Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

szprotson 22.01.2011 12:42

Trabzon dzis z kim o ktorej i na czym?

ja_ka : dzieki

E2: na czymś to leci?cokolwiek?gdziekolwiek?

ja_ka_ 22.01.2011 12:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1039306)
Trabzon dzis z kim o ktorej i na czym?

O 15.00 Z Ankaragucu (13 miejsce) u siebie.

MatMario 22.01.2011 13:26

Pracuje ktoś z was w Cyfrze+?

Albo w salonie Vobis gdzie jest cyfra?

Szyman423 22.01.2011 13:29

A ja mam pytanie czy oglądne dzi

Szyman423 22.01.2011 13:30

Ja mam pytanie czy oglądne dziś mecz Hapoelu z Beitarem ?
Jak ktoś ma to prosze o linka ;) dzieki z gory ;]

LeQ 22.01.2011 14:20

Trabzon leci na 3 kanałach http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota niestety żaden polski. A co do Hapoelu to nawet ma informacji o transmisji na livesports.pl

E: możliwe że będzie tutaj http://tin.tv/site/show-archive/?showID=41

David. 22.01.2011 14:59

Szybkie pytanko:
Mam na laptopie Vista SP1, jest to oryginalny system, dołączony do lapka. Wczoraj system uległ samozagładzie. Formatuję kompa, pobrałem z Internetu Viste z SP2, taka sama dystrybucja tylko, że SP2, próbuję ją zarejestrować na mój klucz i nie da rady. Dodam, że nie nagrywałem recovery itp. Da się tak zrobić, czy muszę instalować SP1 a potem go aktualizować?

PrzemooTSW 22.01.2011 15:03

Witam czy miał ktoś do czynienia z komisją oznajmiającą uszczerbek na zdrowiu do emerytury?
Da się to jakoś obejść?
Z jakimiś dokumentami łatwiej?

pirat.z.karaibow 22.01.2011 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 1039376)
Szybkie pytanko:
Mam na laptopie Vista SP1, jest to oryginalny system, dołączony do lapka. Wczoraj system uległ samozagładzie. Formatuję kompa, pobrałem z Internetu Viste z SP2, taka sama dystrybucja tylko, że SP2, próbuję ją zarejestrować na mój klucz i nie da rady. Dodam, że nie nagrywałem recovery itp. Da się tak zrobić, czy muszę instalować SP1 a potem go aktualizować?

jakiej firmy laptop? Nie masz oryginalnej płyty z systemem?

Powinieneś mieć partycję RECOVERY. Z niej stawia się oryginalny system. Poczytaj w instrukcji jak ją uruchomić.

Ja sformatowałem kiedyś oryginalną Vistę, zainstalowałem XP. Przy próbie powrotu do Visty lapek nie widział partyji RECOVERY. Napisałem do HP z prośbę o przesłanie mi oryginalnej płyty z systemem, po około dwóch tygodniach ja otrzymałem.

Klucz z oryginalnej nie podejdzie Ci do pirata. Jest przypisany cyfrowo.

mic 22.01.2011 15:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pirat.z.karaibow (Post 1039378)
jakiej firmy laptop? Nie masz oryginalnej płyty z systemem?

Powinieneś mieć partycję RECOVERY. Z niej stawia się oryginalny system. Poczytaj w instrukcji jak ją uruchomić.

Ja sformatowałem kiedyś oryginalną Vistę, zainstalowałem XP. Przy próbie powrotu do Visty lapek nie widział partyji RECOVERY. Napisałem do HP z prośbę o przesłanie mi oryginalnej płyty z systemem, po około dwóch tygodniach ja otrzymałem.

Klucz z oryginalnej nie podejdzie Ci do pirata. Jest przypisany cyfrowo.

Glupoty gadasz. Pirackiego Windowsa (i inne programy) masz wtedy gdy masz piracki klucz (lub brak klucza). Jezeli sciaga sie odpowiadnia wersje, to nie ma znaczenia czy to 'oryginal' czy 'pirat', poprostu potrzebny jest odpowiedni klucz

David.: Sciagnij wersje z SP1, w odpowiedniej wersji (Home, premium itd) jak i jezykowej i skorzystaj z klucza

David. 22.01.2011 15:10

Laptop jest HPka. Płyty z systemem fizycznie nie było. Była pewnie partycja recovery ale nie nagrywałem jej, dopadł go (System) black screen i pozamiatane.

Edit: A jeśli postawiłem drugi system, i partycja recovery jest to jak ją wypale to przywróci mi tą poprzednią Viste? Chodzi mi o system nie o pliki. Zależy mi głównie na legalności, no bo skoro już się coś ma legalne to po co sobie utrudniać..

Proud 22.01.2011 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1039292)
Poleci ktoś jakąś pralnię chemiczną w okolicach Lea, Piastowsiej, Reymonta, Królewskiej? lub w okolicach.

Ile mniej więcej trzeba czekać na pranie w tego typu pralni? Jak zaniosę rzeczy w poniedzialek, to na wtorek będą?

podbijam!

....

edit:

Dzięki wielkie Żmijka!!!

Żmijka 22.01.2011 18:46

Na przystanku "bronowice" (w kierunku centrum, od BronM.) jak pętla przy Rydla.

brzydki.brzydal 22.01.2011 18:46

Panie i panowie - orientuje się ktoś z was może jak wygląda proces wbijania gazu do dowodu rejestracyjnego tuż po zamontowaniu owej instalacji w samochodzie?

Jade do wydziału komunikacji i robią to od ręki - czyli pieczona, kasują za to, że wbili pieczątkę i mnie odprawiają jako szczęśliwego petenta, czy może zabierają dowód i każą się zgłosić po odbiór dowodu za jakiś czas?

mic 22.01.2011 20:03

Gdzie mozna kupic maskotki-breloczki, takie smieszne postaci, ktore pod ubrankiem maja narzady ? :) Kiedys mialem takiego smiesznego pana z dluga broda, a pod nia niespodzianka :D

wislak_92 22.01.2011 22:17

Potrzebuje ksiazeczke Sanepidowska bez lażenia po lekarzach. prv.

Awe 23.01.2011 00:01

Dlaczego ludzie piszą "Nas" z dużej litery? W zdaniach typu: "Mam nadzieję, że do Nas przyjdzie" itp.

Jot 23.01.2011 00:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Awe (Post 1039730)
Dlaczego ludzie piszą "Nas" z dużej litery? W zdaniach typu: "Mam nadzieję, że do Nas przyjdzie" itp.

Megalomania?
Dla mnie to komiczne, śmieję się z takich ludzi.

felipe 23.01.2011 00:20

Mnie bardziej rozwalają osoby, które "odruchowo" piszą Ci z wielkiej litery.
Np w zdaniu "Wszyscy Ci, którzy myślą inaczej..." :lol:

A takich artystów na tym forum sporo.

1q2 23.01.2011 00:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 1039734)
Mnie bardziej rozwalają osoby, które "odruchowo" piszą Ci z wielkiej litery.

Bo to jest robotyzm.Ci którzy piszą Nas tak na prawdę nie robią tego z megalomanii a dlatego że takie są zwyczaje.Ci, Was...Nas.Co to za różnica.Akurat dla mnie żadna.W....ia mnie strasznie ten sztuczny sawuarwiwr:>.Podobnie zresztą jak Pan i Pani.W angielskim jest You a tylko w naprawdę konkrertnych przypadkach Sir.Szczytem jest np. .... Ci w dupe:>Forma grzecznościowa zachowana;)

pirat.z.karaibow 23.01.2011 00:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 1039382)
Laptop jest HPka. Płyty z systemem fizycznie nie było. Była pewnie partycja recovery ale nie nagrywałem jej, dopadł go (System) black screen i pozamiatane.

Edit: A jeśli postawiłem drugi system, i partycja recovery jest to jak ją wypale to przywróci mi tą poprzednią Viste? Chodzi mi o system nie o pliki. Zależy mi głównie na legalności, no bo skoro już się coś ma legalne to po co sobie utrudniać..

Postaw sobie na szybko Vistę i próbuj odtworzyć partycję RECOVERY.

Napisz do HP i opisz dokładnie problem. Support mają świetny, dostaniesz szybką i rzeczową odpowiedź.

Ale najlepiej zrobisz, jak zrobisz jak ja: napisałem do nich maila że nie nagrałem płytki RECOVERY i nie jestem w stanie uruchomić systemu z owej partycji, poproś o płytkę z oryginalnym systemem. Podaj im tylko numer gwarancji, CD key, numer seryjny notebooka. A na razie zainstaluj byle jakiego pirata na dwa tygodnie i z głowy problem. Przyjdzie plytka- będziesz się bawił :)

dj_ibutti 23.01.2011 00:49

Bezmyślność i uciekanie z lekcji polskiego... +bynajmniej zamiast przynajmniej i kilka innych kwiatków..

WRzŚ 23.01.2011 00:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michael. (Post 1039659)

wystarczy ruszyć głową
http://www.google.pl/images?um=1&hl=...f&aqi=&aql=&oq=

MatMario 23.01.2011 11:56

Może mi ktoś podać punkt przecięcia się prostych z tych punktów
wschód N:-6° 23' 1" E: 39° 34' 49"
zachód N: -6° 9' 46" E: 39° 11' 8"
północ N: -6° 28' 41" E: 39° 30' 28"
południe N: -5° 43' 18" E: 39° 18' 10"

bondTSW 23.01.2011 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 1039466)
Panie i panowie - orientuje się ktoś z was może jak wygląda proces wbijania gazu do dowodu rejestracyjnego tuż po zamontowaniu owej instalacji w samochodzie?

Jade do wydziału komunikacji i robią to od ręki - czyli pieczona, kasują za to, że wbili pieczątkę i mnie odprawiają jako szczęśliwego petenta, czy może zabierają dowód i każą się zgłosić po odbiór dowodu za jakiś czas?

Jak w poprzednim aucie zakładałem gaz, to wbili mi to na poczekaniu.
Z tym, że było to z 5 lat temu.

Tylko_Wisła! 23.01.2011 12:31

Gdzie w Krakowie przerobić xboxa ?

edit ; Jot dzięki , ale bliżej mam na Wadowicką :)

WislakWiDoK 23.01.2011 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tylko_Wisła! (Post 1039854)

Giełda na Balickiej, Albo na Wadowickiej masz sklep z konsolami, Koszt to 40, 50 zł

MatMario 23.01.2011 12:57

Ale po co przerabiać. Na dziś można kupować gry po 25 zł w przeliczeniu na punkty MS. Grasz on line ban nie grozi, gwarancja.

Jot 23.01.2011 13:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tylko_Wisła! (Post 1039854)

Na akademikach polibudy na pewno, bo kolega przerabiał. Jak chcesz to zapytam go o kontakt.

dawidTS 23.01.2011 13:57

Mnie juz szlag trafia z tym Win 7,wpierw niedzialajace gg,skype.Gdy juz sie uporalem sie z Tym problemem (cos pozmienialem ustawienia z Java) to zaczelo sie jeb**c z logowaniem do torrentow i sciaganiem plikow z wrzuty.
Np. gdy chce sie zalogowac na torrentach i klikam w rubryke gdzie przepisuje sie te liczby to wychodzi mi reklam lub jak juz przpisze te cyferki wyskakuje komunikat ,ze "...zostalo nieprawidlowo przepisane.." noo ja pier**e ani muzyki nie moge sciagnac,ani filmow nic,null,zero.
SCHAISSE

pomocy

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl