidnym zawodnikiem to u nas nie musi grać na swojej pozycji żeby być wzmocnieniem, Zawsze można Marcysia na atak puścić:D
|
CV ma bardzo ciekawe. Myślę że z naszych środkowych pomocników żaden nie grałby w pierwszym skłądzie w Eredivisie. To nie jest jakiś ogórek - chłopak warty uwagi, na pewno wyróżniałby się w naszej lidze.
|
Cytat:
Cytat:
|
Jaki playmaker?? Zaliczyl zaledwie kilka goli i kilka asyst w calej swojej karierze, wiec albo jest defensywnym pomocnikiem albo typowym srodkowym. Z wywiadu, ktory wkleilem trudno wywnioskowac, ale napewno nie rozgrywajacy.
http://www.azfanpage.nl/forum/viewto...sd=a&start=320 - tutaj jest caly temat o tym zawodniku. Jak ktos zna jezyk, moze sie podzieli ;). |
|
Z google translatora wynika, że nikt szczególnie się do chłopaka w jego poprzednim klubie nie przywiązał^^
|
Cytat:
pisząc to nie chodziło mi o wynik tylko o dwie bramki testowanego aznając przywiązanie Henia do zawodników z Afryki chyba zostanie w Wiśle |
trudno oceniać po meczu z VI ligowcem, ale wg. mnie priorytetem teraz powinno być bardziej kupno skrzydłowego niż napastnika bo na ataku może grać Brożek, Zuraw, Mały i Boguś.
|
Cytat:
Cisza ws. Milinkovicia? Bo coś od dłuższego czasu nic nie słychać na ten temat. e: mic1992 - co to ma do tematu o transferach? :) |
Cytat:
A wg mnie, ludzi do ataku nigdy za mało. Lepiej z napastnika zrobić skrzydłowego, niż odwrotnie. |
sorry ze jeszcze raz nie w temacie ale nawet łobo strzelił
to wielki wyczyn nawet z 6 liga niemiecka :D |
No i proszę! Czikos strzelił bramkę, z relacji live wynika, że nie miał łatwej pozycji do strzału.
Całkiem dobrze nam się chłopak zapowiada, gdzie są teraz Ci przeciwnicy tego transferu co to oceniali go? |
Cytat:
|
podobno grał bardzo ofensywnie, jest szybki, może cos z niego bedzie :D
|
Poza tym to 6 liga, opanujcie sie troche.
|
Cytat:
6 liga ale łobo strzelił :P |
w Niemczech 6 liga to u nas chyba 1 albo 2 :)) zobaczymy holender ciekawy ale nic z tego nie będzie. W zbyt db klubach grał ze by przyszedł. Szkoda milinkovicia:( przecież 500 tys ojro to znowu nie dużo a i tak są zadłużeni;> a ewentualnu awans do LM to ok 15 mln ojro sa samo wejście:))dlaczego ta suma Cupiala nie kusi;/ wziasc zainwestowac a potem sam zysk
|
Spokojnie spokojnie. Dopiero mecz z Hannoverem pokaże na ile nowi piłkarze będą wzmocnieniami.
Wierzę, że będzie dobrze i potwierdzą swoją klasę. Z relacji można wyczytać, że Czikosz zapowiada się na bardzo ofensywnego obrońcę. To dobrze, bo Alvarez moim zdaniem taki nie był. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl