![]() |
No i co...chcelismy my obronców to mamy.Jak dla mnie stawianie na mlodych i rokujacych nadzieje na przyszlosc to naprawde wielki krok do przodu.Przynajniej mentalnie.Widac ze sa jakies efekty pracy Basałaja i Kliejdnista-na ktorego tak tu psioczyłem.
Teraz skoro juz mamy nowego bramkarza ,obroncow trzeba wzmocnic atak.Mysle ze to moze byc ruch podobny do tego dzisjszego ,czyli po cichu kogos zakontraktuja.napastnik jest nam bardzo potrzebny i modle sie zeby kogos znaleziono. |
Wedlug mnie napastnik nie powinien byc priorytetem. Juz to pisalem wczesniej. Zdecydowanie skrzydlowi pomocnicy a przynajmniej jeden. Oczywiscie napastnik tez by sie przydal, bo obstawienie ze Paweł bedzie w formie caly sezon i nie zlapie kontuzji jest zbyt ryzykowne.
|
Cytat:
Cytat:
|
Przeklejam pełny tekst z tamtej strony. Powołują się na PAP i Jarosza, więc to nie wygląda na bzdurę
Cytat:
|
Podniecajcie się dalej anonimowymi "przeciekami" jakie to gwiazdy przyjdą, a tymczasem Marcelo szykuje się do wyjazdu:
"Holendrzy zapowiedzieli, że jeśli w sobotę Wisła nie odpowie na ofertę, to rezygnują ze stopera i rozpoczynają negocjacje z innych obrońcą. Piłkarz już wcześniej doszedł do porozumienia z Holendrami. Według naszych informacji Wisła jest bardzo bliska podjęcia decyzji o sprzedaży piłkarza. Kwota miałaby wynieść około 2,4 miliona euro." http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mar...409,1,727.html |
Cytat:
|
dajcie spokój z tym nondom i tak nie przyjdzie. Tak jak kluivert czy diego tristan.
Martwi mnie ta informacja http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mar...409,1,727.html |
Na pewno nie można się napalać co będzie - zobaczymy, na razie mysle że będzie jak najlepiej.
|
Sory ze pod moim postem ale głupio by to wyglądało
Gordan Bunoza definitywnie wg. PS http://wislaportal.pl/news.php?id=18041 |
Cytat:
|
Mam pytanie czysto teoretyczne: Czy w naszym klubie dokonuje się transferów w sobotę i niedziele? czy na ewentualny transfer trzeba czekać do poniedziałku? Jak to było w latach poprzednich bo nie potrafię sobie przypomnieć...
|
Pytanie do zorientowanych. Czy transfer Milinkovica jest na rzeczy czy to w ogóle jakiś wymysł niektórych forumowiczów?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy Wy się nigdy niczego nie nauczycie. Junior member z jakiejś anonimowej strony puścił informacje, która zresztą ponoć zaraz znikła i 3 strony na ten temat i to jeszcze w Polityce transferowej a nie w Gdybym był bogaty. Ludzie szanujmy się.
|
Cytat:
|
Małe podsumowanie dotychczasowych ruchów transferowych:
Pablo Álvarez Menéndez Erik Čikoš Issa Ba ................... Georgi Christow Maciej Żurawski Arkadiusz Głowacki Gordan Bunoza Konrad Gołoś ................... Mariusz Jop Mateusz Kowalski Marcin Juszczyk Milan Jovanić Refleksje: Trudno rozmawiać póki co o klasie pozyskanych zawodników, bo tak naprawdę dopiero po pierwszej rundzie będzie można ocenić czy dobrze wkomponowali się w zespół i podnieśli poziom sportowy drużyny, należy natomiast podkreślić że jak na razie braki kadrowe są uzupełniane stosunkowo szybko, i w przeciwieństwie do poprzednich okienek nie opieramy się na piłkarzach z łapanki. To już jest dużym plusem i pozytywnym zaskoczeniem. Ponad to zewsząd docierają sygnały, że kolejne braki również zostaną szybko uzupełnione, a może będzie i coś ponad. I tutaj już będzie można mówić o pewnym organizacyjnym sukcesie w stosunku do lat poprzednich. To wszystko sprawia, że z coraz większym spokojem możemy oczekiwać nowego sezonu. |
Cytat:
Ciekawe kto wg plotek ma byc ta lepsza opcja od Milinkovicia dla ktorego ten tranfer jest niby odwlekany... Zeby tylko nie bylo: "<lepsza opcja> nie dla Wisly" i " Milinkovic w HSV" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Testów ciąg dalszy ....
Cytat:
|
Jeśli chodzi o testy to nawet ciekawy zawodnik zawsze możemy go sprawdzić.
|
Jeśli chodzi o testy to KAŻDY zawodnik jest godny uwagi.
Dzisiaj Wisła ma podjąć ostateczną decyzję ws. Marcelo. Podobno PSV oferuje nam ok. 2,4 mln Ojro. |
Dał radę ktoś znaleźć jakieś dodatkowe info o tym gościu testowanym? Tzn w tym Twente ile grał na przykład?
|
do Twente przeszedł jako młody chłopak, nic tam nie grał w pierwszym zespole.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wygląda lepiej niż poprzedni dwaj brazylijczycy , ale obawiam się że czeka go podobny los . Ciekawe czy Kasper da mu szanse w dzisiejszym sparingu , podobnie jak dwóm nowym grajkom . |
No na pewno nie jet to aż taki ogórek jak jego ostatnio testowani krajanie. Nie zaszkodzi przetestować, niech zagra połówkę meczu sparingowego. Na youtubie wypadł dobrze ;)
|
|
Cytat:
|
Zawodnik grał w lepszych klubach niż inni testowani.... Brazylijczycy :D
na YT nic takiego nie widać... Zobaczymy co pokaże,może zagra dziś |
Cytat:
|
Cytat:
i czy Ty na prawde jestes delikatnie piszac tak glupiutki ze sadzisz ze Jarosz z Basalajem sobie ogladaja filmiki na youtube i jak ktorys im sie spodoba to kontakuja sie z autorem filmu w sprawie transferu ?:rotfl: Ja pie... trzymajcie jakis poziom.. |
Może i każdy, ale wg. mnie niech się dzisiaj pokaże w sparingu.
Ładnie piłki rozdaje, dobra technika, a do tego wysoki (192cm.) Bardzo dobrze gra głową. |
Cytat:
Na filmiku prezentuje się całkiem nieźle. A nawet bym powiedział Bardzo dobrze. Ale to tylko YT. Na pewno warto go sprawdzić. Ma świetne warunki fizyczne a przy tym dobrą technikę. Zobaczymy. Cytat:
Messi, Ronaldo, Adriano...ten "szrot" to dopiero ma filmików na YT.:P |
Cytat:
|
I to urządzają sobie dzień testów, gdzie przyjeżdza po 30 zawodników z całego świata i się ich obserwuje.
By w Wiśle byli zadowoleni, trzeba testować reprezentantów. Szkoda, że jeszcze nie testowali Żurawskiego przez podpisaniem kontraktu. |
Nazwałem go "szrotem", bo ma 25 lat. Nie mam nic przeciwko testom 20 letnich piłkarzy. Basałaj mówił, że nie będzie piłkarzy z youtube, a ciężko mi uwierzyć, że go obserwowali. Skoro badali rynek bałkański to niech testują młodych piłkarzy z tych krajów.
@ SpoXter Cytat:
|
Cytat:
Na razie z zapowiadanych wzmocnień w ofensywie nic nie wynika, a czas ucieka. Oczywiście, nie należy wierzyć w różne bajki i opowiastki typu Nonda. Choć gdyby polskie kluby poszły kiedyś sprawdzoną i przynoszącą duże efekty drogą klubów tureckich i cypryjskich, gdzie postawiono na podobnych zawodników, byłoby znakomicie. Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl