Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Ogryzek 14.05.2021 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciekkk (Post 1566805)
W Cracovii był trenerem. Potem jeszcze gdzieś trenował i później poszedł w skauting i dobrze mu to idzie. W opinii publicznej funkcjonuje jako top3 polskich dyrektorów sportowych w Polsce, ściągnięcie go do nas i danie sporej władzy może być bardzo dobrym ruchem. Przymierzany był do Jagi i Lecha, więc jak pójdzie do nas to wg mnie spory sukces i jedna z sensowniejszych decyzji naszego zarządu.

Dokładnie, też tak uważam.

Ajax 14.05.2021 15:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1566806)
Jako trenera. Co ma piernik do wiatraka?

Moim zdaniem poprawienie jakości transferów będzie ważniejsze niż nowy trener.

Wręcz najważniejsze i kluczowe dla naszego utrzymania w lidze.

wolfy 14.05.2021 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1566854)
Wręcz najważniejsze i kluczowe dla naszego utrzymania w lidze.

Oczywiście.

Napiszę coś co nie spodoba się rozmaitym oszołomom, ale gdyby Hybala miał choć trochę ogarniających zawodników to pewnie by dalej pracował. Oceniam że atmosfera to 50/50 odloty Hybali skonfliktowanego ze starszyzną i odchodzącymi kopaczami oraz złe wyniki wyniki, atmosfera beznadziejności - dają z siebie wszystko a i tak nie wpada. Gdyby było kilka bramek i punktów więcej to pewnie grający zagryźliby zęby i wszystko eksplodowałoby później.
Podobnie było ze Skowronkiem i Stolarczykiem, gdzie w końcu powstawało perpetum mobile beznadzieji, gdzie zawodnikom wyniki paraliżowały i tak już drewniane kończyny. Nowy trener, krótki impuls i po chwili wracamy w stare koleiny.
Nasi obecni piłkarze to w większości porażka pod wzgędem umiejętności i mentalności. Ani nie umieją jakoś dobrze grać, ani nie potrafią się zmobilizować na dłużej.

Dlatego potrzebujemy piłkarzy którzy są w stanie wziąć na siebie odpowiedzialność za wynik.

PhantomRanger 14.05.2021 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maine_Coon (Post 1566804)
przecież jego z Cracovii pogonili kiedyś

Zważ, że to było 12 lat temu. Płatek trenerkę skończył w 2011 i zajął się skautingiem. Skoro Borussia trzyma go na liście płac, coś tam jednak potrafi w tej materii.

Karherop 14.05.2021 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1566904)
Zważ, że to było 12 lat temu. Płatek trenerkę skończył w 2011 i zajął się skautingiem. Skoro Borussia trzyma go na liście płac, coś tam jednak potrafi w tej materii.

Swoją drogą to słabo sobie wyobrażam by dzielił ciągle ta funkcje z dyrektorowaniem w Wiśle.

Niemniej, jeśli do nas trafi to będzie rozsądny i ciekawy ruch.

Aalcman 14.05.2021 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1566939)
Swoją drogą to słabo sobie wyobrażam by dzielił ciągle ta funkcje z dyrektorowaniem w Wiśle.

Niemniej, jeśli do nas trafi to będzie rozsądny i ciekawy ruch.

Tak teraz pracuje w Górniku.
W Borussi jest skautem, a w Górniku koordynatorem sportowym.

LucjuszWielki 16.05.2021 21:00

Alan Uryga w tym sezonie ma najwięcej pomyłek prowadzących do utraty gola - info z C+

czaro 16.05.2021 21:20

Wspaniale, na forum będzie nowym Boguskim. Ty chyba zresztą już go obrażałeś.

PAWEŁ 16.05.2021 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567207)
Alan Uryga w tym sezonie ma najwięcej pomyłek prowadzących do utraty gola - info z C+

Pisałem już wcześniej ze będzie kopał się po czole tak samo jak podczas pierwszego pobytu, ale sporo userow dalej jest zachwycona jego powrotem nowa legenda i takie bla bla bla :D

Ja tylko miałbym mała prośbę jakby osoby odpowiedzialne za transfery dały namiar na dealera to byłbym wdzięczny :D

Arronax 16.05.2021 21:43

Niech da nam utrzymanie to też będę wdzięczny ;).

LucjuszWielki 17.05.2021 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1567209)
Wspaniale, na forum będzie nowym Boguskim. Ty chyba zresztą już go obrażałeś.

A to po Boguskim można pomyje wylewać od lat, a po Alanie, który zafundował nam 100x większe partactwo już nie?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1567211)
Pisałem już wcześniej ze będzie kopał się po czole tak samo jak podczas pierwszego pobytu, ale sporo userow dalej jest zachwycona jego powrotem nowa legenda i takie bla bla bla :D

Ja tylko miałbym mała prośbę jakby osoby odpowiedzialne za transfery dały namiar na dealera to byłbym wdzięczny :D

Też o tym pisałem i piszę nadal - w innym temacie podałem stratę goli Płocka w meczach w których grał - obrona pod jego kierownictwem dostała więcej bramek niż pod wodzą Janickiego :D Wiadomo, że cały zespół broni. ale jakieś tam wnioski można wyciągnąć.

Nie nastawiam się na mega powrót i wzrost jakości w naszej obronie - fajnie jakby nie był gorszy od Mehremica i będzie gitarka. Oczywiście nic nie jest pewne i może zaskoczyć, ale mam co do tego spore obawy.

robert777 17.05.2021 11:48

Gość jeszcze nawet nie zdążył do nas wrócić a już zaczyna się pocisk po nim. Uwielbiam to forum

ciastek88 17.05.2021 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567265)
A to po Boguskim można pomyje wylewać od lat, a po Alanie, który zafundował nam 100x większe partactwo już nie?

.

Nie ma znaczenia czy wylewane są pomyje na Rafała czy na Alana , jedno i drugie jest żenujące.
Alan Uryga za swojego pobytu w Wiśle to był słaby piłkarz, nic nie dawał drużynie ale nie przypominam sobie żeby Wisła zaliczała degrengoladę tylko dlatego , ze w składzie był Uryga.

Rozumiem , że teraz Ty decydujesz , którego piłkarza Wisły można wyśmiewać i nazwać Analem Uryną ?

enzo 17.05.2021 12:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert777 (Post 1567266)
Gość jeszcze nawet nie zdążył do nas wrócić a już zaczyna się pocisk po nim. Uwielbiam to forum

W sumie to trudno się ludziom dziwić. Gdy Uryga odchodził, żegnano go bez żalu, bo zbierał tutaj cykliczne cięgi od kibiców.

Dlaczego więc Alan dzisiaj miałby być traktowany jako wzmocnienie? Fredrych, Mehremić, a ostatnio i Kone, który wskoczył do składu zupełnie niespodziewanie, są w obronie zawodnikami na takim poziomie, że Uryga niekoniecznie nam jest tutaj w tym momencie potrzebny. Mamy zdecydowanie większe problemy kadrowe w zespole niż pozycja środkowego obrońcy.

Ale żeby nie było: fajnie, że Uryga wraca. Mam tylko nadzieję, że będzie teraz zdecydowanie lepszym piłkarzem, niż gdy się go kilka lat temu pozbywano. Wtedy grał tak dużo, bo mamy ogólną tendencję do promowania wychowanków trochę na siłę - nawet jeżeli ci jakoś specjalnie nie rokują i popełniają masę błędów (patrz: Daniel Brud czy Michał Czekaj).

LucjuszWielki 17.05.2021 12:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciastek88 (Post 1567270)
Nie ma znaczenia czy wylewane są pomyje na Rafała czy na Alana , jedno i drugie jest żenujące.
Alan Uryga za swojego pobytu w Wiśle to był słaby piłkarz, nic nie dawał drużynie ale nie przypominam sobie żeby Wisła zaliczała degrengoladę tylko dlatego , ze w składzie był Uryga.

Rozumiem , że teraz Ty decydujesz , którego piłkarza Wisły można wyśmiewać i nazwać Analem Uryną ?

Nie, ale uważam, że jak ktoś jeździ po Rafale, który spędził u nas naście lat i przyczynił się do dobrych wyników, a potem zwraca uwage komuś bo nazwał partacza Analem (na trybunach ta ksywka jest powszechnie znana) to jest cholernym hipokrytą.

Pisałem o moich uprzedzeniach do niego i nie chce znów burzy dla pokemonów robić. Dla mnie Uryga jest KOMPLEKSIARZEM, który chciał się za wszelką cenę odegrać na Wiśle (krakowskiej) i grać mecze życia przekłądając tym samym swoje dobro nad dobro klubów, w których grał. Nie trawie kompleksiarzy typu koroniarzy kieleckich. Urestwem do kwadratu jest pojazd po Rafale (mnie też irytowały przyjęcia na goleń i piłka odskakująca na 2 metry) i bronienie cholera wie dlaczego Urygi.

Zawsze wychodze przed szereg i nie mam zamiaru piać z zachwytu jak swołocz nad Alanem czy za partactwem Savica, którego krytykowałem od samego początku, nawet w tych rzekomo świetnych meczach z początku roku.

Lżony Boguski (sam pisałem Bogucki ale to z uśmiechem a nie pojazdem totalnym) i obrażany Kuba+Kmiecik a wychwalany Alan :]

bódyń 17.05.2021 12:58

Odchodzi Boguski. Obecnie najbardziej lojalny w lidze. Pewnie jeden z najdluzej grajacyh pilkarzy w jednym klubie.
Obecnie to wyglada tak
https://i.ibb.co/vDKkCbZ/Zrzut-ekran...2-19-30-10.png
1. Boguski, 9 Sadlok

czaro 17.05.2021 13:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567265)

Po nikim nie można i, proszę, nie rób tego.

MaLk 17.05.2021 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1567286)

Daj spokój, on do dzisiaj nie rozumie, że wtedy chodziło nie o fakt krytyki, tylko o formę.

azor 17.05.2021 15:14

Kto to jest ten kompleksiarz? Bo nie chciałbym, aby mnie nazwano potem hipokrytom ;)

Karherop 17.05.2021 17:37

Dzisiaj odeszło już 4 graczy Boguski, Basha, Burliga, Carlos , jadą ostro z kokosem w klubie ;)

Do jutra już nikt nie zostanie

Bóg Trybun (objawion) 17.05.2021 17:41

Z koksem to jechane było ciut wcześniej
I starczy

LucjuszWielki 17.05.2021 17:41

Szkoda Bashy zawsze go ceniłem, nigdy nie jechałem jak więkoszosć, wole 100 razy Bashe niż Savica, mimo, że Basha pod koniec notował przynajmniej jedną groźną stratę to i tak dawał więcej niż bezproduktywny Savic.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1567286)

Oczywiście Czaro, że nie można dlatego tego nie robię :]

bridgeburner 17.05.2021 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1567319)
Dzisiaj odeszło już 4 graczy Boguski, Basha, Burliga, Carlos , jadą ostro z kokosem w klubie ;)

Do jutra już nikt nie zostanie

juz 8
wietrzenie magazynów niczym w mediaexpert:D

ashkeczup 17.05.2021 20:04

Basha w formie to top 3 ŚP w lidze. O ile przyzwoitą dyspozycje utrzymywał regularnie, o tyle szklany jest okrutnie (kiedyś pisałem na forum, że określanie go w ten sposób to przesada). Nie powinno się porównywać Savicia do Bashy, inne pozycje. Ten pierwszy powinien mieć zdecydowanie lepsze liczby, jako że gra 10/skrzydło.

Arkadiusz.Czerepach 17.05.2021 21:38

Bardzo mi sie podoba Gruszkowski , moze w koncu bedzie prawdiwy WACHADŁOWY , bo chcemy czy nie gra z wachadłami to przyszłość futbolu

Harcownik 17.05.2021 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1567366)
Bardzo mi sie podoba Gruszkowski

Coming out?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1567366)
moze w koncu bedzie prawdiwy WACHADŁOWY , bo chcemy czy nie gra z wachadłami to przyszłość futbolu

A może jednak wahadłowy i gra wahadłami?

czaro 17.05.2021 22:38

Niechby i był z niego tylko wahadłowy, to już będzie coś!

Arkadiusz.Czerepach 17.05.2021 22:44

Przepraszam za ten błąd ortograficzny.

wiertar 17.05.2021 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567281)
Dla mnie Uryga jest KOMPLEKSIARZEM, który chciał się za wszelką cenę odegrać na Wiśle (krakowskiej) i grać mecze życia przekłądając tym samym swoje dobro nad dobro klubów, w których grał. Nie trawie kompleksiarzy typu koroniarzy kieleckich.

Co ....a :D nie wierzę że mogłeś wymyślić taką teorię :D najpierw uryga odegrał się na Wiśle, strzelając jej bramki i grając przeciwko Wiśle najlepsze mecze w karierze, a teraz to już wogole zabije Wiśle gwóźdź do trumny bo będzie strzelał specjalnie samoboju i pozorował grę żeby odegrać się jeszcze bardziej :D Stanisław Lem był przy tobie malutki :D

A i wytłumacz mi jesZcze jak mógł przekładać swoje dobro nad dobro klubu w którym grał? Czyli strzelając Dla Wisły Płock bramki w. Meczu z Wisłą Kraków nie dawał tejże punktów i wygranych spotkań tylko przekładała swój interes nad dobro klubu :D nie mogę przestać się śmiać :D

El'kabat 17.05.2021 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567281)
Pisałem o moich uprzedzeniach do niego i nie chce znów burzy dla pokemonów robić. Dla mnie Uryga jest KOMPLEKSIARZEM, który chciał się za wszelką cenę odegrać na Wiśle (krakowskiej) i grać mecze życia przekłądając tym samym swoje dobro nad dobro klubów, w których grał. Nie trawie kompleksiarzy typu koroniarzy kieleckich. Urestwem do kwadratu jest pojazd po Rafale (mnie też irytowały przyjęcia na goleń i piłka odskakująca na 2 metry) i bronienie cholera wie dlaczego Urygi.

Ty to masz szansę być większą gwiazdą i pośmiewiskiem tego forum od Napoleona :rotfl:

bódyń 18.05.2021 09:57

Troche wiecej o naszym nowym zawodniku Mahdioui
https://weszlo.com/2021/05/18/aschra...akow-sylwetka/

wolfy 18.05.2021 11:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1567377)
Co ....a :D nie wierzę że mogłeś wymyślić taką teorię :D najpierw uryga odegrał się na Wiśle, strzelając jej bramki i grając przeciwko Wiśle najlepsze mecze w karierze, a teraz to już wogole zabije Wiśle gwóźdź do trumny bo będzie strzelał specjalnie samoboju i pozorował grę żeby odegrać się jeszcze bardziej :D Stanisław Lem był przy tobie malutki :D

Ej! Ja rozumiem że czytelnictwo leży w kraju, wykształcenie to tylko papierek ale nawet przeczytanie "Opowieści o pilocie Pirxie", lektury uzupełniającej w podstawówce wystarczy żeby zrozumieć że Lem nie opisywał swoich urojeń, tylko był pisarzem i myślicielem do bólu logicznym i racjonalnym. Jego powieści zawierają głębokie przemyślenia filozoficzne i humanistyczne więc nie należy jego nazwiska stawiać w takim kontekście.
Jeden z najwybitniejszych polskich pisarzy w historii, znany i doceniany na całym świecie, brak Nobla z literatury ośmieszyło dawno temu tą nagrodę.

LucjuszWielki 18.05.2021 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1567377)
Co ...., a teraz to już wogole zabije Wiśle gwóźdź do trumny bo będzie strzelał specjalnie samoboju i pozorował grę żeby odegrać się jeszcze bardziej :D Stanisław Lem był przy tobie malutki :D

A i wytłumacz mi jesZcze jak mógł przekładać swoje dobro nad dobro klubu w którym grał? Czyli strzelając Dla Wisły Płock bramki w. Meczu z Wisłą Kraków nie dawał tejże punktów i wygranych spotkań tylko przekładała swój interes nad dobro klubu :D nie mogę przestać się śmiać :D

Łot? a skąd wytrzasnąłeś teorie z samobójami? :rotfl:

Nie kumasz - dla niego było ważniejsze jak się zaprezentuje przeciwko nam, a nie żaden wynik Płocka :] Dlaczego w innych meczach nie grał na kompleksie ? Tylko był objeżdzany jak Janicki ? :) Nie robił tego dla dobra drużyny tylko dla leczenia swoich kompleksów. Wiem, że i tak nie skumasz, więc nie ciągnij tematu :)

Im bardziej widzę, pokemonów broniących tej łamagi (na dodatek nazwanej przez pokemonów "Wiślakiem") :
Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1567378)
Ty to masz szansę być większą gwiazdą i pośmiewiskiem tego forum od Napoleona :rotfl:

tym bardziej będzie większy pojazd po Pinokiu .

Teraz będzie kumulacja pojazdu w ramach wendety za to, że jebalkiście Rafała do ostatniego meczu - te same patałachy, które jeździły po Boguskim jak po burej s... mają teraz analnego bożka. Obiecuję.

Pisałem na wstępie, że nie chcę bównoburzy z pokemonami zauroczonymi łamagą, która notorycznie nas ośmeiszała (nie bramkami przeciwko nam, a grą u nas). Jest coś takiego jak ekstraklasa .tv - oglądnijcie sobie skróty jak Płock bramki tracił, póki jeszcze są filmy z tego sezonu.

MaLk 18.05.2021 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567459)
Nie kumasz - dla niego było ważniejsze jak się zaprezentuje przeciwko nam, a nie żaden wynik Płocka :] Dlaczego w innych meczach nie grał na kompleksie ?

Przecież strzelał bramki nie tylko nam, a najlepszym obrońcą i kapitanem Płocka ostatecznie też nie został dlatego, że mobilizował się tylko na Wisłę :D

A to, że po pierwsze zorientował się, że potrafi grać głową dopiero jak od nas odszedł (co w sumie jest naszą porażką szkoleniową), a po drugie, że my od paru lat w powietrzu to grać nie potrafimy (co również jest naszą porażką szkoleniową), to zupełnie inna broszka.

Parę lat temu odchodził od nas jako ktoś, z kogo nic już nie miało być w profesjonalnej piłce. Podobno nikt go miał nie chcieć. Pięć lat później okazuje się, że piłkarsko dorósł i gdyby nie barwy, mógłby sobie znaleźć dużo lepsze miejsce niż Wisła. Szacun dla niego, nawet jeżeli nigdy nie będzie na poziomie Głowackiego czy Clebera, najlepszym obrońcą ligi nie zostanie, to i tak jest teraz na poziomie wyżej, niż nasz obecny potencjał. Trochę jak Mączyński wcześniej. Kiedyś za słaby, teraz za dobry.

Tylko niektórzy kibice nie wyrośli z czasów Cupiała i ciągle im się wydaje, że ktoś za słaby na dawny poziom musi być za słaby na to, co jest teraz i będą wybrzydzać, bo popełnia błędy, a i bramki nam strzelał (bo cienko broniliśmy), nie patrząc na to, że w międzyczasie mieliśmy o wiele słabszych piłkarzy.

LucjuszWielki 18.05.2021 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1567463)
Przecież strzelał bramki nie tylko nam, a najlepszym obrońcą i kapitanem Płocka ostatecznie też nie został dlatego, że mobilizował się tylko na Wisłę :D

"We will say what time will tell"

wiertar 18.05.2021 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567459)
Łot? a skąd wytrzasnąłeś teorie z samobójami? :rotfl:

Nie kumasz - dla niego było ważniejsze jak się zaprezentuje przeciwko nam, a nie żaden wynik Płocka :] Dlaczego w innych meczach nie grał na kompleksie ? Tylko był objeżdzany jak Janicki ? :) Nie robił tego dla dobra drużyny tylko dla leczenia swoich kompleksów. Wiem, że i tak nie skumasz, więc nie ciągnij tematu :)

Im bardziej widzę, pokemonów broniących tej łamagi (na dodatek nazwanej przez pokemonów "Wiślakiem") :

tym bardziej będzie większy pojazd po Pinokiu .

Teraz będzie kumulacja pojazdu w ramach wendety za to, że jebalkiście Rafała do ostatniego meczu - te same patałachy, które jeździły po Boguskim jak po burej s... mają teraz analnego bożka. Obiecuję.

Pisałem na wstępie, że nie chcę bównoburzy z pokemonami zauroczonymi łamagą, która notorycznie nas ośmeiszała (nie bramkami przeciwko nam, a grą u nas). Jest coś takiego jak ekstraklasa .tv - oglądnijcie sobie skróty jak Płock bramki tracił, póki jeszcze są filmy z tego sezonu.

Skąd? Z tego samego miejsca co ty teorię że spinal się na nas bo jest kompleksiarzem... Czyli z wyssałem z palca aby pokazać jakie ty wypisujesz tutaj bzdury. Ostatni raz grał u nas kilka sezonów temu przeważnie na zupełnie innej pozycji jak teraz bo na DP. Przez te kilka sezonów chłopak mógł się rozwinąć i zrobił to. Pokaż mi drugiego takiego stopera w Wiśle który w ostatnich 5-6 sezonach wykręcał takie liczby.

Tylko dziwne że to spinanie się nas już mu tak zostało i wcale bym się nie zdziwił że w tym sezonie znajdzie się w top4 na jego pozycji w Lidze. Jak dla mnie jest to poprostu solidny jak na polskie warunki stoper który potrafi dać drużynie bardzo dużo z przodu. Potrafi strzelić w sezonie 6 bramek i dorzucić do tego niemal tyle samo asyst a przypominam ci że jest w stoperem.

Zawsze uważałem cię za pieniacza który pisze bzdury i wymyślą teorię spiskowe, teraz juz widzę że miałem rację.
Nara

LucjuszWielki 18.05.2021 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1567466)
Pokaż mi drugiego takiego stopera w Wiśle który w ostatnich 5-6 sezonach wykręcał takie liczby.

Jakie liczby? Największej ilości straconych bramek? Czy takie:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567207)

edit:
Bardzo SOLIDNY - taki nie za dobry , nie za słaby - idealny na miejsce 12-14 jak to miało miejsce przez 3 ostatnie sezony w Płocku.
EKSTRAKLASA.TV - Nara

robert777 18.05.2021 22:17

Nie spinaj się Lucjuszu, ja również nie wiem czemu robisz pojazd z gościa, który nawet jeszcze nie wrócił do nas a już wiesz że będzie chooojowy. W porównaniu do tego co graliśmy ostatnio i patrząc na naszych obrońców to śmiem twierdzić, że będzie tu GWIAZDĄ

LucjuszWielki 18.05.2021 22:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert777 (Post 1567469)
Nie spinaj się Lucjuszu, ja również nie wiem czemu robisz pojazd z gościa, który nawet jeszcze nie wrócił do nas a już wiesz że będzie chooojowy. W porównaniu do tego co graliśmy ostatnio i patrząc na naszych obrońców to śmiem twierdzić, że będzie tu GWIAZDĄ

Chciałbym bardzo, abyś miał rację i szczerze trzymam za to kciuki.

gizmowisla 18.05.2021 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1567468)
Jakie liczby? Największej ilości straconych bramek? Czy takie:

edit:
Bardzo SOLIDNY - taki nie za dobry , nie za słaby - idealny na miejsce 12-14 jak to miało miejsce przez 3 ostatnie sezony w Płocku.
EKSTRAKLASA.TV - Nara

niestety pozbylismy sie kocura jakim byl Klemenz i wszystko pieprzlo

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl