![]() |
Orientuje sie ktoś gdzie najbliżej Huty znajde sie sklep z gazówkami?
|
Pytanie mam takie :
mam umowe akurat na 1 miesiąc ( do końca czerwca -wcześniej miałem umowe na 3 msc a wczesniej na 5msc stażową) i pytanko takie na szybko : jak jest z wypowiedzeniem i przedłużeniem ? Jeśli przedłużenie to musze dostać umowe na czas nieokreślony tak? ale ogólnie to jest tak ze od 1 lipca raczej będe miał nową pracę, co proponujecie mi w takim wypadku ? Iśc teraz na chorobowe, czy wziać urlop czy co? pyt nr 2 Jakie przysługują pracodawcy ulgi/znizki/dotacje etc z tej okazji ze zaturdni osobę niepełnosprawną? chodzi mi o to ze te wszelkie wyposazenia miejsca pracy, kupno samochodu dla niepełnosprawnego to moze zrobic kazdy pracodawca zatrudniajacy osobe niepełnosprawną czy sa jakies regulacje typu ze musi byc 4 takich pracownikow czy wystarczy ze jest 1 ? |
Mam takie pytanie, wie ktoś gdzie można kupić rurki/słomki do napojów tylko że takie xxl ? W sumie im dłuższe tym lepsze. Szukałem na allegro, google i nic nie mogę znaleźć a wiem że takowe istnieją. Jakby ktoś miał jakiekolwiek namiary/przypuszczenia i się informacją podzielił byłbym wdzięczny.
|
Cytat:
|
Czy istnieje możliwość zakupu vlepek poza Strefą Kiboli?
|
potrzebuję pomocy. Muszę zrobić ankietę z mężczyzną w wieku 30-39lat który mieszka w mieście DO 20tys. w małopolsce.
Wszystkie szczegóły podam na priv. Sprawa bardzo pilna bo mi jeden respondent odpadł. Jak ktoś jest w tym przedziale wiekowym nich podbije na priva |
mam problem z tel.
jakiś czas temu gdzies niepotrzebnie wpisałem swój nr. tel. i od tego momentu niemal codziennie dostaje jakieś głupie sms-y z grami do ściągnięcia... ale najgorsze jest to że za sam odbiór tego sms-a ściągają mi z konta 6 zł. Co zrobić żeby przestali? Szukałem na necie jak to naprawić, ale nie znalazłem nic z tym nr. tel. z którego mi wysyłają te sms, czyli 6000 |
Ja tak miałem w orange. Na jakiś konkurs się zapisałem chyba... Przysyłali sms i brali jakieś 4-5zł... I na ich stronie to odszukałem i się wycofałem z tego.
Może poszukaj na stronie operatora |
Cytat:
http://allegro.pl/slomki-do-sangria-...280988028.html dokładnie coś takiego potrzebuję tylko że w detalu, zna ktoś sklep w Krakowie ? |
Cytat:
MAKRO!! dział gastronomia. |
Pogryzły mnie ostatnio te latajace szuje tak ze nie wiem gdzie mam sie drapać i znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/opaska-przeciw-kom...310413806.html Miał to ktos? wiem ze za 1zł to szału pewnie nie ma ale czy chociaż odrobinke to odstrasza? Dzięki z góry za opinie |
Siema, ma ktoś dobrego linka na torrentach do Simsów 3 ze WSZYSTKIMI DODATKAMI? pozdrawiam.
|
szukam kogos w miare ogarnietego zyciowo mieszkającego aktualnie we Wrocławiu.
dajcie priv. pozdro |
Cytat:
spróbuj sobie zrobić coś takiego jak np. na polu siedzisz przy grillu: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1368457368 |
może ktoś sie orientuje od której jest otwary "Car System" Firma. Zawodny Anna na katowickiej ?
|
Mogę gdzieś nabyć wiślackie naszywki? Mam tu na myśli sprzedaż wysyłkową
|
Gdzie polecacie teraz robić prawko , pod względem zdawalności i ceny? .
*z opcją płatności ratalnej . |
ile zazwyczaj jest za mandat "wyprzedzanie na przejściu dla pieszych"? kasa i ptk.?
|
Jestem po operacji i z północnych okolic Krakowa. Poleci ktoś miejsce gdzie za niedużą kasę udzielają lekcji pływania? Priv
|
Cytat:
|
Poleci ktoś kumatego ortopedę (kolano)?
|
Dr Jarosław Feluś-robił mi kolano,m.in artroskopie
Jeden z lepszych specjalistów w Krakowie |
Cytat:
|
Wytłumaczcie w jaki sposób zrobili te puszki
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...81252307_n.jpg co jest fake? Jest jakaś strona że mogę sam zaprojektować co chcę na danej ? |
Ostatnio przez jeden weekend, w Bonarce, stał automat do którego wkładałeś puszkę i który nadrukowywał laserowo dowolnie wybrany przez Ciebie tekst.
|
http://podzielsieradoscia.coca-cola.pl/Events
znalazłem że wczoraj była w GK czy moze ktoś wie ile tam będzie? |
Cytat:
Patrząc na tą mapkę- 9 sierpnia od 17:00 będzie można z okazji Coke Live Music Festival, Muzeum Lotnictwa. |
Pytanie z ciekawości:
Czy Włoch dogada sie z Hiszpanem? Czy Portugalczyk dogada sie z Hiszpanem? czy Portugalczyk dogada sie z Włochem ? Oczywiście rozmawiając każdy w ojczystym języku Jakie języki panują tudzież jakimi można sie spokojnie dogadać w Chorwacji, Grecji, Egipcie, Portugalii,na Cyprze, na Malcie oraz Hiszpanii ? |
Lody włoskie w Krakowie, takie z posypkami, orzechy itd, ewentualnie z dobrą polewą czekoladową, gdzie?
|
Cytat:
|
Co ciekawe bardzo dobre lody włoskie są też przed Galerią Krakowską w tym takim różowym pojeździe,spodziewałem się raczej papki dla turystów,i mile się zaskoczyłem.
|
czy jak netia obniżyła mi rachunek za internet to jest to podstawą do zerwania umowy bez żadnych konsekwencji finansowych?
|
Czy polecacie usługi OpenFinance?
Faktycznie są wstanie mieć lepsze oferty niż bezpośrednio w banku? Czy warto podpisywać umowę kredytową za ich pośrednictwem? |
Cytat:
|
Możecie polecić jakieś ciekawe miejsce na weekendowy wypad z dziewczyną? Najlepiej gdzieś niezbyt daleko od Tarnowa/Krakowa ;)
|
Cytat:
Pardała Tomasz szpital św.Rafała na Piaskach albo na Wiśle w tym ortoresie czy jak to sie zwie. ale na łąkotke to Ci byle jaki ortopeda potrzebny,bo tego sie nie da zjebac :) |
Cytat:
|
Mam słuchawkę bluetooth Nokia BH-110, która może byc powiazana z 2oma telefonami jednoczesnie.
I z HTC One V mi elegancko sie polaczyla, telefon ja wygruwa, etc, natomiast z Nokią 6500slide się nie połączy :/ telefon w ogóle nie wyszukuje tej słuchawki. Wiem, ze ten bluethoot jest kompatybilny z tym modelem Nokii. Chyba wszystkie mozliwe fora przepatrzone...Czy jest ktoś kumaty i pomoże? Jeśli tak, to zapraszam PRIV! Z góry Wielkie Dzięki :) |
Cytat:
Rekonstrukcje ACL, robiłem w Mielcu u Pana Mirosława Midury (przyjmuje również w Tarnowie) i szczerze polecam, bardzo dobry specjalista. Teraz jestem 9 miesięcy po operacji, wszystko wygląda dobrze, biegam, nic nie boli więc jestem zadowolony ;) Teraz czekać tylko żeby znowu zasadzić pare siatek juniorom Wisły na turnieju w Pleśnej (o ile się znowu odbędzie ;)) I podbijam swoje pytanie, znacie jakieś ciekawe miejsca na wypad z laską, niedaleko trn/krk ? Jakieś zalewy czy coś? Tanie jakieś noclegi? Wszelkie info przydatne :p |
Cytat:
wśród rekonstrukcji ACL na topie jest reha sport z Poznania,potem Żory ale niedługo potem jest Pardała. co do twojego zabiegu rozumiem ze dostałes na kolano zastrzyku synvisc (3 zastrzyki). Który stopien chondromolacji miałes? a to ze zjebali ci na pogotowiu to normalne, jak tam na dyzurach masz okulistów czy cos. Ja sam miałem juz 2x rek ACL 3x artro, jesteem 11 miesięcy po zabiegu od 3 miesiecy gram w piłke :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl