![]() |
Mam problem z internetem mobilnym (T-Mobile)... Mianowicie ani tablety, ani telefon nie mogą się połączyć z wifi. Mógłby ktoś pomóc w tej sprawie i podpowiedzieć w czym leży problem, jak ustawić modem, urządzenia?
|
Wie ktoś gdzie mogę kupić taką bluzę ? (Wiem,że model trochę niefortunny ale nie było innego )
http://wislakrakow.com/galeria/20130...grodzisk03.jpg |
Cytat:
No ale trudno, może Wisła się mną jeszcze zainteresuje skoro testują jakichś romów-amatorów:-P |
Jakim programem najlepiej stworzyć własny filmik złożony z krótkich filmików i zdjęć?
Coś prostego w obsłudze potrzebuję. Gdzie taki program można za darmo pobrać? |
Cytat:
22 lipca minie rok od zabiegu, a dopiero wczoraj pierwszy raz grałem bez stabilizatora, w samej gównianej opasce uciskowej...i było zajebiscie. No ale trzeba zaznaczyć ze ja od 2 tygodnia od zabiegu siłka, basen, rower + dodatkowe ćwiczenia.Wiem jak ważny jest mocny mięsień, wieć go robiłem. Ja np. w ogóle nie biegałem -bo nie lubie. Tylko za piłką jak juz :) polecam animal flexa na stawy. |
jakby ktoś pracował w jakiejś hurtowni z częściami do samochodów to proszę o pw mam pytanie
|
Cytat:
Prosty i skuteczny. Poniżej masz bezpłatną wersję dla XP/Vista/7 programu Windows Movie Maker: http://www.dobreprogramy.pl/Windows-...ows,11546.html Codziennie możesz zaglądać pod ten adres: http://www.giveawayoftheday.com/ zawsze jakaś pełna wersja wszelakiego oprogramowania, edytory filmów też się trafiają. |
Witam,
szukam kogoś kto zajmuje się robieniem ston internetowych. Ewentualnie kogoś kto jest w stanie godną zaufania osobę polecić. Chodzi mi o zrobienie strony internetowej ligi futsalowej: tabele, strzelcy, terminarz, zdjecia z meczów. |
Pytanie sportowe.
Potrzebuję przykładu, kiedy jeden klub umawia się z drugim, że ten będzie dla niego drużyną satelicką. Ewentualnie inna przykład współpracy tego typu. Chodzi o jakiś klub piłkarski. Z góry dzięki! |
Cytat:
Kluby satelickie, współpracujące z Ajaksem: Germinal Beerschot Antwerpia Beijing Guo'an Ajax Kapsztad HFC Haarlem FC Volendam FC Omniworld |
BARDZO ważna i pilna sprawa (przepraszam za wersaliki)
Gdzie kupię w Krakowie kwiaty w ... nocy, konkretnie 4-5 rano. Jutro przywożę żonę ze szpitala z córeczką. Help dziewczyny i chłopaki... Rynek? Stoją panie w nocy? Chyba nie... |
pytanie pewnie już było, ale nie mogę znaleźć. Gdzie i jakie darmowe studia? chodzi tylko o legitymacje i zniżkę
|
jest jakaś stronka, bądź też portal ze wszystkimi przetargami ogłaszanymi na internecie?
kojarzy ktoś coś takiego... ? |
Cytat:
Cytat:
|
Co to za ....a matoł łazi po całym mieście i maluje tekst "cukse" na murach ?
|
W jakich godzinach czynne są kasy biletowe na Dworcu Głównym PKP? Oczywiście w Krakowie ;)
|
czy ktoś z forumowiczów spawa (ma spawarkę i umie sie nią posługiwać)
? oczywiscie zapraszam na prv |
Gdzie w Krakowie kupie betoniarke (okolo 100 litrow pojemnosci zasypowej, wieniec zeliwny, zeliwny naped, jednofazowa) w dobrej cenie?
[+] Krakowie lub okolicach od strony Olkusza. |
Gdzie w Krakowie kupię ( a raczej dziewczyna) suknię wieczorową? gdzie jest największy wybór? co byście polecili? (oprócz tandety). Tylko żeby się nie spłukać.
jak to w tych przypadkach liczy sie i duży wybór i cena. Może jakiś outlet znacie godny polecenia. Ewentualnie gdzies koło Krakowa? |
Będzie można przez neta kupic bilet na sparing z Ruchem?
|
Cytat:
"Bilety na to spotkanie można kupować już od czwartku od godz. 11:00 w Strefie Kibica, oraz od środy, od godz. 11:00 do piątku do godz. 20:00, będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów. Osoby posiadające karnety na trybunę C zasiądą na swoich miejscach. Osoby posiadające karnety na inne sektory, będą miały zarezerwowane miejsca na sektorach: E11, E12, E13, E14, E15, E16. Aby wejść na stadion niezbędna jest ważna Karta Kibica. " Jeszcze raz, będzie czytelniej... Będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów |
Jest ktoś w temacie leczenia blizn po operacji? Jak tak bardzo bym prosił o PW
|
Cytat:
|
Panowie potrzebuję kontury Rynku Głównego, z perspektywy ul. Szewskiej. Czyli dachy kamieniczek, Sukiennic i wież Kościoła Mariackiego. Do tatuażu.
|
Mistel, a masz jakieś konkretne zdjęcie? Bo przerobić na szkic ci mogę w Photoshopie, tylko muszę mieć obrazek.
|
Jakie znacie typery Ekstraklasy z nagrodami?
|
Jeśli ktoś z was posiada niebieskiego, brązowego albo czarnego Samsunga Galaxy s3 proszę o Pw.
|
Pany szukam mieszkanka we Wrocławiu do wynajęcia (kawalerki)
jak ktos by cos miał walić priv |
Czy ktoś mieszka na stałe w Austrii? Miałbym jedni pytanie dotyczące Internetu. Może być PW.
|
Cytat:
http://i42.tinypic.com/2lx86bo.jpg Tylko jakby tak przesunąć trochę Sukiennice w prawo, i wieże Kościoła Mariackiego, bo chciałbym wkomponowac to w gwiazdę, którą już mam. I jeszcze dodać u góry latające gołębie. |
Jeżeli zagląda tutaj ktoś, kto ma konto na forum skwk, prośba o podbicie na prv.
|
Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?
Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv. |
Witam panowie kupilem rower i chcialbym kupic do niego przerzutkę bo ta co jest jest zepsuta ale nie bardzo sie na tym znam. To jest taki rower wis.la/w4gbu a przerzutka ktorą chce kupic to taka wis.la/y1usy nada się?
|
Potrzebuje fajną książke lub album o rekinach na prezent (NIE DLA DZIECKA) orientuje sie ktos gdzie mozna cos takiego kupic moze byc nawet w jezyku angielskim ?
|
Nie orientuje się ktoś czy osiedle Ruczaj, Kapelanka, Łagiewniki są monitorowane przez system miejski ? Jakieś kamery na skrzyżowaniach ?
|
Jest możliwość, żeby ktoś za mnie wyrobił karte kibica? bo stara straciła ważnośc a mam wauczer na karnet i chce, żeby mi to kolega powyrabiał.Jest taka opcja ?
|
T S W, wszystko jest napisane na oficjalnej stronie: http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w pierwszym zdaniu, które z dobrego serca Ci zacytuję: "Kartę Kibica wyrabiać można wyłącznie osobiście". |
Przytoczy ktoś słowa piosenki którą śpiewano opuszczając C po meczu z górnikiem, "ćwierkają wróbelki od samego rana..."?
|
Pany, jak najlepiej dojechac do Warszawki ?
Tradycyjnie "7-ka", czy leciec na Katowice i potem "1" na Czestochowe i Piotrkow ? |
baton, lepsza zdecydowanie pierwsza opcja!! Sprawdzone, jeździłem swego czasu często tą trasą. Pozdrawiam :)
I jak masz to CB nie zapomnij. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl