![]() |
A słyszeliście jakim żarcikiem przywalili w studio?
Dlaczego ludzie w Krakowie uciekają z przystanku? Bo jest łapanka na casting do Wisły. :lol: |
Dobra, jedziemy z Turasami!! DOOO BOOOJU WISEŁKA!!
|
Mecz leci tez na AzTv który jest FTA na Hotbird
|
Rafał trochę mnie nie przekonuje. Oby mnie zaskoczył. Do boju Wisełko!
|
Kamera jak w Football Managerze.
|
Wisła gra jak na razie o wiele lepiej niż w Krakowie. Trzeba to tylko udokumentować bramką...
|
Cytat:
|
Mały po każdej akcji sie żegna do Boga..... oby był z nami dziś ..... bo w zeszłym tyg coś Allach namieszał :-)
|
Cytat:
|
Żuraw ku**a mać...
|
piekny strzał Żurawia:) przed chwilką ale ten z 8 minuty Cikosza czy jak mu na imie to dramat przed strzałem przyjęcie piłki i piłka mu się odbija na 4 metry:(
|
jeśli nie będziemy wykorzystywać sytuacji takich jak przed chwilą miał Żurawski to już teraz mogą zejść z boiska, dużo więcej ich mieć nie będziemy
|
Myślę, że na Żurawiu ciąży ciężar psychiczny po tym karnym, nic nie ma do stracenia, jest ultimatum, awans albo nie.
|
O kurde, myślałem, że zawału teraz dostane.
Jazda, Jazda, Jazda! |
No, oto nasza defensywa.
|
Nie chce nikogo krytykować ale po tym strzale Żurawskiego tak sobie myślę jakby taką sytuacje miał Brożek..
|
****A odpadnijmy bo ŻAL to oglądać.
|
ehh.. czarno to widze..
|
No to chyba po wszystkim. Na chwilę obecną wracamy do Krakowa, niestety... Nic dobrego sytuacja nie wróży.
Generalnie nawet na dobre nam to może wyjść. |
no i juz......
|
No to pogralismy.
|
I **** ****a jebana maĆ po pucharach...
|
na nogach do Krk a najlepiej niech nie wracają
|
Po pucharach chyba... Ale mam nadzieje, że się ogarnie w końcu ta prawa strona kur**
|
Liczę na wizytę Bogusława Cupiała w szatni w przerwie meczu.
|
Po meczu! Lkehrjklwqnerflnwefdlnwqeflds
|
gramy jak LEch zamiast cisnąć ich ile sie da to oni rozciągnieci a te piczki sobie grają jak chcą i znowu Pitruś B odpuszcza krycie ;/
|
Brożka nigdy więcej na lewej obronie!
|
No to się zaczęło.....
|
Mam nadzieje tylko ze Cupiał tak tego nie pozostawi.
|
To chyba po zawodach...
|
Jeden ch.... i tak mamy dwa gole strzelić....A z całym szacunkiem, gdybyśmy grali tak jak dziś w Krakowie to byśmy ich powieźli 3:0. Bo Karabach nic wielkiego nie prezentuje...
|
I już pozostaje przygotowywać się na ligę...
|
A tam narzekacie. Niech mają ludziska w tym Karabachu trochę radochy. Nie co dzień przyjeżdżają do nich ogóry z Europy, których można łatwo pojechać.
|
dno! dno! dno! gwiazdorzy...
|
No i co niby ta wizyta ma dać? Poprawę umiejętności:lol:? Ja nie widzę braku zaangażowania, tylko beznadziejność.
|
no coz... Brozek, Kirm i Wilk na boisko
chociaz nie wiem czy cos to da |
Nie wiem tego.Wiem jedno.To co prezenują nasi kopacze jest po prostu żenujące.Naprawdę ciężko to się ogląda.
|
"Jak rewanżu nie wygracie, to możecie ściągać gacie". Tak to leciało ?
|
Brozek co on robi... kur.wa czy ktos w koncu sie opamieta ze to nie jest pilkarz na lewa obrone
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl