![]() |
Czyli moja praca poszla na marne :( ;)
|
Czyli moja praca poszla na marne :( ;)
Wilu skleiłeś zajebiście.
|
A jak niby włączyć tą kamerę z trybuny zachodniej???ja tego na stronce nie mogę znaleźć....może dać ktoś linka do kamery a nie do zdjęcia z tej kamery????
|
|
ale mi nie chodzi o zdjecie, tylko o link do kamerki tak jak to jest z trybuna wschodnia, ktora sie uaktualnia co pare minut....chyba ze to zdjecie do ktorego dałes link uaktualnia sie w tym linku co chwile...
|
|
od rana nie chodzi mi kamerka z oficjalnej strony urzędu miasta. tez macie ten problem? czy tylko u mnie coś nawaliło :|
|
Orientuje się któryś z Was, kiedy zakończy się etap stawiania tych pionowych prefabrykatów?Dużo zostało jeszcze do postawienia tych betonowych pali?
|
http://s1.zapodaj.net/images/42264741.jpg
Patrząc na ten przekrój mają być 3 rzędy słupów,wystarczy policzyć(co ze względu na perspektywę nie jest takie proste) :D |
Wychodzi na to, że z perpektywy kamerki na www.krakow.pl. ostatnie rzedy górnej trybuny będa się mniej więcej konczyć przy koronie drzew
|
młyn na 100% na stałe zostanie na D, bo kumpel ma zastrzeżenia ?
|
Cytat:
Do czego ma te zastrzezenia? bo nie wiem o co Ci kaman |
Cytat:
|
Lepiej by było jednak jakby młyn był na nowym C
|
Tyle że D już nie będzie się nazywało D ;) a C , C
|
Ogladajac dzisiejsze zdiecia az sie serce raduje jak sie widzi postep na budowie
|
Cytat:
pincet znakow |
A nie Dż?? Jezus Maria...
A ja mam jeszcze takie pytanie. Kiedy będą otwarte pomieszczenia pod trybuną D?? Jak już zbudują stadion to będą?? |
Cytat:
A tak na poważnie, to słyszałem dwie wersje: 1. Że nie było rozpisanego przetargu na zaplecze trybuny północnej i dopiero musi zostać wyłoniony wykonawca. 2. Że Budimex-Dromex ( czyli generalny wykonawca trybuny północnej) ma jeszcze czas na wykończenie tego zaplecza. Niepotrzebne skreślić/właściwe dopisać :) |
A dokładna data ukończenia budowy ?????????
|
Cytat:
Przegladnij kilka stron w tym temacie to sie dowiesz wszystkiego, bo widze ze jestes nowy |
http://wisla.krakow.pl/_pliki_/zdjec...5140936266.jpg
Nie róbcie zdjęć z tej perspektywy bo się załamuję wtedy :D |
Spokojnie, boisko będzie przesunięte gdzies o około 5 metrów w stronę C, będzie tak mniej wiecej w środku pomiędzy bandami reklamowymi.
|
Mam pytanie jak oni tam wiechali tym dźwigiem :)? http://www.reymonta22.pl/?a=news&b=item&id=10753
zdj 3 |
I tak trochę zryli z tą odległością ;/ Ale jak mówi przysłowie: "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" i tego się trzymać :D Jak tak patrzę na kamerkę, to czuje, że jeszcze jeden "chudy" rok, a później klękajcie narody przed Wisełką!! ;D
|
Ja to bym ten stadion wysadzil w kosmos i wybudowal taki na jaki zasluguje Wisla
|
Cytat:
Czemu ten błazen nade mną jeszcze nie dostał bana ? W każdym temacie pisze jaki to stadion będzie chujowy,nawet w dziale Tylko zdjęcia |
Co oni teraz zalewają tym szteterem?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Tak mają być zmieniane wszystkie oznaczenia sektorów i z tego co pamiętam to 2 narożniki mają być G i I(te od D) |
To za rok czasu będziemy mieli stadion?:> Szczerze mówiąc nie śledziłem za bardzo harmonogramu prac, ale jeśli będą się go trzymać to kto wie...:) może mecze pucharów europejskich za rok będziemy grali już na w pełni zmodernizowanym stadionie..:)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Porzadek porzadkiem zeby burdelu nie bylo ale czy co chwile sie musi kazdy zachowywac jak spoleczniak i policjant i tylko gadac bana mu bana... dajcie sobie na wstrzymanie, jak bedzie mial ktos dostac to dostanie.. |
Cytat:
|
Ale praca wre! Cały czas przybywa słupów, efekty widać właściwie z dnia na dzień :) Oby tak do końca i będziemy mieć szybko dobry stadion (mi tam się podoba, nie lubię okrąglaków, tylko ta odległość boiska od trybun...)
Ile rzędów krzesełek i jakie sektory zostaną powiększone przez te dodatkowe rzędy po obniżeniu murawy? Aha i wie ktoś może jaka jest największa odległość za bramkami między stadionem a trybunami na Stadio Olimpico w Rzymie? dosyć nieciekawie to wyglądało... |
A czy nasz stadion będzie miał jakieś centrum usługowe a'la taka galeria Kazimierz na przykład ??
We wrocku czy wawie takie centra mają zapewnić klubowi dodatkową kasę Jak by nie patrzeć taka galeria handlowa to żyła złota |
kolego wyżej, czy Ty się dobrze czujesz?
|
Cytat:
w wawie iti robi dokładnie to samo więc skąd pytanie o moje samopoczucie |
Cytat:
Nie słyszałem natomiast nic o Warszawie i ITI. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl