![]() |
z domu też same nie będą mogły wychodzić bo wiadome jakie na zewnątrz czekają zagrożenia, wiele więcej i większe niż na stadionie w sobotę.współczuje twoim dzieciom chorego nadopiekuńczego rodzica, wiadome że chcesz dobrze ale kogo to obchodzi prócz ciebie?
|
Cytat:
Wg. mnie kibice zostali oszukani i postanowili dzialać. Wojnę wypowiedział im Bednarz. Wojnę kończy podpisanie porozumienia. Pytanie czy Bednarza na to stać ? Ale skoro facet zapowiada nawet swój wniosek o zamknięcie całego stadionu to dla mnie ten najemnik przypadkowy w Wiśle jest skończonym idiotą a nie prezesem odpowiedzialnym za klub. Wisła to dla niego kolejny przystanek w pracy zawodowej. |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=QSgRelVSCqM Natomiast, niestety, rekordy popularności wyglądają tak: https://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0 |
Cytat:
Ale jak zawsze znajdą się jednostki które będą szukały dziury w całym.... |
Cytat:
Wybacz, ale po meczu derbowym było pełno komentarzy, że młyn pozbawił Wisłę kompletu publiczności na meczu z Ruchem. Że na pewno miało przyjść 25 tys ludzi i w ogóle. Przecież graliśmy hit kolejki z trzecim Ruchem. Miał być komplet... Okej - istnieje życie, klub sobie poradzi - podaj przykłady tego jak klub sobie poradzi? Podobał Ci się w sobotę doping? Bo ja jedyne co słyszałem z trybun to ''pajace'' i ''złodzieje'' reszta była jakimś mamrotaniem. Cytat:
Chyba jesteś w błędzie, ''tak się bawi Wisełka'' zostało zaintonowane z poza stadionu :> |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Co do Twoich odniesień powtarzam - sprawy sądowe Schodowiczów to totalny imbecylizm, podobnie jak strzelanie do tłumu przez policję, ale w jakim stopniu usprawiedliwia to nieprzytomne strzelanie racami w ludzi ??? Co do PS tak się składa, że mieszkam we Wrocławiu, ale kibicuję Wiśle i często bywam na meczach w Krakowie, a ze względu na syna również we Wrocławiu, więc nie wiem co takiego miało Cię zatkać ??? We Wrocku też kumaci robią zajebiste i niesamowite oprawy, ale racami jakoś nie rzucają..... Więc zapraszam do Wrocławia |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj jacy wszyscy oburzeni że SKWK chciało złotówkę od biletu, taki olbrzymi podatek, jak tak można?
Szkoda, że tak nie protestujecie jak tusk i jego banda podnosi wszystkie możliwe podatki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Boże święty widzisz i nie grzmisz. PS. Wspieram działania mające na celu zażegnanie konfliktu i dojście do porozumienia. Coś mi się zdaje, że nie wszyscy tego chcą niestety. |
Cytat:
Byłem na A22 i wyraźnie skłychać było na G przyśpiewkę. |
Cytat:
|
Za krytykę strzelania racami w stronę własnych kibiców czyta się w odwecie pretensje o brak należytej reakcji na strzelanie kiedyś tam w stronę być może tych samych kibiców przez milicję z broni gładkolufowej...
Osoby uważające te 1zł do biletu za formę podatku są atakowane, że nie protestują gdy Tusk podnosi podatki... Organizacja kibiców być może słusznie krytykująca Bednarza za niewywiązywanie się z umów, działanie w celu rozłamu wśród kibiców, czy problemy organizacyjno-finansowe Klubu działa metodami, które żadnego konsensusu na pewno nie przyspieszą, również powodują podziały wśród kibiców oraz przyczyniają się do strat Klubu.. Zastanawiam się, co tutaj ktoś chce udowodnić? Że jak ktoś nie wychodzi na ulice protestować przeciw wszystkiemu, co mu się nie podoba, to automatycznie traci prawo głosu w jakichkolwiek kwestiach go dotyczących? Że milicja może strzelać do kibiców, to My też możemy? Że Tusk nakłada podatki, to my też możemy? Że Bednarz działa na szkodę klubu, to my tez możemy? Albo ktoś nie przemyślał konsekwencji swoich czynów i swojej późniejszej retoryki, albo chce się stawiać w jednym rzędzie z milicją, Tuskiem i Bednarzem... To tak z logicznego punktu widzenia, abstrahując już od tego, po której stronie leżą racje... pozdr OSC.N. |
Cytat:
Okej. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. |
walka z kibicami swojego klubu nigdzie nie przyniosła rezultatów, o których marzyło wielu. Walczyła już Legia, Lech, Wisła, Zawisza, Lechia i pewnie wszyscy inni...
Zawsze po początkowych zachwytach pikoli (nie mylić z Piknikiem) swojego klubu, mediów i policji przychodziło twarde zderzenie z rzeczywistością. Mianowicie drastycznym spadkiem frekwencji, po wyjściu ze stadionu ultrasów i kibiców, którzy z nimi się solidaryzują następował powolny odpływ pikoli, którzy nie mogli patrzyć na kopanie sie po czołach kopaczy oraz ze względu na BRAK ATMOSFERY MECZOWEJ. To jest PARADOSK, że pikole po pierwotnych zachwytach nad walką ze "stadionową bandyterką" po jakimś czasie sami zaczynają za nimi tęksnić i odwracają się od KLUBU Pikole pokazali też na ostatnim meczu, że nie potrafią dopingować, nie znają słów przyspiewek i nie potrafią zbudować dobrej atmosfery na meczu. NIE ZNAJĄ SŁÓW PIEŚNI OBECNYCH NA NASZYCH TRYBUNACH OD DZIESIĄTEK LAT!!!! Jak można nie znać MY CHŁOPCY Z REYMONTA ??!! Młoda Wisła zawstydziła naprawdę wielu... Teraz SKWK i S.A. powinna myśleć o pokoju, a nie o wojnie. Po dwóch stronach musi dojść do ustępstw, S.A. musi poświęcić Bednarza to jest najlepsze wyjscie. Ten człowiek nie jest warty ani jednego dnia stracowego w bezsensownej wojence między klubem, a kibicami. Powiedział już za wiele słów, o których nie można zapomnieć i całkowicie uniemożliwiają dalszą współpracę. Nie jest związany z Wisłą, Krakowem, jest typowym najemnikiem śląsko - warszawskim. SKWK musi przeanalizowąć swoje zachowanie i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Jeszcze raz powinni siąść do rozmów i zastanowić się nad podziałem odpowiedzialności ze pewne sprawy. Podejrzewam, że Bednarz tymi swoimi "występami" robi sobie jakiś PR w okół własnej osoby. Chce pokazać jaki z niego męczennik, żeby w przyszłości powiedzieć, że poświęcił swoje stanowisko w walce z "barbarzyńskimi kibolami". Pewnie i tak wie, że Jego czas się tutaj kończy... SKWK powinno rozmawiać z Cupiałem i tylko z nim. |
Cytat:
Zobaczymy co SKWK ma do powiedzenia na dniach - ponoć ma wyjść oświadczenie. |
Cytat:
Amen. Dziękuję. |
Cytat:
A co Cie obchodzi oświadczenie SKWK, Ty o nich masz zdanie, którego nic nie zmieni. Abyś bił im brawo musieliby: 1) Zadeklarować współpracę z klubem na warunkach Bednarza. 2) Zadeklarować współpracę z Policją na warunkach komendanta. 3) Zadeklarować zaniechanie jakiejkolwiek działalności, która byłaby sprzeczna z REGULAMINEM STADIONOWYM. |
Cytat:
Na D i G było: 2,3 pod wpływem ktorzy chcieli intonowac bo ... byli pod wpływem 2,3 ktorzy intonowali ale nie było ich słychac i reszta sektora ktora spiewa od czasu do czasu ...bo lubia ale nie są zainteresowani cały mecz drzec ryja Chciałbym Ci tylko przypomniec jak wyglądał dopingujący w latach 80 bo od wtedy chodzę na Wisłę. -połowa 80 doping szedł ze srodka Dychy -w 90 Mariusz - na przełomie lat wlazło gniazdo ... ale wiemy co sie stało dalej ... przez 2,3 sezony doping to były zrywy, co rok kto inny zaczynał, sam pamietam bo stałem na ostatnim pietrze byłej dziesiatki i widziałem jak to sie powoli kleiło po 2002 chyba dopiero zoorganizowali to G, U .... reszta i chwała im za to Nie chce zeby tak było i nie chce isc w stone utopii .. ale uwazam ze doping sie zawsze odrodzi i zoorganizuje ... pisałem juz na chatcie nie popieram rac ktore lecą mi na łbem Zawsze po tym jak sie wypałały kładłem je ziemi Z Wislackimi pozdrowieniami |
Zajebiście - pośród idiotów broniących wstrzeliwujących race był pan wiceprezes TS. Brawo, tak się robi PR w klubach sportowych. Na pewno zbiórki do puszek na kolejnych meczach będą biły rekordy... Idą rozliczenia Pitów - to z pewnością wszyscy rzucą się jak opętani, by wklepać KRS stowarzyszenia albo TS...
|
Cytat:
Zastanówcie się czy swoją nienawiście nie wylejecie dziecka z kąpielą. Z takim podejście wielu z Was to żydki przeżyją kryzys i odrodzą się ze zdwojoną silą. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co zrobił Pan Prezes TS Wisła zdecyduje sąd, a nie pismaki czy POlicja... A co by zrobił Henryk Reyman z osobami, które nie znają HYMNU TS WISŁA ? nie trzeba chyba mówić... |
Cytat:
Uważam że źle stawiasz punkt ciężkości - zmiana negocjatora na kogoś 'wyżej' niewiele zmieni. Bednarz ma wystarczający zakres kompetencji. Zmiana negocjatorów z obu stron - owszem, jest to jakiś pomysł. Albo mediacja. Jednak obawiam się że nie chodzi Ci o porozumienie a o wykopanie Bednarza ze stołka, co tylko może zrobić Cupiał. Dlatego sugerujesz rozmowy na takim a nie innym szczeblu. Stąd dodałem do zestawu Tuska - końcu może w Polsce tyle co Cupiał w Wiśle więc równie dobrze można uderzać do tej persony w sprawie rac. A co do oświadczenia stowarzyszenia to podchodzę do niego z optymizmem. Miło że chcą się publicznie wypowiedzieć na temat ostaniach zdarzeń, co więcej interesuje mnie co kryje się pod 'nową formułą Stowarzyszenia'. Co do samego SKWK - oczekiwałbym aby nie tylko działali na rzecz Wisły i kibiców ale również aby współdziałali z klubem w tej kwestii, mimo różnicy zdań. A nader wszytko aby reprezentowali interesy wszystkich kibiców a nie tylko własne. |
Większość i tak nie wrzucała, spójrzmy prawdziwe w oczy. SKWK zarządzi protest i na mecz będzie przychodziło 5-10 tysięcy ludzi, kiedy forma Wisła będzie mniejsza to 5k maks. Taka prawda ludzie.Ci co wrzucali do puszek będą wrzucać dalej, a ten maly procencik to nikogo i tak nie powinien obchodzić.
|
Wszystkich kibiców powiadasz? Dlaczego SKWK ma reprezentować zdanie ludzi którzy przychodzą na mecz raz na 2 tygodnie i to cała ich aktywność na rzecz Wisły??
edit. w dodatku ludzi którzy tylko mają okazje to jączą na nich, i rzucają kłody pod nogi, Lukasz powiedz że zartujesz proszę. |
Pisałem o powiązaniach kiboli i ich wpływie na skwk i TS to obrońcy skwk chcieli dowodów,to macie dowody które przedstawiają policja i media.Nawalony wiceprezes skwk broni bandytów którzy zagrażali życiu innych ludzi ( wystarczy poczytać relacje ludzi którzy byli zagrożeni oberwaniem racą + zobaczyć zdjęcie krzesełka po kontakcie z racą) i teraz wystarczy sobie wyobrazić,że taka raca trafia w głowe dzieicaka będącego w sobotę na stadionie.
Poniżej artykuł żeby nie było,że to tylko "plotki" Race odpalono z ogródka restauracji obok stadionu. Teren ten należy do Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Wiceprezes TS nie chciał wpuścić policjantów do restauracji. Piotr W. stanął w drzwiach i swoim ciałem blokował wejście do środka. - Był pod wpływem alkoholu i utrudniał wykonywanie czynności umundurowanym policjantom, którzy dodatkowo jeszcze okazali legitymację służbową - powiedział Mariusz Ciarka z małopolskiej policji. Piotr W. został zatrzymany i przewieziony do komisariatu, gdzie usłyszał zarzuty. - Mamy do czynienia z bardzo poważnym wykroczeniem, bowiem wystrzelenie tych rac i ich upadek na trybuny, gdzie przebywali kibice, stwarzało realne zagrożenie dla życia i zdrowia przebywających na trybunach fanów - powiedział Mariusz Ciarka, rzecznik małopolskiej policji w Krakowie. |
Cytat:
|
Cytat:
- nie jest osobą, która o czymkolwiek decyduje - wypowiedział kilka słów za dużo i nie chodzi mi o kwestie personalne, a głównie o Jego durne słowa o zamknięciu naszego stadionu. Oczywiście, że chodzi o porozumienie. Ale porozumienie można negocjować tylko z kimś, kto cokolwiek może. Pan Bednarz może jedynie występować przed dziennikarzami z durnymi wypowiedziami. W Wiśle może jedynie Cupiał i tyle. Swoje "tuskowe" porównania schowaj sobie. SKWK reprezentuje interesy swoich członków, ewentualnie ludzi bardzo związanych z Wisłą. Nie powiesz, że z Wisłą związany jest laluś/pajac w rurkach przychodzący raz w roku na mecz z Legią ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesteś prowokatorem i już od dawna apeluję od moderatorów o zakończenie Twoich "harców" na tym forum. Gdybyś nie wiedział, ale nazwę stowarzyszenia piszemy dużymi literami, jako nazwę własną... Brakuje mi tylko abyś dopisał coś o: - czarnych kurtkach - okradaniu kibiców - braku możliwości zapisania Ciebie na wyjazd do Bełchatowa (to przecież skandal, taki fanatyk jak Ty i nie miał możliwości się zapisać na wyjazd)... - itp., itd... PS. Nie obraź się, ale gdyby Ciebie trafiła, to może być zmądrzał. |
Cytat:
Tak samo, mam nadzieję, zrobi sąd i policja ws. 15 debili z Derbów i kolejnych kilkunastu z meczu z Ruchem. Co do działań Reymana - nigdy się nie dowiesz i chyba lepiej, bo patrząc na to, co dzieje się wokół Wisły za sprawą SKWK, można by się w grobie przewrócić. |
Cytat:
Teraz jest nam potrzebny każdy kibic, tak jak i dojrzała postawa i współpraca stowarzyszenia z klubem. Jest to trudne, ja wiem ale trzeba trzeźwo ocenić sytuację - z całej trójki obecnych oponentów - kibiców, klub czy urzędników, najłatwiej przekonać do swoich racji tych pierwszych. Choćby z tego powodu ze w dużej mierze akceptują np race. Siła stowarzyszenia jest w jedności a nie w poglądach. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl