Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

wislacki 20.01.2011 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1038458)
Jeśli nie miałeś nic do ukrycia to niepotrzebna spina. Zrobią swoje i pójdą w ....u.

Spina, nie spina ale byłem pewny, że gość nie ma prawa wysypywać mi książek na ulicę i przeglądać wszystkich moich śmieci. Zresztą trafiłem na jakiegoś pieniacza, który tylko groził kajdankami i komendą, a nic do niego nie docierało - 'bo zgodnie z literą prawa...'

dzięki za odpowiedzi!

tomo 20.01.2011 17:14

Pamiętaj że zawsze przed taką sytuacją masz prawo a on obowiązek wylegitymować się. Wtedy zawsze można złożyć skargę. Skoro piszesz że jakiś pieniacz a na takich nietrudno spotkać w tej formacji mundurowej to skorzystałbym z takiej możliwości. Chociażby tak jak mówisz, że powysypywał Ci wszystko na ulicę.

Ploughmanson 20.01.2011 19:28

Ponawiam pytanie.
Jak w Excelu zapisać formułę która miałaby za zadanie liczyć według podanych wzorów tylko gdy w danym wierszu występuje pewne słowo (szt. lub kg.)?

MatMario 20.01.2011 19:54

Pracuje ktoś z was koledzy w cyfrze plus? U jakiegoś przedstawiciela? Bo chciałbym coś załatwić a potrzeba do tego chyba przyjaznego oka :)

Marcinnno 20.01.2011 20:33

Czerwona koszulka '' Armia Białej Gwiazdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże ta sławna brygada'' dostawali ją Ci co byli na wyjazdowym meczu Wisły ? Czy jest dostępna w Fanatyku ?

pawulon-82 20.01.2011 20:39

nie ma jej w Fanatyku,dostali ci co byli w Bytomiu.

MatMario 20.01.2011 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 1038465)
Spina, nie spina ale byłem pewny, że gość nie ma prawa wysypywać mi książek na ulicę i przeglądać wszystkich moich śmieci. Zresztą trafiłem na jakiegoś pieniacza, który tylko groził kajdankami i komendą, a nic do niego nie docierało - 'bo zgodnie z literą prawa...'

dzięki za odpowiedzi!

Zawsze po czymś takim możesz poprosić o spisanie protokołu z przeszukania. Możesz mu to powiedzieć w momencie gdy powie ci żebyś mu pokazał co masz, ty na to że chętnie pokażesz ale oczekujesz sporządzenia protokołu przeszukania, po zakończonej czynności. Albo zmięknie albo się bardziej w....i :) Jak nic nie masz za uszami to możesz przygrać z nimi.

masterlag 20.01.2011 22:44

Nie wie ktoś, kiedy na Orange Sport będzie "Ekstraklasa raport: Wisła Kraków" oraz z naszymi braćmi z Wrocka i Gdańska? (Śląsk już chyba był?)

Jakby ktoś wiedział to będzie miło jeśli podzieli się info :) (privem nie pogardzę).

DarekK_11 21.01.2011 00:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DarekK_11 (Post 1036100)
http://artprimo.com/catalog/070-jumb...uff-p-766.html
Orientujecie się czy gdzieś w Krakowie kupię takie cudo? Lub coś podobnego :)

Jeszcze raz spróbuję :)

medyk 21.01.2011 12:54

gdzie w okolicach ruczaju lub centrum mozna kupic tanie kartridze do drukarek?

FajQ 21.01.2011 19:08

Jest ktoś w stanie pomóc z linuxa ?

priv

Dean 21.01.2011 19:50

http://www.youtube.com/watch?v=Gz0tt...layer_embedded

Ktoś mi znajdzie gdzie ściągnę tę nutę? :D najlepiej z linkiem ;-)

WISŁAZWE 21.01.2011 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dean (Post 1039046)
http://www.youtube.com/watch?v=Gz0tt...layer_embedded

Ktoś mi znajdzie gdzie ściągnę tę nutę? :D najlepiej z linkiem ;-)

O to chodzi ??
Silesia Terror from Wrocław

http://mp3.teledyski.info/index.html?text=silesia+terror+from+wroca%B3aw&str ona=0&file=global_test&name=eplik&dalej=Szukaj

Klik i ściągasz :)

palon 21.01.2011 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 1038840)
gdzie w okolicach ruczaju lub centrum mozna kupic tanie kartridze do drukarek?

Na Zawilej jest hurtownia Scot z tego typu tematami. Kiedys tam kupilem jedna sztuke bez problemu. A ceny smiesznie niskie. Maja oryginaly jak i zamienniki.

węgorz2 21.01.2011 22:29

zalozylem konto w bet at home ,przelałem 50 zl i gram sobie ,ale w regulaminie napisano ze dostane 50% od wplaty czyli 25 zeta ,jak odebrac te pieniadze nie pojawily sie jeszcze ???

Luu... 21.01.2011 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez węgorz2 (Post 1039133)
zalozylem konto w bet at home ,przelałem 50 zl i gram sobie ,ale w regulaminie napisano ze dostane 50% od wplaty czyli 25 zeta ,jak odebrac te pieniadze nie pojawily sie jeszcze ???

Uwaga: po dokonaniu pierwszej wpłaty możesz otrzymać bonus powitalny 50%*. Wybierz jedną z form wpłaty i wpłać pieniądze na swoje konto gracza. Gdy wpłata pojawi się na Twoim koncie, wejdź na "Moje konto/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu" i wpisz słowo FIRST, a bonus zostanie dopisan automatycznie.
http://www.bet-at-home-bonus.com/bon..._na_start.html

pirat.z.karaibow 21.01.2011 23:18

Panowie, pilna sprawa.

Potrzebuję na wczoraj zrobić wydruk ~200 stron z formatu PDF. Ktoś gdzieś na forum wrzucił fajnego linka do strony sklepu zajmującego się przeróżnymi wydrukami i innymi bajerami, po fajnych cenach.

Ma ktoś to? Ktoś coś może polecić? Muszę zrobić to obowiązkowo jutro.

tomo 21.01.2011 23:22

Orientuje się ktoś jak długo jedzie oraz ile kosztuje bus z Krakowa do Oświęcimia ? A no i gdzie w Oświęcimiu wysiadać żeby było jak najbliżej centrum, bo przypuszczam że jest więcej niż jeden przystanek... .

E:
Dzięki odpowiedź !

WRzŚ 21.01.2011 23:33

niecałe 2h, jakies 10zł.

LuKaS TSW 21.01.2011 23:45

http://www.e-podroznik.pl/1167,80176...-oswiecim.html tu masz w miarę szczegółowo,najlepszy przystanek to Oświęcim Dąbrowskiego Miasto

nbp 22.01.2011 00:35

lekarz przepisał mi zajebiście silny antybiotyk w tabletkach na paro miesięczną kurację + linex forte, to są takie tabletki które uzupełniają florę bakteryjną, dają osłonę przy antybiokoterapii itd.

i mam pytanie, te tabletki linex brać mam przed zażyciem antybiotyku, czy po ?

Jest jakaś różnica ?

W sumie zapytałbym się lekarza, ale zanim będzie do niego wolny termin, to prędzej tu znajdę odpowiedź.

dzięki

dj_ibutti 22.01.2011 10:28

Przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą ;)

Mi "Trilac" kazali brać przed.. ale Linexu nie brałem.

Jot 22.01.2011 11:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pirat.z.karaibow (Post 1039155)
Panowie, pilna sprawa.

Potrzebuję na wczoraj zrobić wydruk ~200 stron z formatu PDF. Ktoś gdzieś na forum wrzucił fajnego linka do strony sklepu zajmującego się przeróżnymi wydrukami i innymi bajerami, po fajnych cenach.

Ma ktoś to? Ktoś coś może polecić? Muszę zrobić to obowiązkowo jutro.

"Bzz Polska" się nazywają. Na ul. Pszona 3/70. Środkowy z trzech niskich budynków. Drukowałem tam pracę magisterską, profesjonalna obsługa, błyskawiczne wykonanie a i nie policzyli mi za dużo. Polecam :)

Endorfinka 22.01.2011 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1039195)
i mam pytanie, te tabletki linex brać mam przed zażyciem antybiotyku, czy po ?

Jest jakaś różnica ?

W sumie zapytałbym się lekarza, ale zanim będzie do niego wolny termin, to prędzej tu znajdę odpowiedź.

dzięki

Leki osłonowe najlepiej brać po antybiotyku około 2h później, ale ja zawsze biorę ok 30min później, bo się zapomina.

Proud 22.01.2011 12:15

Poleci ktoś jakąś pralnię chemiczną w okolicach Lea, Piastowsiej, Reymonta, Królewskiej? lub w okolicach.

Ile mniej więcej trzeba czekać na pranie w tego typu pralni? Jak zaniosę rzeczy w poniedzialek, to na wtorek będą?

Krzysiek 22.01.2011 12:17

Hej!

Wiem, że jest taki program, który umożliwia ściąganie plików np. z hotfile'a, pojedynczo. Tzn, wklejamy tam wszystkie linki nas interesujące, i ustawiamy tak, żeby ściągały się pojedynczo. I tak, gdy ściągnie się part 1., wtedy zaczyna się ściągać part 2., itd. Zna ktoś nazwę tego programu?

Dzięki za pomoc!
Pozdro!

igortsw 22.01.2011 12:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 1039295)
Hej!

Wiem, że jest taki program, który umożliwia ściąganie plików np. z hotfile'a, pojedynczo. Tzn, wklejamy tam wszystkie linki nas interesujące, i ustawiamy tak, żeby ściągały się pojedynczo. I tak, gdy ściągnie się part 1., wtedy zaczyna się ściągać part 2., itd. Zna ktoś nazwę tego programu?

Dzięki za pomoc!
Pozdro!

W Jdownloaderze jest taka opcja, z tym że oczywiście jeśli nie masz konta premium, to każdy porgram musi poczekać ustaloną ilość czasu gdy zakończysz jedne pobieranie, a chcesz rozpocząć drugie, program nie zmienia sam IP, ale i tak polecam :)

Jot 22.01.2011 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 1039295)
Hej!

Dzięki za pomoc!
Pozdro!

Free Rapid Downloader.

Krzysiek 22.01.2011 12:25

Przechodzą linki z rapideo?

Jot 22.01.2011 12:31

Nie zawsze wszystkie przechodziły.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:15.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl