![]() |
Poszukuje grafika (bądź też firmy się w tym specjalizującej) która potrafi przerobić projekt rastrowy na wektorowy. Tylko nie proste figury, a bardziej zaawansowane obrazki.
|
witam Wiślacką brać. poszukuje maszynki(o ile jest taka) do strzyżenia włosów o większym zakresie strzyżenia niż tylko 21 mm. da ktos linka np na allegro?
|
Poleci ktoś tani nocleg w Pradze?
|
Kto wie gdzie w Krakowie można dostać Kamizelkę Taktyczną ?
|
legalne na Węgrzech jest picie alkoholu pod chmurką?
|
Cytat:
|
strasznie grzał mi się laptop... myślałem że format załatwi sprawę, ale nie... tylko że teraz po formacie i zainstalowaniu tego samego systemu, połowy programów co miałem wcześniej lapek grzeje się 5 razy szybciej, zacina, wyłącza itp. ocb!!??
oczywiście zamierzam go zanieść do czyszczenia jutro... ale czemu teraz się grzeje bardziej niż przed formatem? |
Cytat:
Nie wiem czemu, ale format to w moim przypadku nie wchodziłby w ogóle w grę jeśli laptop się przegrzewa. Co niby miało to zmienić? |
Cytat:
Ale popieram, zacząć od odkurzenia. Odkurzaczem z zewnątrz, jak chcesz się bawić w dokładniejsze czyszczenie, to odłączyć od prądu, rozkręcić obudowę i przedmuchać sprężonym powietrzem. Nie włączać natychmiast po odkurzeniu. |
Cytat:
|
nosz .......a ale mi doradziliście...
6 przycisków mi odkurzyło z klawiatury!! ehhh nie będę grzebał w worku z brudami... kupię nowego lapka... :D i ch...j jaki polecacie 13-15 cali do programów (standardowych - nie graficznych) i neta?? Najlepiej tablet i lapek w jednym... żeby bateria trzymała 10 godz. Nie Apple, nie wiem Sony czy Toshiba. Cena? hm... do 3 koła? Na firmę więc do 3,5 tyś. zł. |
Lenovo IdeaPad Y580 z i7 ;)
|
Gdzie w Krakowie robią najlepsze nadruki na koszulkach i kubkach? Co polecacie?
Bardzo bym prosił o linka. Dzięki. |
poszukuje napisów
Scary.Movie.5.2013.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE napiproject nieznajduje |
Możecie polecić jakiegoś bukmachera internetowego?
Przede wszystkim interesuje mnie oferta piłki nożnej. E: Dzięki, Donki. :) |
Cytat:
|
pisze też tutaj bo więcej ludzi ten pokój odwiedza:
Czy ktoś może polecić jakiś niedrogi nocleg w Sielpi (koło Kielc)? prawdopodobnie tylko na jedną dobę (max2) dla dwóch osób w pokoju 2osobowym? termin to 15sierpnia. powiedzmy do 60zł za parę. opłaca się jechać w ciemno czy lepiej zarezerwować wcześniej żeby nie zostać na lodzie. i drugie pytanie jak cenowo wychodzi wypad na Słowację na ciepłe źródła np. weekendowy? do jakiej miejscowości najlepiej? za ile można znaleźć nocleg i ile kosztują bilety wstępu |
Ma ktoś pojęcie, czy da się przerobić prostokątne wejście z kuchni do salonu na łukowe ( ściana nośna) a jeśli tak, czy to sie wiąże z totalna demolką?
Poproszę na priv. |
Cytat:
Jakie są wymiary obecnego otworu? |
Znacie jakiegoś solidnego lekarza od kolan(artroskopia/rekonstrukcja rewizyjna )?
|
Cytat:
Mi swego czasu robił lewe kolano(artroskopia-zwichnięcie). Podobno jeden z lepszych (jak nie najlepszy) w Krakowie. |
Szukam jakiegoś dobrego i taniego blacharza-lakiernika w Krakowie.
|
Cytat:
|
Od wczoraj pierdzieli mi sie komp. jak wchodzę na YT to wyskakuje napis To połączenie jest niezaufane i tak ze wszystkimi linkami u nich. do tego nie otwiera sie normalnie tylko jakos tak jakby to była wersja robocza i oczywiście filmów nie widać. nic nie zmienniałem w ustawieniach nie bawiłem sie po prostu tak sie stało.
i jeszcze jeden objaw mampa google nie działa tzn nie wczytuje sie i podobnie jak YT jest jakby zawieszona. jak to rozwiązać? |
Cytat:
A ja dołoze pytanie od siebie. Mam zamiar córce kupic takiego lapka . http://allegro.pl/macbook-pro-15-i7-...383565961.html Czy ktos moze mi napisac ,czy ten sprzęt ma wszystko co potrzeba,nie odbiega zbytnio od obecnych i czy cena jest adekwatna? Z góry dziękuje. |
Jako, że mój angielski jest słaby to czy ktoś mógłby mi napisać co po "hurt me" mówi wokalista na końcu piosenki? http://przechera.wrzuta.pl/audio/9iE...d_to_that_rush (link do wrzuty) Z góry dziekuje :)
|
Z jakiej strony najczęściej korzystacie, by obejrzeć film on-line?
Dawno z takiej opcji nie korzystałem, a chce ominąć limity |
Zapomniałem zaktualizować swojej karty kibica przed meczem ze Śląskiem a planuje jechać pociągiem o 3 30 wiec nie zdążę już wyrobić karty w Krakowie. Czy będzie możliwość wyrobienia karty na miejscu i czy w ogolę będzie mi potrzebna ?
kinomaniak.tv zalukaj.tv ja korzystam z tych stron. |
Cytat:
Bilet we Wrocławiu kupisz na dowód osobisty. KK zbędna. |
Ważne.
Bardzo proszę kogoś z Krakowa o pomoc. Potrzebuje sie dostac MPK'iem z Matecznego do ul. Filtrowej (obok Balickiej). Jeśli ktoś wie jakie tam kursują linie i jak najlepiej i najbliżej wysiąść bardzo proszę o odpowiedź. Również trasa powrotna. |
Cytat:
|
|
Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?
Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv. Podbijam pytanie i mam kolejne Czy jest na forum ktoś kto pracował pracuje lub ma bliskiego znajomego który pracuje w kopalni? Bardzo potrzebuję pewnych informacji i będę wdzięczny za pomoc. |
Wybieram się do Zakopca na parę dni. Ktoś ma do polecenia sprawdzoną, smaczną i tanią karczmę, gdzie można zjeść obiad?
|
gdzie jutro w Warszawie będzie mozna spokojnie poogladać mecz Lechii z parchami?
|
podbijam bo pilna sprawa. Najlepiej gdzieś w okolicach Konwiktorskiej.
|
xanti może nie jakoś specjalnie tania ale wg mnie genialna jest knajpa Pod Pstrągiem na Krupówkach.
|
Cytat:
http://pl.tripadvisor.com/Restaurant...rn_Poland.html Adamo,porcje ogromne,wszystko pyszne i trochu taniej niż w kolibeczce |
orientuje sie ktoś może czy jest jakiś bezpośredni dojazd busów z Krakowa do Znamirowic (okolice gródka) ?
|
szybka sprawa!! pomocy!!
zaraz moja ciotka ma przywieźć do mnie mojego małego kuzyna (8 lat)... mam się nim zająć całą niedziele :/ dajcie mi nazwę jakiejś gry komputerowej która by go zajęła na tak powiedzmy 8 godz. :D ja ostatni raz w gry grałem 10 lat temu... i nie jestem na czasie... kilka miesięcy temu miałem podobny problem to ktoś z forum mi polecił grę gdzie chodzi się kwadracikami i buduje jakieś gówna... niestety młody wyrósł z tej gry, a przynajmniej tak mi powiedział. wystarczy nazwa gry... właśnie skończyłem instalować najnowsze mortal kombat :D komp mi się zgrzeje za bardzo... więc coś "lżejszego" proszę. z góry dzięki, pozdro |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl