![]() |
Cytat:
|
sorry ale sugerowałem się "Positionsdetails: offensives Mittelfeld", a tu nawet 1 asysty brak. No i w sumie po co nam defensywny pomocnik? No coz. Pomyliłem sie.
|
A Issa Ba w ogole istnial?:)
Mam pytanie, kogo w tej chwili mamy w drugiej linii, bo w ataku wykartkowanego Maleckiego i Marcelo. LOBODZINSKI - JIRSAK - DIAZ - KIRM ? Sobol sie leczy, Maly musialby i tak z BOTem zagrac w ataku (gdyby nie kartki), Gargula pewnie koncowka sezonu. |
Cytat:
|
Cytat:
z Kozakiem to chodziło bardziej o długość kontraktu Wisła chciała zapewne sprawdzić jak sobie poradzi przez poł roku zanim da dłuższy kontrakt bo kolejnych średnich graczy nie potrzebujemy Rumuni dali 2 letni. |
Na ten czas Wisła może spróbować Marcelo i Piotrka Brożka w ataku, no cóż trzeba trzymać kciuki za rekonwalescentów i ewentualne ruchy transferowe.
|
Właśnie podczas derbów Liverpoolu, Nahorny wspomniał o Timie Cahillu. Od 2004 roku koleś strzelil najwięcej bramek głową do dzisiaj.Dokłądnie 22. I nic nie byloby dziwnego w tym gdyby nie fakt, że Cahill ma 178 cm wzrostu, a tyle samo bramek strzelil Peter Crouch, który jak wiadomo jest o 20 cm wyższy... To tak apropos poszukiwań Macieja Skorży, który się uparł jak szczerbaty na suchara, zeby sprowadzic centra na szpice Wisły. Tak w ogóle to sie zstaniwam jak możemy nawiązać walkę z Europą kiedy u nas wyznacznikiem wartości zawodnika jest wzrost i szybkośc , miast techniki czy zmysłu do gry kombinacyjnej. A podobno to Wyspiarze graja kick and rush...
|
Cytat:
|
Wiadomo coś z tym całym Issa Ba? wylądował już?czy go może śnieg zasypał :lol: No niby ma być dzisiaj ale wolałem zapytać :P
|
Cytat:
A dzięki Bronexowi odkryłem , że jednak Maciej ma inną taktykę. Szuka wysokiego napstnika, żeby wrzucać mu piłki w pole karne, które to on zgra głową na kogoś innego i ten inny strzeli gola. Chytrze panie Macieju ;-)!!! |
Cytat:
http://z.about.com/d/goindia/1/0/N/4...amelsafari.jpg |
Siedzę na lotnisku już cały dzień i nikogo z Wisły który by odbierał I.Ba nie ma.Dam znać po 20 bo wtedy jest przedostatni przylot dzisiaj do Krakowa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niektórym się tu głowy gotują. Jak przychodzi okienko transferowe to podpalają się każdym kitem dziennikarskim i zapominają że istnieje coś takiego jak strona oficjalna klubu. Przychodzący nowy tydzień pewnie da nam kilka odpowiedzi na pytania, które nas nurtują. Ja spokojnie czekam i mam nadzieję, że jednak ze dwóch czy trzech piłkarzy wzmocni Wisełkę.
|
Cytat:
|
Brożek: ściągnąć do Wisły Nowaka
Cytat:
by wp.pl |
Z wiekszych lotnisk Europy po przesiadce z Dakaru nie przyleciał nikt o takim nazwisku chyba że w papierach ma inne dane:))))
|
Tak, "bog" przyleci Lufthansa, transfer piecdziesieciolecia... Ciekaw jestesm czy zdazymy faktycznie kupixc choc jednego Pilkarza
|
|
Cytat:
|
Czadowo. Mistrza mamy już w kieszeni!
|
Kurde a ja jednak myślałem, że go zasypało :P żartuje :D Dobrze, że nie wyciął numeru typu uciekam lepszego klubu bo mi zapłacili więcej :P
Edit picasso przemycili go w walizce :rotfl: mniej więcej jak w kilerze :D http://www.youtube.com/watch?v=8mEG2axK85c Początek :D w takiej walizce dużej :P P.s mam nadzieje,że bana za to nie będzie to tylko żart |
ale jak on do nas dotarł?przecież wszystkie lotniska były obstawione naszymi ludźmi...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oprócz Ba przydałby się jeszcze napastnik zanim zaczniemy mówić o Mistrzostwie :P
|
No fajnie że jest już w Krakowie, tylko żeby badania przeszedl... Mimo że ma miec umowe na pól roku z przedlużeniem na kolejny rok to wolabym żeby cos jednak coś zagra w tej rundzie;/
|
No to Isek mam nadzieję żeś zdrowy chłopina i będziesz w naszej lidze obijał w środku pola gwiazdeczki typu Sztilicze i czy Iwańskie. Jak podpiszesz to chłopie cały tydzień w aucie słucham Reggae:)
|
Cytat:
Czy aby na pewno :D? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl