Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Budowa stadionu, nowej hali i bazy treningowej (komentarze) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=94)

Grisza1 26.02.2012 08:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1223659)
Przynajmniej pasowałoby stylem do obecnego projektu.:rotfl:

Zawsze można zamiast obkładania płytami chodnikowymi oblać go asfaltem...;) Pasowałby idealnie do otoczenia ;)

domin_czyzyny 26.02.2012 09:09

Takie głupie gadanie o płytach chodnikowych, asfalcie to "sranie" do własnego ogródka. Tak naprawdę nie powtarzajcie sloganow żydowskich pod katem naszego stadionu. U nas wystarczy mała Ingerencja w estetykę (z zewnątrz) i stadion będzie kozacki.

pilot80 26.02.2012 10:28

Ta wiata przed wejściem na trybunę główną pewnie kosztowała tyle co zrobienie elewacji trybuny ...

Grisza1 26.02.2012 11:05

Na szczęście to zadaszenie przy wejściu głównym zostało pokryte przed którymś meczem w pucharach wykończone i wygląda teraz całkiem inaczej niż na zdjęciach, inaczej niż elewacja trybun.

1Marek1 26.02.2012 13:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rasel1906 (Post 1223632)
mnie tez podoba sie nasz stadion i nawet ten daszek:) do pelni szczescia brakuje tylko oblozenie tego betonu jakimis plytami.

Dobrze by było. Ale powinni to chociaż wytynkować i już by było o niebo lepiej.

Mocny 26.02.2012 15:58

az dziw bierze ze komus sie to podoba "bo nasze"

a i pamietajcie nikt elewacji nie przyozdobi bo po pierwsze to kosztuje a wiadomo jak jest u nas z kasa , a po drugie ta czerwona szmata zaprojektowala stadion w stylu brutalizmu , i oblozenie czymkolwiek elewacji to juz by bylo zaburzenie tej mysli architektonicznej

grzybek69 26.02.2012 21:58

Pierwszy mecz na "nowo otwartym" stadionie a tu toalety nieczynne (E 12) z trybun kapie jak kapało, w "restauracji" oferta inna dostępna niż plakatach nad nią, w przerie już nie ma wszystkich dostępnych napojów itd....
Wiele jeszcze do poprawienia.

piotrek06 26.02.2012 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mocny (Post 1223826)
az dziw bierze ze komus sie to podoba "bo nasze"

a i pamietajcie nikt elewacji nie przyozdobi bo po pierwsze to kosztuje a wiadomo jak jest u nas z kasa , a po drugie ta czerwona szmata zaprojektowala stadion w stylu brutalizmu , i oblozenie czymkolwiek elewacji to juz by bylo zaburzenie tej mysli architektonicznej

Akurat obecny wygląd elewacji to nie efekt złego projektu tylko oszczędności miasta

JAR0 26.02.2012 22:18

Byłem dzisiaj na B12. Przy wieszaniu flagi na wyższym poziomie spadło na mnie i dziewczyne kawałek tynku. Następnym razem wezme chyba kask albo zmienie miejscówke.

grzybek69 26.02.2012 22:20

Raczej wątpliwe by to był tynk, gdyż nie ma go na stadionie! ;)

JAR0 26.02.2012 22:25

Racja :-) Może kawalek zaprawy z łączeń, beton. Nie istotne. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca na nowym stadionie

grzybek69 26.02.2012 22:30

Ktoś kiedyś coś (!?) pisał o murku przed Sky Boxami, dziś stwierdzam że jest on niezbędny z prostej przyczyny, jeśli ktoś stoi na miejscu tuż przed tym murem to jest niewiele niższy niż am mur. Prawdopodobnie bardziej irytował by mnie gosc na którego muszę patrzec ni to że w razie czego mam sie o co oprzeć.

markowywislak 26.02.2012 22:33

Brak nagłośnienia na G BASAŁAJ TY ....O ŻEBY CI WĄTROBA PEKŁA TY CHUJU WEŹ SIE ZA ROBOTE!!!1

iiYama 26.02.2012 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1224229)
Brak nagłośnienia na G BASAŁAJ TY ....O ŻEBY CI WĄTROBA PEKŁA TY CHUJU WEŹ SIE ZA ROBOTE!!!1

Na G nagłośnienie było tylko raz. Na Litexie zdaje się. Jeden jedyny raz.

andrzej 27.02.2012 11:46

Trybuna G bez nagłośnienia nie powinna być dopuszczona do użytku. Jeżeli coś się tam wydarzy i nie będzie można przeprowadzić ewakuacji to na kogoś czeka kryminał.

Westmoreland 27.02.2012 12:04

Ciekawe czy jak ktoś sobie kupi karnet na dane krzesełko, a w miejscu tym jest wyjątkowo napaskudzone przez gołębie to może w jakiś sposób poprosić klub o posprzątanie :-) W niektórych częściach trybun aż się niedobrze robi od tego syfu.

markowywislak 27.02.2012 18:18

my nie mamy stadiony tylko jakiś burdel.Zesrane krzeselka pleksi od ketchupu i musztardy u.......one betony DRAMAT!!!

markowywislak 27.02.2012 18:19

Zamiast zareagować i iść pod klub z jakąś demonstracją to nic nie robimy nie wiadome dlaczego:(

domin_czyzyny 27.02.2012 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1224623)
Zamiast zareagować i iść pod klub z jakąś demonstracją to nic nie robimy nie wiadome dlaczego:(

kto Ci broni, idź, skrzyknij innych na forum, FB, Twitterze, itp. ...
działaj a nie wylewaj żale na forum.

cinekw 27.02.2012 18:25

Cytat:

A ja się na Standardzie zbijałem z spikera jak krzyczał, że jak ktoś nie słyszy żeby mu przekazać a tu takie buty :lol:

medyk 27.02.2012 22:39

Cholera bierze człowieka byłem na A pierwszy raz, czy to jest taki problem posłać 10 bab na trybune z zestawem wiadro + ciepła woda + ludwik + szmata i kazać im wytrzeć te cholerna siedzonka? warstwa kurzu na wszystkich krzesłach co ja mam sobie je dupą wytrzeć? wszyscy do okoła mieli usyfione spodnie kurtki za takie widowisko i warunki to powinna być dopłata za przyjście.

silver03 27.02.2012 23:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 1224709)
Cholera bierze człowieka byłem na A pierwszy raz, czy to jest taki problem posłać 10 bab na trybune z zestawem wiadro + ciepła woda + ludwik + szmata i kazać im wytrzeć te cholerna siedzonka? warstwa kurzu na wszystkich krzesłach co ja mam sobie je dupą wytrzeć? wszyscy do okoła mieli usyfione spodnie kurtki za takie widowisko i warunki to powinna być dopłata za przyjście.

To jest żenujące, krzesełka zawsze są upierd*lone, może chcą przyoszczędzić już na wszystkim?

R33 27.02.2012 23:33

Ma ktoś może fotkę widoku na murawę z tych dolnych narożników co są tam najtańsze bilety?

gigant 27.02.2012 23:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 1224734)
Ma ktoś może fotkę widoku na murawę z tych dolnych narożników co są tam najtańsze bilety?

Fotek nie mam bo za chuja nie widać nic z dołu narozników. Byłem tam raz, na ostatnim meczu tamtego sezonu z Polonią gdy była feta i nie było biletów na inne sektory a dopiero nazajutrz otwarto C. Widok zza bramek jest poezją do tego co widać z dołu narozników, przynajmniej z miejsc które mielismy. Chyba że nastawiasz się na moment bicia rożnego. Tam powinno się wysyłać "zakazowiczów stadionowych", poprawa i samobiczowanie pewne na 100%.

SZYMEK_TSW 27.02.2012 23:52

Cytat:

Brak nagłośnienia na G [...]

To w sumie fajnie, mnie strasznie irytuje spiker z tą sztuczną pozą i nadmiernym się przymilaniem ;) Druga sprawa na niektórych meczach jest niesłychanie głośno ustawione to nagłośnienie, nawet przed meczem nie można porozkminiać bo "drze ryja" cały czas :-D

Marsinel 28.02.2012 07:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 1224734)

Ja bylem na ingauracji nowego stadionu w tamtym miejscu i musze przyznac, ze sa to miejsca z ograniczona widocznoscia przez mury skyboxow (tak ze nie widac jednej bramki, jak sie siadzi "wyzej" to i pewnie polowy boiska; na siedzaco w ogole nie wiele widac). Oczywisicie jak siadziesz blizej G lub C wtedy bedzie OK, ale przy wschodniej lub zachodniej, wtedy widac mniej. Aha pisze o obecnym sektorze rodzinnym.

domin_czyzyny 28.02.2012 07:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1224724)
To jest żenujące, krzesełka zawsze są upierd*lone, może chcą przyoszczędzić już na wszystkim?

Najpierw musieliby umyć te krzesełka - ale to nie jest niemożliwe. Później powinni kupić nakrycia (np. foliowe) na krzesełka i już byłby git. Później przy ponownym zakładaniu na krzesełka folii można by umyć te obrzygane musztardą czy ketchupem.

Trzeba tylko chcieć. Ja na jesieni miałem przez cały sezon obrzygane krzesełko, w sumie to mnie waliło bo i tak z niego nie korzystam, ale liczy się sam fakt.
Zrobiłem zdjęcie, wysłałem do klubu, ale nikt nie raczył nawet odpowiedzieć.

węgorz2 28.02.2012 08:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1224622)
my nie mamy stadiony tylko jakiś burdel.Zesrane krzeselka pleksi od ketchupu i musztardy u.......one betony DRAMAT!!!

zakazac żarcia ku... najeść sie przed meczem i zapier... z dopingiem he he

cozymodo 28.02.2012 08:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marsinel (Post 1224774)
Ja bylem na ingauracji nowego stadionu w tamtym miejscu i musze przyznac, ze sa to miejsca z ograniczona widocznoscia przez mury skyboxow (tak ze nie widac jednej bramki, jak sie siadzi "wyzej" to i pewnie polowy boiska; na siedzaco w ogole nie wiele widac). Oczywisicie jak siadziesz blizej G lub C wtedy bedzie OK, ale przy wschodniej lub zachodniej, wtedy widac mniej. Aha pisze o obecnym sektorze rodzinnym.

Tu się akurat nie zgodzę ... chodzę tam regularnie z moimi synami i widok jest jak najbardziej ok .

Henio1 28.02.2012 10:58

Cytat:

pisałem do klubu już wielkorotnie w tej sprawie . Niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi co akurat mnie nie dziwi . Tylko NIEDAJ Boże dojdzie tam do tragedii to sie k...a obudzą jak im ludzie zbiorowe pozwy do sądu poskładają ( głupi alarm pożarowy by był i h.ja słychac spikera żeby spokojnie opuscic trybune)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl