![]() |
Quake III arena - myślę, że nie będzie znudzony :D
|
Niech młody zagra w Deluxe Ski Jumpa 2 ;)
|
Planuje wybrać się ze znajomymi na meczyk Śląsk vs Sevilla. Problem w tym, że żaden z nas nie ma karty kibica Śląska. Czy przed europejskimi pucharami trzeba wyrabiać te karty? Pamiętam, że u nas ludzie mogli wchodzić na rozgrywki międzynarodowe bez kart kibica.
A drugie pytanie: Czy aby kupić bilet będę musiał udać się do Wrocławia? Bo widzę, że przez internet mogą kupować tylko osoby z kartami kibica... Dzięki z góry za odpowiedź!! |
ma ktoś jakiś kupon rabatowy do sklepu NEO24.pl i nie będzie go używał? :)
|
Cześć. Poszukuje lampionów szczęścia http://www.tobiasz.user.icpnet.pl/lampiony/2.jpg
czy coś takiego kupie na giełdzie kwiatowej w Krakowie? |
Amica zjawi się u nas, czy mają zakaz jakiś?
|
Cytat:
Zakaz. 10 znaków. |
Cytat:
|
Witam,
Gdzie w Krakowie lub w okolicach znajdę sklep z ubraniami el polako albo urban city, nie interesuje mnie sklep internetowy tylko odbiór osobisty. i gdzie w Krakowie kupię ORYGINALNE MARKOWE perfumy w stosunkowo niższej cenie ? :) |
Czy ma ktoś jakiegoś znajomego albo kontakt na tani nocleg w Morawicy koło Kielc? pilnie na czwartek potrzebne !
|
Szukam nazwy tego kuriera co stworzyli go byli pracownicy OPEK. Mógłby ktoś przypomnieć ?
|
pilne!
Czy ktos z was pracuje lub zna kogos kto pracuje w biurze rachunkowym? Bardzo prosze o pw, wazna sprawa! |
Polecicie jakis motel/hostel najtanszy w Krakowie ? Byle tanio i lozkiem i prysznicem
|
Zajazd kosynier wegrzce jak na warszawe polecam..
|
Cytat:
bez legitki 40 z legitką 30 |
Wczoraj zostawiłem lapka żeby sie zaktualizował i dziś włączam i mam dziwny pasek start, podobny jak w systemie Windows. Da sie to wyłączyć bo mnie drażni delikatnie mówiąc...
|
Żeś podał całe mnóstwo szczegółow: system, rodzaj aktualizacji, zrzut ekranu...
|
Dostanę gdzieś racę i materiał na transparent w Krakowie jutro (sobota)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
materiał też jest w strefie
|
Czy w Tatrach, teraz, ujdzie spanie pod schroniskiem, przy ławeczkach? Chodzi głównie o Murowańca, gdzie nie pozwalają spać na podłodze. Nocleg z położonym karimatem i śpiworem.
|
zamierzam sprowadzić alkohol zza granicy (ok. 80 tyś. kartonów wina) do domu weselnego... jak wygląda sprawa z przewozem na granicy? cło? akcyza? itp... specjalnie na te potrzeby zamierzam założyć odrębną działalność gospodarczą, wykupić pozwolenie na sprzedaż alkoholu.
dla przykładu... kupuje jedną but. wina za 2 euro... ile kosztuje cło, akcyza... nie wiem co jeszcze. Transportu nie uwzględniam... sam przewiozę. proszę o prv. |
Poleci ktoś gabinet USG, gdzie nie zedrą ze mnie ostatnich groszy? :)
|
W mozili ustawiło mi się na poczcie w onecie od razu hasło i login. Jak to usunąć ?
|
Jeśli dobrze Cię rozumiem, to: Narzędzia -> Opcje -> Bezpieczeństwo -> Zapamiętane hasła i kasujesz to, które nie chcesz, by było zapamiętane przez przeglądarkę.
|
Cytat:
|
Jestem na kupnie ławeczki do sztangi takiej z modlitewnikiem rozpiętkami i gryfami prostym i łamanym. Polecicie cos do 700 zl ? Cos takiego http://allegro.pl/lawka-hertz-hector...465702125.html
Kompletnie sie nie znam na tych rzeczach a chcialbym kupic cos pewnego zeby starczylo na lata :) |
Mam pytanie odnośnie tych biletów za piątaka dla nowicjuszy.
Chciałam koleżankę wziąć w niedzielę (oczywiście na inny sektor niż C) i moje pytanie, czy na ten mecz obowiązuje ta promocja? Czy ona w ogóle jest? Nie orientuje się w tych sprawach aktualnie za bardzo. ;) EDIT: Dzięęęki piękne alterego i gypsy! :) |
wg strony oficjalnej
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...upisz_za_5_zl/ |
Tak, ta promocja ciągle obowiązuje, przez całą rundę jesienną. Więcej info znajdziesz tutaj: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._poznan_14524/
|
czy jesli wybiore sie do Krakowa w niedziele to dostane jeszcze bilety na mecz z Lechem ?
|
i jeszcze czy zdaze wyrobic karte kibica ?
|
Jakie internetowe konto bankowe dla studenta polecacie?
W tym momencie środki kiszę w DB, ale po ostatnich zmianach zdecydowałem się uciekać. Zależy mi na darmowych bankomatach (wszystkich i wszędzie), braku opłat za prowadzenie konta i przelewy, możliwie minimalnej opłacie za kartę oraz możliwie maksymalnym oprocentowaniu na koncie oszczędnościowym. Zastanawiam się nad Alior Sync oraz Nordea Spektrum? Możecie coś o nich powiedzieć? |
Cytat:
|
Posiadam koszulke Bayernu L z czasow kiedy gral w tej druzynie Jacek Krzynoówek, koszulka ma kilkanascie podpisow zawodnikow uwczesnej druzyny ( jest oryginalna) jak myslicie mozna bylo by ja sprzedac? i ew ile moze byc warta"?
|
Mam trochę pytanie, trochę zastrzeżenie - wydaje mi się że będzie pasować do tego tematu, choć myślałem też umieszczeniu w temacie politycznym..
W piątek weszła nowelizacja Kodeksu pracy, która umożliwia wprowadzenie przez pracodawcę rozkładu pracy w okresie rozliczeniowym nawet 12 miesięcznym. http://isap.sejm.gov.pl/Download;jse...0000896&type=2 Gdzieniegdzie można przeczytać, że : Cytat:
I tak się zastanawiam, czy faktycznie jest to zapis chroniący pracownika, czy nie kryje się tu jakaś furtka dla pracodawcy. Weźmy taką sytuację, że pracownikowi który ma np 4000 zł brutto pensji, pracodawca ustali 10 miesięcy pracy po 10 - 12 godzin dziennie (wtedy zarabia 4000 zł), a potem na 2 miesięce zwolni z obowiązku pracy i każe mu siedzieć w domku za 1600 zł. Zamiast zarobić rocznie 48 000 zł (jak dotychczas), w rzeczywistości zarobi 43 200 zł, przy czym przez 10 miesięcy będzie tyrał jak wół. Może ktoś lepiej orientuje sie w Kodeksie pracy i potwierdzi lub zaprzeczy, że taka sytuacja może mieć miejsce? |
Jak usunąć całkowicie prenumeratę tematów, tak żeby nie otrzymywać powiadomień na maila po każdym poście.
|
szukam sprawdzonej nowej nawigacji do auta, od razu z mapa polski
co polecacie? na allegro sa jakies goclever za 200 |
Cytat:
Proszę http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3148 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl