Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Lacrima 27.06.2013 11:10

Mam problem z internetem mobilnym (T-Mobile)... Mianowicie ani tablety, ani telefon nie mogą się połączyć z wifi. Mógłby ktoś pomóc w tej sprawie i podpowiedzieć w czym leży problem, jak ustawić modem, urządzenia?

blanco 27.06.2013 11:50

Wie ktoś gdzie mogę kupić taką bluzę ? (Wiem,że model trochę niefortunny ale nie było innego )

http://wislakrakow.com/galeria/20130...grodzisk03.jpg

mcickx 27.06.2013 13:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1319912)
Ja sam miałem juz 2x rek ACL 3x artro, jesteem 11 miesięcy po zabiegu od 3 miesiecy gram w piłke :)

aż tak szybko? Mi lekarz odrazu powiedział że powoli do sportu można wracać po około 6-7miesiacach a żebym o graniu w piłke nie myślał wcześniej niż po 9-10 miesiącach. Zabieg miałem robiony pod koniec października, później robiłem ćwiczenia, dosyć dużo pływałem i troche jeździłem na rowerku stacjonarnym, a biegać zacząłem ok 2 miesiące temu (2-3 razy w tyg ok 30min). Ogólnie radził się nie spieszyć i robić wszystko z głową, zwłaszcza że miałem delikatnie ponad rok przerwy od jakiegokolwiek ruchu, dlatego też nie pcham się narazie nawet na żadnego orlika bo się po prostu boje (może to też troche kwestia psychiki - nie czuje na siłach:().
No ale trudno, może Wisła się mną jeszcze zainteresuje skoro testują jakichś romów-amatorów:-P

Proud 29.06.2013 12:25

Jakim programem najlepiej stworzyć własny filmik złożony z krótkich filmików i zdjęć?
Coś prostego w obsłudze potrzebuję.

Gdzie taki program można za darmo pobrać?

szprotson 29.06.2013 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcickx (Post 1319934)
aż tak szybko? Mi lekarz odrazu powiedział że powoli do sportu można wracać po około 6-7miesiacach a żebym o graniu w piłke nie myślał wcześniej niż po 9-10 miesiącach. Zabieg miałem robiony pod koniec października, później robiłem ćwiczenia, dosyć dużo pływałem i troche jeździłem na rowerku stacjonarnym, a biegać zacząłem ok 2 miesiące temu (2-3 razy w tyg ok 30min). Ogólnie radził się nie spieszyć i robić wszystko z głową, zwłaszcza że miałem delikatnie ponad rok przerwy od jakiegokolwiek ruchu, dlatego też nie pcham się narazie nawet na żadnego orlika bo się po prostu boje (może to też troche kwestia psychiki - nie czuje na siłach:().
No ale trudno, może Wisła się mną jeszcze zainteresuje skoro testują jakichś romów-amatorów:-P

no szybko, ale ja po prostu jestem w gorącej wodzie kąpany.
22 lipca minie rok od zabiegu, a dopiero wczoraj pierwszy raz grałem bez stabilizatora, w samej gównianej opasce uciskowej...i było zajebiscie.
No ale trzeba zaznaczyć ze ja od 2 tygodnia od zabiegu siłka, basen, rower + dodatkowe ćwiczenia.Wiem jak ważny jest mocny mięsień, wieć go robiłem. Ja np. w ogóle nie biegałem -bo nie lubie. Tylko za piłką jak juz :)
polecam animal flexa na stawy.

South 29.06.2013 22:11

jakby ktoś pracował w jakiejś hurtowni z częściami do samochodów to proszę o pw mam pytanie

Manson33 29.06.2013 23:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1320285)
Jakim programem najlepiej stworzyć własny filmik złożony z krótkich filmików i zdjęć?
Coś prostego w obsłudze potrzebuję.

Gdzie taki program można za darmo pobrać?

W Windows 7 masz Windows Live Movie Maker.
Prosty i skuteczny.

Poniżej masz bezpłatną wersję dla XP/Vista/7 programu
Windows Movie Maker:

http://www.dobreprogramy.pl/Windows-...ows,11546.html

Codziennie możesz zaglądać pod ten adres: http://www.giveawayoftheday.com/
zawsze jakaś pełna wersja wszelakiego oprogramowania, edytory filmów też się
trafiają.

Worcester 30.06.2013 19:07

Witam,
szukam kogoś kto zajmuje się robieniem ston internetowych.
Ewentualnie kogoś kto jest w stanie godną zaufania osobę polecić.

Chodzi mi o zrobienie strony internetowej ligi futsalowej: tabele, strzelcy, terminarz, zdjecia z meczów.

Szczepan_TS 03.07.2013 20:48

Pytanie sportowe.
Potrzebuję przykładu, kiedy jeden klub umawia się z drugim, że ten będzie dla niego drużyną satelicką.
Ewentualnie inna przykład współpracy tego typu. Chodzi o jakiś klub piłkarski.

Z góry dzięki!

WISŁAZWE 03.07.2013 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szczepan_TS (Post 1320893)
Pytanie sportowe.
Potrzebuję przykładu, kiedy jeden klub umawia się z drugim, że ten będzie dla niego drużyną satelicką.
Ewentualnie inna przykład współpracy tego typu. Chodzi o jakiś klub piłkarski.

Z góry dzięki!

Kluby satelickie, współpracujące z Ajaksem:

Germinal Beerschot Antwerpia
Beijing Guo'an
Ajax Kapsztad
HFC Haarlem
FC Volendam
FC Omniworld

Kaan 03.07.2013 21:04

BARDZO ważna i pilna sprawa (przepraszam za wersaliki)

Gdzie kupię w Krakowie kwiaty w ... nocy, konkretnie 4-5 rano. Jutro przywożę żonę ze szpitala z córeczką. Help dziewczyny i chłopaki...

Rynek? Stoją panie w nocy? Chyba nie...

South 05.07.2013 15:57

pytanie pewnie już było, ale nie mogę znaleźć. Gdzie i jakie darmowe studia? chodzi tylko o legitymacje i zniżkę

Kamil_mchw 05.07.2013 19:05

jest jakaś stronka, bądź też portal ze wszystkimi przetargami ogłaszanymi na internecie?
kojarzy ktoś coś takiego... ?

michu-k 05.07.2013 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaan (Post 1320895)
BARDZO ważna i pilna sprawa (przepraszam za wersaliki)

Gdzie kupię w Krakowie kwiaty w ... nocy, konkretnie 4-5 rano. Jutro przywożę żonę ze szpitala z córeczką. Help dziewczyny i chłopaki...

Rynek? Stoją panie w nocy? Chyba nie...

Giełda kwiatowa, czynna od 4 nad ranem, Balicka. Tylko to jest pewne, przynajmniej z mojej strony.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 1321144)
pytanie pewnie już było, ale nie mogę znaleźć. Gdzie i jakie darmowe studia? chodzi tylko o legitymacje i zniżkę

AP Edukacja, Cosinus, każda generalnie szkoła policealna.

El'kabat 09.07.2013 10:45

Co to za ....a matoł łazi po całym mieście i maluje tekst "cukse" na murach ?

sndr 10.07.2013 00:38

W jakich godzinach czynne są kasy biletowe na Dworcu Głównym PKP? Oczywiście w Krakowie ;)

Sialalalala 10.07.2013 16:29

czy ktoś z forumowiczów spawa (ma spawarkę i umie sie nią posługiwać)

?

oczywiscie zapraszam na prv

brzydki.brzydal 10.07.2013 19:52

Gdzie w Krakowie kupie betoniarke (okolo 100 litrow pojemnosci zasypowej, wieniec zeliwny, zeliwny naped, jednofazowa) w dobrej cenie?

[+]
Krakowie lub okolicach od strony Olkusza.

wiślak 86 10.07.2013 21:46

Gdzie w Krakowie kupię ( a raczej dziewczyna) suknię wieczorową? gdzie jest największy wybór? co byście polecili? (oprócz tandety). Tylko żeby się nie spłukać.

jak to w tych przypadkach liczy sie i duży wybór i cena. Może jakiś outlet znacie godny polecenia.

Ewentualnie gdzies koło Krakowa?

xdarek 11.07.2013 07:37

Będzie można przez neta kupic bilet na sparing z Ruchem?

L U Z N Y 11.07.2013 09:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xdarek (Post 1321975)
Będzie można przez neta kupic bilet na sparing z Ruchem?

....a mać, jesteś jakiś inny? Wchodzisz na oficjalną www.wisla.krakow.pl klikasz na baner o sobotnim meczu i pojawia Ci sie odpowiedź na Twoje pytanie http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._stroje_wisly/

"Bilety na to spotkanie można kupować już od czwartku od godz. 11:00 w Strefie Kibica, oraz od środy, od godz. 11:00 do piątku do godz. 20:00, będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów. Osoby posiadające karnety na trybunę C zasiądą na swoich miejscach. Osoby posiadające karnety na inne sektory, będą miały zarezerwowane miejsca na sektorach: E11, E12, E13, E14, E15, E16. Aby wejść na stadion niezbędna jest ważna Karta Kibica. "

Jeszcze raz, będzie czytelniej... Będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów

Natkan 12.07.2013 11:27

Jest ktoś w temacie leczenia blizn po operacji? Jak tak bardzo bym prosił o PW

Wertian 12.07.2013 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1321956)
Gdzie w Krakowie kupię ( a raczej dziewczyna) suknię wieczorową? gdzie jest największy wybór? co byście polecili? (oprócz tandety). Tylko żeby się nie spłukać.

jak to w tych przypadkach liczy sie i duży wybór i cena. Może jakiś outlet znacie godny polecenia.

Ewentualnie gdzies koło Krakowa?

Polecam przebiec się po ulicy Długiej i odnogach, także ul Szlak. Znajoma tam prowadzi salon z sukniami wieczorowymi. To generalnie zagłębie bardziej ślubne, ale takie rzeczy zawsze chodzą w razem.

Mistel 12.07.2013 22:05

Panowie potrzebuję kontury Rynku Głównego, z perspektywy ul. Szewskiej. Czyli dachy kamieniczek, Sukiennic i wież Kościoła Mariackiego. Do tatuażu.

gypsy 12.07.2013 22:11

Mistel, a masz jakieś konkretne zdjęcie? Bo przerobić na szkic ci mogę w Photoshopie, tylko muszę mieć obrazek.

Watts 13.07.2013 10:40

Jakie znacie typery Ekstraklasy z nagrodami?

Padre1906 13.07.2013 22:06

Jeśli ktoś z was posiada niebieskiego, brązowego albo czarnego Samsunga Galaxy s3 proszę o Pw.

szprotson 14.07.2013 14:43

Pany szukam mieszkanka we Wrocławiu do wynajęcia (kawalerki)

jak ktos by cos miał walić priv

David. 14.07.2013 19:08

Czy ktoś mieszka na stałe w Austrii? Miałbym jedni pytanie dotyczące Internetu. Może być PW.

Mistel 14.07.2013 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1322223)
Mistel, a masz jakieś konkretne zdjęcie? Bo przerobić na szkic ci mogę w Photoshopie, tylko muszę mieć obrazek.

Chciałbym coś takiego:

http://i42.tinypic.com/2lx86bo.jpg

Tylko jakby tak przesunąć trochę Sukiennice w prawo, i wieże Kościoła Mariackiego, bo chciałbym wkomponowac to w gwiazdę, którą już mam. I jeszcze dodać u góry latające gołębie.

JacobCFC 16.07.2013 20:04

Jeżeli zagląda tutaj ktoś, kto ma konto na forum skwk, prośba o podbicie na prv.

wiślak 86 17.07.2013 11:11

Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?

Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv.

Wisła Prokocim 17.07.2013 19:51

Witam panowie kupilem rower i chcialbym kupic do niego przerzutkę bo ta co jest jest zepsuta ale nie bardzo sie na tym znam. To jest taki rower wis.la/w4gbu a przerzutka ktorą chce kupic to taka wis.la/y1usy nada się?

OpEnTaNy 18.07.2013 16:51

Potrzebuje fajną książke lub album o rekinach na prezent (NIE DLA DZIECKA) orientuje sie ktos gdzie mozna cos takiego kupic moze byc nawet w jezyku angielskim ?

adam_09 18.07.2013 22:52

Nie orientuje się ktoś czy osiedle Ruczaj, Kapelanka, Łagiewniki są monitorowane przez system miejski ? Jakieś kamery na skrzyżowaniach ?

T S W 19.07.2013 11:15

Jest możliwość, żeby ktoś za mnie wyrobił karte kibica? bo stara straciła ważnośc a mam wauczer na karnet i chce, żeby mi to kolega powyrabiał.Jest taka opcja ?

gypsy 21.07.2013 11:46

T S W, wszystko jest napisane na oficjalnej stronie: http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w pierwszym zdaniu, które z dobrego serca Ci zacytuję: "Kartę Kibica wyrabiać można wyłącznie osobiście".

TSW Fanatyk 21.07.2013 19:25

Przytoczy ktoś słowa piosenki którą śpiewano opuszczając C po meczu z górnikiem, "ćwierkają wróbelki od samego rana..."?

mic 22.07.2013 21:30

Pany, jak najlepiej dojechac do Warszawki ?

Tradycyjnie "7-ka", czy leciec na Katowice i potem "1" na Czestochowe i Piotrkow ?

JacobusTSW 23.07.2013 00:03

baton, lepsza zdecydowanie pierwsza opcja!! Sprawdzone, jeździłem swego czasu często tą trasą. Pozdrawiam :)
I jak masz to CB nie zapomnij.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl