![]() |
Panowie sprawa jest bardzo pilna i ważna: ktoś chyba chce mnie wyrolować, otrzymałem zeskanowane paragony za usługę fachowca, zdziwiło mnie, że owa"usługa" wymiany części w piecu była wykonywana w Boże Narodzenie, chciałem zadzwonić do firmy, spytać o to, ale tutaj pojawiła się druga "niespodzianka" takiej firmy w ogóle w internecie nie mogę znaleźć, nawet wpisując REGON lub NIP z pieczątki - nic się nie pojawia, na pieczątce nie ma również telefonu, a także pod opisanymi "usterkami" nie ma podpisu żadnego "fachowca". Jak wy to widzicie ?
a druga sprawa: Poleci ktoś nocleg w okolicach Tatralandii na Słowacji na weekend ? |
Czy mógłby ktoś polecić jakiś dom weselny w okolicach Mszany Dolnej/Kasinki? Ale sprawdzony ;)
|
Potrzebuje namiar na jakąś wypożyczalnię strojów karnawałowych. Nie taką która wyskoczy mi od razu po wklepaniu hasła w google: "wypozyczalnia kostiumów karnawałowych kraków" tylko taką w której ktoś z forum wypożyczał coś i jest duży wybór strojów!
|
Witam.Jakie są rodzaje opon?
|
Cytat:
www.google.pl :> |
Opony mózgowo-rdzeniowe, opony jako tkanina dekoracyjna i opony do samochodów, rowerów, wózków widłowych ale to chyba podchodzi pod motoryzacyjne a nawet bardziej pneumatyczne.
..... |
Pracował ktoś albo pracuje w Castoramie na hali?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siema może ktoś doradzic jakieś fajne lodowisko w Krakowie i jesli tak to jak tam dojechac dokładnie. Z góry dzieki za odp
|
z góry dzieki za odpowiedzi...:P ale od strony myślenic bym jechał
|
Cytat:
|
Cytat:
od 2 http://www.nocowanie.pl/slowacja/noc...tamenty/11303/ bylem tam dwa lata temu i jestem zadowolony. |
Cytat:
- na Cracovii, tramwaj 13, 50, 51 - Eisenberga, do Mogilskiego i trochę z buta. jakiś czas temu (ok 1 rok) kupiłem na allegro buty i teraz zaczęły się rozlatywać, jakie szanse na reklamacje? |
Cytat:
http://www.ilcarnevale.krakow.pl/ |
Chcę sprzedać telefon na allegro i wysłać go kurierem bo poczcie w takich sprawach nie ufam.
Pytanie do was polecicie jakiegoś dobrego, taniego kuriera ? mile widziane stronki www :) |
Cytat:
Sam sobie wszystko drukujesz przyjeżdza kurier z DPD i odbiera przesyłkę a na następny dzień jest po drugiej stronie Polski i tanio |
Cytat:
|
Jestem z pokolenia które klasykę kina ogląda raczej garbiąc się przy komputerze, dlatego mam pytanie - czy są w Krakowie kina, które w miarę regularnie "serwują" starsze filmy, nawet te najbardziej znane? Dzięki z góry.
|
Cytat:
VW Sharana bierz, zawsze to VW, taksówkarze to auto chwalą |
mam konto a Allior banku i chcialem isc do odzialu i wplacic sobie jakas sume na konto ,jest jakas kwota minimalna ktora mam wplacic ? np wplaty na konto tylko powyzej 100 zl ,jak jest taka to prosze o jej podanie
dzieki : nbp , Marszałek |
Cytat:
Dla przykładu w ING jak wpłacasz kasę w oddziale , to płacisz aż 9 złotych ( niezależnie od wysokości wpłacanej kwoty). Być może w Alior wpłata w oddziale jest darmowa, ale o co zapytaj Panią przy okienku. |
Cytat:
|
Znajdę gdzieś w Krk punkt który zrobi mi wydruk do pracy inżynierskiej w kolorze i jest otwarty chociaz do 23?
|
Cytat:
Punkt Ksero Tusze Tonery Dom Studencki KAPITOL ul. Budryka 2 30-072 Kraków tel. (0-12) 626-50-14 czynne Pn. - pt. 8.00 - 22.00 sob. 9.00 - 17.00 niedz. 11.00 - 19.00 |
Cytat:
Wiślna |
Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć szachy magnetyczne, ale koniecznie większe niż te małe 14x14 cm albo 15x15 cm?
Muszą być w Krakowie, na Allegro jest za późno. |
Mam pytanie odnośnie corela;
wykonałem sobie taki rysunek ale za żadne skarby świata nie mogę eksportować pliku do formatu .jpg. Po wybraniu tej opcji ładuję się chwile pasek i wszystko jest niby w porządku ale nie pojawia się potem okno z konwersją graficzną no i nie ma też stworzonego pliku .jpg. Sytuacja powtarza się na innych wersjach programu, czy miał ktoś może do czynienia z takim problemem ? |
Potrzebuję jakiś transport (przewóz osób) pod wskazany adres tanio do Holandii !! Poleci ktoś jakąś firmę.
I jeszcze czy np. Sindbad zawozi pod dany adres ??? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl