![]() |
Cytat:
|
Takie głupie gadanie o płytach chodnikowych, asfalcie to "sranie" do własnego ogródka. Tak naprawdę nie powtarzajcie sloganow żydowskich pod katem naszego stadionu. U nas wystarczy mała Ingerencja w estetykę (z zewnątrz) i stadion będzie kozacki.
|
Ta wiata przed wejściem na trybunę główną pewnie kosztowała tyle co zrobienie elewacji trybuny ...
|
Na szczęście to zadaszenie przy wejściu głównym zostało pokryte przed którymś meczem w pucharach wykończone i wygląda teraz całkiem inaczej niż na zdjęciach, inaczej niż elewacja trybun.
|
Cytat:
|
az dziw bierze ze komus sie to podoba "bo nasze"
a i pamietajcie nikt elewacji nie przyozdobi bo po pierwsze to kosztuje a wiadomo jak jest u nas z kasa , a po drugie ta czerwona szmata zaprojektowala stadion w stylu brutalizmu , i oblozenie czymkolwiek elewacji to juz by bylo zaburzenie tej mysli architektonicznej |
Pierwszy mecz na "nowo otwartym" stadionie a tu toalety nieczynne (E 12) z trybun kapie jak kapało, w "restauracji" oferta inna dostępna niż plakatach nad nią, w przerie już nie ma wszystkich dostępnych napojów itd....
Wiele jeszcze do poprawienia. |
Cytat:
|
Byłem dzisiaj na B12. Przy wieszaniu flagi na wyższym poziomie spadło na mnie i dziewczyne kawałek tynku. Następnym razem wezme chyba kask albo zmienie miejscówke.
|
Raczej wątpliwe by to był tynk, gdyż nie ma go na stadionie! ;)
|
Racja :-) Może kawalek zaprawy z łączeń, beton. Nie istotne. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca na nowym stadionie
|
Ktoś kiedyś coś (!?) pisał o murku przed Sky Boxami, dziś stwierdzam że jest on niezbędny z prostej przyczyny, jeśli ktoś stoi na miejscu tuż przed tym murem to jest niewiele niższy niż am mur. Prawdopodobnie bardziej irytował by mnie gosc na którego muszę patrzec ni to że w razie czego mam sie o co oprzeć.
|
Brak nagłośnienia na G BASAŁAJ TY ....O ŻEBY CI WĄTROBA PEKŁA TY CHUJU WEŹ SIE ZA ROBOTE!!!1
|
Cytat:
|
Trybuna G bez nagłośnienia nie powinna być dopuszczona do użytku. Jeżeli coś się tam wydarzy i nie będzie można przeprowadzić ewakuacji to na kogoś czeka kryminał.
|
Ciekawe czy jak ktoś sobie kupi karnet na dane krzesełko, a w miejscu tym jest wyjątkowo napaskudzone przez gołębie to może w jakiś sposób poprosić klub o posprzątanie :-) W niektórych częściach trybun aż się niedobrze robi od tego syfu.
|
my nie mamy stadiony tylko jakiś burdel.Zesrane krzeselka pleksi od ketchupu i musztardy u.......one betony DRAMAT!!!
|
Zamiast zareagować i iść pod klub z jakąś demonstracją to nic nie robimy nie wiadome dlaczego:(
|
Cytat:
działaj a nie wylewaj żale na forum. |
Cytat:
|
Cholera bierze człowieka byłem na A pierwszy raz, czy to jest taki problem posłać 10 bab na trybune z zestawem wiadro + ciepła woda + ludwik + szmata i kazać im wytrzeć te cholerna siedzonka? warstwa kurzu na wszystkich krzesłach co ja mam sobie je dupą wytrzeć? wszyscy do okoła mieli usyfione spodnie kurtki za takie widowisko i warunki to powinna być dopłata za przyjście.
|
Cytat:
|
Ma ktoś może fotkę widoku na murawę z tych dolnych narożników co są tam najtańsze bilety?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba tylko chcieć. Ja na jesieni miałem przez cały sezon obrzygane krzesełko, w sumie to mnie waliło bo i tak z niego nie korzystam, ale liczy się sam fakt. Zrobiłem zdjęcie, wysłałem do klubu, ale nikt nie raczył nawet odpowiedzieć. ___________________________ BASAŁAJ !! CO ?? TY WIESZ CO !! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl